Ahojte, je tu niekto, komu sa podarilo normálne otehotnieť v podobnej situácii, ako máme my? Ja mám nízku ovariálnu rezervu, na spodnej hranici 1,58 a manžel má teratozoospermiu stredne ťažkého stupňa ( 2% schopné).
@lusinda96 na svoj vek mas nizsie amh ako by sa dalo cakat. Nk to neznamena ze sa to nemoze prirodzene podarit. Aj ked ma muz morfo 2,ctak je to dost ked si predstavis, ze ti v podstane staci iba jedna spetmoska.😁
Na priek nizsej amh je zase kvalita vajicok vyssia vzhladom k tvojmu veku.
Ked sa podarilo mne, tak si myslim, ze aj vy mate velku sancu. My sme sex mali kazde dva dni, aby spermie vedeli.lepsie dozriet. Cca 4 dni pred ovu aj 4d po.
Cyklus mas pravidelny?
Ahoj, ja mam 30 Amh 1.34 a endokrinologicka povedalan ze by to nemal byt problem pri snahe o dieta 🙂 1.58 je normalny vysledok, na tvojom mieste by som sa s tym netrapila, manzel nech skusi nejako vyzivove doplnky, tam bude asi skor problem, drzim palce
Ako dlho sa snazite?
@paty82 Neviem ci nieco z toho pomohlo, mozno total hovadina....🙈
1. brala som omega 3,6 800mg, coenzym q10 60mg, femibion 1, vitamin c 1000mg, b6,12 -som heterozygot, tak mam zvysenu spotrebu😃
Celkovo som sa snazila posilnit panvove dno a core (v tomto veku uz nie vsetko drzi tam kde ma 😂😂) a zlepsenie prekrvenia maternice.
2. kazde rano nalacno pohar teplej vody zohriatej na ohni (nie kanvica) - ohen posilni oblicky, moc.mechur
3. bola som u fyzio asi 3/4r pred tehu, o.i. napravala aj kostrc 🙈
4. cvicila Mojzisovu - len tie cviky co ma bavili 😊,
5. cvicila plank na core
6. cvicila cviky na 2.cakru, tiez len niektore som chcela
7. chodila behat 2x/tyz 6-8km podla nalady
8. cvicila kegelove cviky
9. kegela robila cca 15min. ked uz boli "chlapci" dnu
10. obmedzila som pecivo-prekyslenie/mliecne vyrobky - ochladuju maternicu, tiez z tohto dovodu som aj v lete vyradila studene napoje a hlavne moju milovanu zmrzku 😕
11. A este som na nohach masirovala body vajecnikov, matetnice
https://jarmilarosinova.sk/reflexna-terapia-cho... tu si pekne najdes organ a obrazok ti ukaze bod kde masirovat a aj z tohto som cerpala https://www.fertility.sk/sk_SK/terapie/masaze-n...
Hadam to je vsetko. Ked nic ine, tak vas to aspom pobavi, ze co vsetko sme ochotne urobit.😁😁😁
Drzim palce.🍀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lusinda96 ano, v 42r prve, amh cca rok pred tehu bolo 0,24 takze v case tehu este menej. Muz morfo 2%.😁