Nízka bazálna teplota - skúsenosti

1. aug 2024

Ahojte, máte niekto skúsenosť, s takými nízkymi teplotami a možným tehotenstvom? Viem že to budem vedieť tak o týždeň, len zo zaujímavosti ma to zaujíma. Bežne mávam vyššie aj predovu a poovu teploty. Meriam v ústach. (A nie nemám pokazený teplomer, naozaj boli 3dni po sebe rovnaké teploty) ten pokles hneď 2dpo mi pride skoro na možné uhniezdenie ale 2-3-4dpo ma pichalo tsk onak ako stále :D

adka3321
1. aug 2024

Ked merias v ustach tak su nizsie teploty, kebyze merias dole mas vyssie. Tiez som to tak mala. Ono nezalezi aku mas teplotu ale to ci ti po ovulacii stupne a udrzi sa.

autor
1. aug 2024

@adka3321 jasne to mi je úplne jasne že ten rozdiel ke postačujúci 🙂 len sa mi to zdá veeelmi nízko. Niektoré mesiace mám 36.2 len predovulacne 🙂

pet888
1. aug 2024

A isto bola ovulacia 19dc?

autor
1. aug 2024

@pet888 podľa pocitov, vytoku áno. Cca ovu viem rozoznať. Ale u Dr som nebola takze sonom nieje potvrdená

kristinkaris
1. aug 2024

Ovu isto ešte nebola

pet888
1. aug 2024

Niekedy telo sa chysta zovulovat a vsetky priznaky tam su,ale nakoniec sa to nepodari.Dalsie teploty vam ukazu,ci to je aj vas pripad alebo nie,kadzopadme tie poovulacne teploty na grafe su extremne nizke,to som este nevidela.

autor
5. aug 2024

Ahojteee 🙂 tak mám tu update. Teploty stále divne. Od včera večera mám spinenie. Ak bola ovu 19dc tak na ma je skoro 😅ak ovu nebola tak by to bol asi začiatok ms a ukážkový 28 dňový cyklus ale na začiatok ms by mi teplota mala klesnúť 😂. Včera aj dnes ma prehnalo, čo naozaj nieje môj štýl 😅no čo poviete ?

okm221
15. sep 2024

Ako, si dopadla s týmto grafom?

autor
16. sep 2024

@okm221 ahoj, ms prišla 🙂 ten 28dc

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre