Ahojte. Mate niektora skusenost, ze ste boli 18dpo, negativny tehotensky test, a teploty sa drzia medzi 36,5-36,7? Je nadej byt este tehotna alebo mam len dlhsiu lutealnu fazu? Meriam 1x...vdaka za odpovede
@anjelicek26 noo ved tiez si myslim zeby uz isto ukazal kebyze som :(
TAk ovulka vyzera, ze bola tri dni neskor... ale aj tak by ti uz test musel ukazat a ze ide dole je skor, ze sa mrcha blizi... skoro ti to klesa, progesteron mas v poriadku... lebo prakticky ide hore len 8 dni vrchol a potom stale tuk tuk dole schody...
@anjelicek26 no teoreticky ja by som ovulku posunula o 5 dni lebo tak by bol ododrzane to pravidlo 3/6 takze dnes by bol 13dpo...len ten hlien som mala vtedy taky ovulacny ako je vyznacene...no ved je to jedno som len na zaciatku len mi to nedalo ze tolko dni po a nic ale asi ta ovulka fakt musela byt neskor
Nemohla byt ovulka až na 14 DC? 🧐
@ninka99865 tak podla teplot podla mna mohla ale bola som vtedy uplne sucha :D tak neviem no predtymsom mala taky mokry hlien a potom uz sucho akurat trosicku takej slabej krvi som mala na nohavickach v ten den a dalsi den potom taky hrudkovity ako mykoza :,(
Vyskúšaj spolu s teplotou aj ovu testy. Mne táto kombinácia pomohla zorientovat sa 🙂
Ja som mala takyto graf a som tehotna...🙈...zo zaciatku som nemerala, lebo som bola chora a mala som teploty a potom ako sa mi dalo/nedalo. Teplota mi vyskocila az na 25 DC a ovu vyznacilo na 24 DC, co je hlupost, lebo uz 25 DC som mala pozitivny tehotensky test. Takze zazraky sa deju...
A my sme toto babo uz neplanovali. Este som sa rozculovala, kde ta ovu je okolo 20 DC, ze asi anovulak zase a hapruje mi znova stitna, to mi zvykne. Mam hypertyreozu. A ono takto...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
TAk pri 18dpo by test ziaril...hod graf, mozno to nemas vyhodnotene spravne.