Ahojte, opäť mám otázočku.
18teho som mala ovulku a mám príznaky tehu (ako v prvom tehotenstve veľmi skoro).
Mám však už tretí deň hnedastý výtok ťahavý a neviem, čim by to mohlo byť. Bolesti nemám, len cítim, že sa dolu niečo deje (okrem iného).
Môže toľko trvať hniezdenie alebo sa mám pripraviť na najhoršie?
Ďakujem
Skusila si test?Moze byt uhniezdovanim ,ale aj nejaka horm.nerovnovaha,po styku a pod.....nie kazde tehotenstvo je rovnake....spinenie v zaciatkoch je normalne..no zacala by som testom.
@giuli skúšala ale od 18teho je ešte skoro. Zatiaľ bol negat.
Mám príznaky veľmi podobné prvému tehu: ranné nevoľnosti, časté močenie, zimnica, jemné bolesti v podbrušku ako pri MS, únava, hlad s nechuťou na striedačku, nadúvanie.... Len teda či môže špinenie pri hniezdení trvať aj viac dní?
My sme sa snažili od 1 januára mali sme možno 5 dní pauzu. Ms mala prísť 27.1 prišla 23.1 ale len taka ze len troska na papieri no a dnes už nič test som robila pred týždňom a nič ale bolia ma vaječníky ja už neviem takú ms som nemala, minulý mesiac bola klasická
@jaruska_12 tak skús ešte neskôr test ;)
@sunny_g určite len sa bojím 😮😊😪
@jaruska_12 a k čomu ti to je? ;) S úsmevom ďalej zájdeš ❤️
@sunny_g ved toto niet nad pozitívne myslenie ♥️ ale možno strach s predchádzajúceho tehotenstva
@jaruska_12 skús vnútri precítiť vďačnosť za všetko. Čo ťa napadne. A čo najčastejšie ❤️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ešte doplním, že špinenie začalo 5ty deň po OP