Niekoľko dní hnedastý výtok a príznaky tehotenstva.

sunny_g
24. jan 2020

Ahojte, opäť mám otázočku.
18teho som mala ovulku a mám príznaky tehu (ako v prvom tehotenstve veľmi skoro).
Mám však už tretí deň hnedastý výtok ťahavý a neviem, čim by to mohlo byť. Bolesti nemám, len cítim, že sa dolu niečo deje (okrem iného).
Môže toľko trvať hniezdenie alebo sa mám pripraviť na najhoršie?
Ďakujem

sunny_g
autor
24. jan 2020

Ešte doplním, že špinenie začalo 5ty deň po OP

giuli
24. jan 2020

Skusila si test?Moze byt uhniezdovanim ,ale aj nejaka horm.nerovnovaha,po styku a pod.....nie kazde tehotenstvo je rovnake....spinenie v zaciatkoch je normalne..no zacala by som testom.

sunny_g
autor
24. jan 2020

@giuli skúšala ale od 18teho je ešte skoro. Zatiaľ bol negat.
Mám príznaky veľmi podobné prvému tehu: ranné nevoľnosti, časté močenie, zimnica, jemné bolesti v podbrušku ako pri MS, únava, hlad s nechuťou na striedačku, nadúvanie.... Len teda či môže špinenie pri hniezdení trvať aj viac dní?

giuli
24. jan 2020

@sunny_g tehotenske priznaky nastupuju,ak sa uz zacne vylucovat hcg....samozrejme,ze spinenie moze byt jednorazove,ale naopak moze trvat aj dlhšie....v tvojom pripade ti nezostava nic ine,iba cakat a test neskor zopakovat

sunny_g
autor
24. jan 2020

@giuli no mne aj pri prvom začali nevoľnosti a pocit bolesti v podbrušku už 3 dni po OP. Tak isto teraz.
Tak ešte počkám, vďaka 🤗

giuli
24. jan 2020

@sunny_g drzim palce,nech to tam je

lily411
25. jan 2020

@sunny_g ahoj ja som mala preeesne takéto isté príznaky ako ty , a do dvoch dní som dostala ms ... tiež s0m sa začala tešiť a nič:( .ale ak hovoris, že si mala tieto príznaky pri prvom tehu tak vyčkaj a testuj ;) . Držím ti veľmi palce

sunny_g
autor
25. jan 2020

@lily411 veru hej. Aj cikať stále, hoci reálne nič nejde...chute s hladom...no viac. Dnes ma začal kŕč do nohy chytať 🤔

mala_kari
25. jan 2020

@sunny_g Ahoj, ja som na tom veľmi podobne, 17. pravdepodobne ovu a 23.-24. hnedkasty výtok, skôr pri utreti a len malilinko na intimke 🤯 MS čakám až 31. ale pocity mám také, akoby mala každú chvíľu začať a ešte bolesť nôh ako svalovicu 😁😁

sunny_g
autor
25. jan 2020

@mala_kari veď to, aj ja mám mať MS až 5.2.
Mám napäté bruško nafúknuté, ľahnúť na brucho ani omylom.
Počkám ešte pár dní a skúsim test 🙂
Daj potom vedieť ;)

mala_kari
25. jan 2020

@sunny_g tak ja som z príznakov vedľa, bolo by to totiž prvé tehu, nemám s čím porovnávať 😁 Minulý mesiac som síce prekonala biochem. a to som tiež v strede cyklu spinila, ale skôr ruzovkasty výtok 😤

Tak môžme testnut spolu 🍀🧡

sunny_g
autor
25. jan 2020

@mala_kari okej 🙂 ja urobím test 28. Alebo 29.
Mne už špinenie skončilo. Tebe ako dlho pri biochem trvalo?

mala_kari
25. jan 2020

@sunny_g To bolo len pár hodín ráno a bola to ružová krv, kdežto teraz dva dni a skôr hnedý výtok

sunny_g
autor
25. jan 2020

@mala_kari aha, tak držím palčeky ❤️

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunny_g
autor
25. jan 2020

@miriam11 okej ja pri prvom len 1 deň, ale teraz dva dni na 5ty a 6ty deň. Len teraz cítim akoby svalovicu dolu ako keby. A kŕče do nôh... Niekde som čítala, že druhé tehu je akoby pre telo ľahšie a aj bruško rastie rýchlejšie lebo telo to už zažilo. No uvidíme čo a ako 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunny_g
autor
25. jan 2020

@miriam11 to ma mrzí. Ja som prvý mala taký plný nevoľnosti a rizikový, ale rozhodla som sa vnútorne, že ďalšie bude úplne v pohode. Žiaden stres, všetko si študujem a vnútorne pokoj 🤗

mala_kari
26. jan 2020

@sunny_g Ahoj, ako si ja tom? U mňa už po výtoku ani stopy, dokonca aj to pobolievanie podbruška a nôh ustúpilo, neviem či sa necítim až príliš dobre 😁😁😁

sunny_g
autor
26. jan 2020

@mala_kari presne tak isto, aj nevoľnosti sú preč ☺️ akurát mi ostalo stále nutkanie ísť cikať 😁
Asi som podvedome prijala myšlienku, že keď mi nič neni tak nie som tehotná, že mi musí niečo byť, aby som bola tehotná 😁😁😁

mala_kari
26. jan 2020

@sunny_g No toto! 😁😁😁 Tak ja som fakt zvedava, ako to s nami dopadne 🍀 Ja sa snažím prehnane nepozorovat ale nie vždy sa mi to darí 😁

sunny_g
autor
26. jan 2020

@mala_kari presne viem, o čom hovoríš 😁
No ostáva nám už len čakať ❤️
Možno budeme nakoniec spolu kočíkovať 😍 kto vie ;)

jaruska_12
26. jan 2020

My sme sa snažili od 1 januára mali sme možno 5 dní pauzu. Ms mala prísť 27.1 prišla 23.1 ale len taka ze len troska na papieri no a dnes už nič test som robila pred týždňom a nič ale bolia ma vaječníky ja už neviem takú ms som nemala, minulý mesiac bola klasická

sunny_g
autor
26. jan 2020

@jaruska_12 tak skús ešte neskôr test ;)

jaruska_12
26. jan 2020

@sunny_g určite len sa bojím 😮😊😪

sunny_g
autor
26. jan 2020

@jaruska_12 a k čomu ti to je? ;) S úsmevom ďalej zájdeš ❤️

jaruska_12
26. jan 2020

@sunny_g ved toto niet nad pozitívne myslenie ♥️ ale možno strach s predchádzajúceho tehotenstva

sunny_g
autor
26. jan 2020

@jaruska_12 skús vnútri precítiť vďačnosť za všetko. Čo ťa napadne. A čo najčastejšie ❤️

mala_kari
28. jan 2020

@sunny_g Ahoooj, ako sa ti darí? Testovala si? 😁 Ja asi počkám na deň (ne)čakanej MS 🍀

mala_kari
29. jan 2020

Napokon som nevydržala a u nás snehobielo 😤

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre