Ahojte, máte niekto skúsenosť, s takými nízkymi teplotami a možným tehotenstvom? Viem že to budem vedieť tak o týždeň, len zo zaujímavosti ma to zaujíma. Bežne mávam vyššie aj predovu a poovu teploty. Meriam v ústach. (A nie nemám pokazený teplomer, naozaj boli 3dni po sebe rovnaké teploty) ten pokles hneď 2dpo mi pride skoro na možné uhniezdenie ale 2-3-4dpo ma pichalo tsk onak ako stále :D
@adka3321 jasne to mi je úplne jasne že ten rozdiel ke postačujúci 🙂 len sa mi to zdá veeelmi nízko. Niektoré mesiace mám 36.2 len predovulacne 🙂
A isto bola ovulacia 19dc?
@pet888 podľa pocitov, vytoku áno. Cca ovu viem rozoznať. Ale u Dr som nebola takze sonom nieje potvrdená
Ovu isto ešte nebola
Niekedy telo sa chysta zovulovat a vsetky priznaky tam su,ale nakoniec sa to nepodari.Dalsie teploty vam ukazu,ci to je aj vas pripad alebo nie,kadzopadme tie poovulacne teploty na grafe su extremne nizke,to som este nevidela.
Ahojteee 🙂 tak mám tu update. Teploty stále divne. Od včera večera mám spinenie. Ak bola ovu 19dc tak na ma je skoro 😅ak ovu nebola tak by to bol asi začiatok ms a ukážkový 28 dňový cyklus ale na začiatok ms by mi teplota mala klesnúť 😂. Včera aj dnes ma prehnalo, čo naozaj nieje môj štýl 😅no čo poviete ?
Ako, si dopadla s týmto grafom?
@okm221 ahoj, ms prišla 🙂 ten 28dc
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ked merias v ustach tak su nizsie teploty, kebyze merias dole mas vyssie. Tiez som to tak mala. Ono nezalezi aku mas teplotu ale to ci ti po ovulacii stupne a udrzi sa.