Ahojte, s priateľom sa približne polroka snažíme o bábätko, keďže to bolo neúspešne išla som k lekárovi aby mi spravil podrobnejšie vyšetrenia, či som zdravá. Všetky výsledky v poriadku len amh veľmi nízke 0,13…z čoho bol aj lekár prekvapený, keďže som mala nedávno 31. Odporúčal ísť o mesiac ešte na jedno vyšetrenie pre overenie a potom to riešiť lebo, že cca do 3 rokoch už nebude nádej na otehotnenie. Odporúča umelé a zmrazenie vajíčok ak by som ešte chcela neskôr deti. Veľmi ma to zarazilo keďže celý život fungujem zdravo a nemala som žiadne komplikácie.
Máte niektorá podobné skúsenosti? Čo by ste mi odporučili? Je možnosť prirodzene otehotnieť alebo ideálne už hneď riešiť umelé?
Ďakujem.
Poznam zenu, ktora mala podobne hodnoty ako vyslo im prve IUI
Prirodzene neries uteka ti cas a kzdym mesiacom ti bude amh klesat a daj si poradit v CARE
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@yasminne_ vajíčka zatial máš takže šancu máte. Treba poslať aj partnera na vysetrenie-spermiogram ci tam nie je problém. Uvidíš po ďalších vyšetreniach, ale môžete sa ešte snažiť prirodzene ak sa nezistia iné problémy a potom o pár mesiacov riešiť umele alebo mrazenie.