Nízke AMH

yasminne_
25. aug 2023

Ahojte, s priateľom sa približne polroka snažíme o bábätko, keďže to bolo neúspešne išla som k lekárovi aby mi spravil podrobnejšie vyšetrenia, či som zdravá. Všetky výsledky v poriadku len amh veľmi nízke 0,13…z čoho bol aj lekár prekvapený, keďže som mala nedávno 31. Odporúčal ísť o mesiac ešte na jedno vyšetrenie pre overenie a potom to riešiť lebo, že cca do 3 rokoch už nebude nádej na otehotnenie. Odporúča umelé a zmrazenie vajíčok ak by som ešte chcela neskôr deti. Veľmi ma to zarazilo keďže celý život fungujem zdravo a nemala som žiadne komplikácie.

Máte niektorá podobné skúsenosti? Čo by ste mi odporučili? Je možnosť prirodzene otehotnieť alebo ideálne už hneď riešiť umelé?

Ďakujem.

gejb
25. aug 2023

@yasminne_ vajíčka zatial máš takže šancu máte. Treba poslať aj partnera na vysetrenie-spermiogram ci tam nie je problém. Uvidíš po ďalších vyšetreniach, ale môžete sa ešte snažiť prirodzene ak sa nezistia iné problémy a potom o pár mesiacov riešiť umele alebo mrazenie.

taktotedanie
26. aug 2023

Poznam zenu, ktora mala podobne hodnoty ako vyslo im prve IUI
Prirodzene neries uteka ti cas a kzdym mesiacom ti bude amh klesat a daj si poradit v CARE

nika9393
12. aug 2024

@yasminne_ ahoj, pozerám ze si v 39 tyzdni, prajem bezproblemovy porod a chcela som sa spytat ci sa vam nakoniec podarilo prirodzene alebo ste isli cestou umeleho oplodnenie. Dakujem 🙂

yasminne_
autor
13. aug 2024

@nika9393 ahoj už mám malý poklad práve pri sebe❤️každý ma posielal na umelé, odišla som z hektickej práce, na istý čas vypla a do 2 mesiacov som otehotnela prirodzene🥰

nika9393
14. aug 2024

@yasminne_ gratulujem k babatku❤️ my sa snazime uz vyse rok, jedno iui neuspesne, vyzera to ze ivf nás neminie, amh mam sice nad 1 ale uprimne si nemyslim ze je to az tak smerodajna informacia, ty a ostatne baby ste toho dokazom

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre