Niečo osvedčené na otehotnenie

niki_9
27. jan 2021

Ahojte babulky 🙂
Prosím Vás niečo osvedčené na otehotnenie? 🙂
Čítala som už rôzne veci, užívam kyselinu listovú snažím sa jesť viac ovocia a zeleniny... A stále sa nedarí hoci u lekárky som bola a všetko v poriadku.
Čítala som na internete femibion alebo niečo co pomohlo vám? :P
Ďakujem. 🙈

ivver
27. jan 2021

@niki_9 ahoj, my sa tiež snažíme, doktorka mi odporučila inofolic užívam druhý mesiac, po prvom mesiaci užívania sa podarilo ale bolo biochemické, tak uvidím čo bude ďalej..

veronikaszabova
27. jan 2021

@niki_9 SEX 🤣🤣
Prepac, nedalo mi. 🤣 staci vypnut, nehrotit to a pride to aj samo. Netreba brat milion tabletiek.

hederamonstera
27. jan 2021

@niki_9 ako dlho sa snazite? Kys.listova nie je na podporu otehotnenia

jaja8_9
27. jan 2021

@veronikaszabova kiežby to bolo také jednoduché 😀😀 u nás to nefunguje

claudi2011
27. jan 2021

My sa tiež snažíme teraz vo februári to budu dva roky už. Vyšetrenia v poriadku. V júni sa podarilo ale žiaľ to nedopadlo dobre. Užívam gynex, kys. Listovú, vitamín D, zinok, selén. Tento mesiac som začala aj alchemiku. A nič 😞 Už som z toho nešťastná.

petkasaurus
27. jan 2021

@claudi2011 ahoj, doktorka ti nedala napr. Ovitrelle alebo utrogestan, clostillb... a pod?

hederamonstera
27. jan 2021

@claudi2011 napodobne, napodobne :/
@jaja8_9 asi tak, ta veta ma vytaca viac ako to nedarenie sa😂

niki_9
autor
27. jan 2021

@petkasaurus vôbec 🙂 mate skúsenosti?

niki_9
autor
27. jan 2021

@veronikaszabova keby to. Bolo také ľahké nakoľko priateľ chodi na týždňovky a tak no..

luckalukas_1
27. jan 2021

@niki_9 bol priatel na spg? my sme sa snazili 2 roky a tak sme zistili na spg preco sa nam nedari.. zbytocne beries tolko tabletiek, ked je mozno problem unho

anjelicek26
27. jan 2021

@petkasaurus tak to su uz silne lieky, ked priatel chodi na cele tyzdne prec, mozno strielaju mimo ovulacie a problem je jasny, aj ked su zdravy...

petkasaurus
27. jan 2021

@niki_9 teraz prvy mesiac beriem lieky, tak este neviem 🙂

claudi2011
27. jan 2021

@petkasaurus ahoj nie kvôli tomu ze nič môj doktor neriešil tak od februára teraz budem mat nového, dufam že konečne sa niečo už bude diať. 😞

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nela6
27. jan 2021

@niki_9 neskusala si sledovat ovulaciu, ci sa triafate? napr meranim bazalnej

babydesire
28. jan 2021

Inofolic, sex kazdy druhy/treti den

elisse247
28. jan 2021
niki_9
autor
28. jan 2021

@anabell1985 ovulácne testy som ešte nikdy neskúšala, všetko je raz po prvý raz vyskúšam 🙂

truthy
30. jan 2021

@niki_9 kyselina listová je dobrá, len skôr sa pozeraj aj po tom aby bola vo svojej aktívnej forme, vtedy ju telo skôr využije, že nemá telo s tým nejaký problém. Ja mám skúsenosť s Femibionom, ten mi pomohol, má také zloženie, ktoré presne pri snažení treba 😉

niki_9
autor
31. jan 2021

@truthy ďakujem ti 🤗

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre