Ahojte babulky 🙂
Prosím Vás niečo osvedčené na otehotnenie? 🙂
Čítala som už rôzne veci, užívam kyselinu listovú snažím sa jesť viac ovocia a zeleniny... A stále sa nedarí hoci u lekárky som bola a všetko v poriadku.
Čítala som na internete femibion alebo niečo co pomohlo vám? :P
Ďakujem. 🙈
@niki_9 SEX 🤣🤣
Prepac, nedalo mi. 🤣 staci vypnut, nehrotit to a pride to aj samo. Netreba brat milion tabletiek.
@niki_9 ako dlho sa snazite? Kys.listova nie je na podporu otehotnenia
@veronikaszabova kiežby to bolo také jednoduché 😀😀 u nás to nefunguje
My sa tiež snažíme teraz vo februári to budu dva roky už. Vyšetrenia v poriadku. V júni sa podarilo ale žiaľ to nedopadlo dobre. Užívam gynex, kys. Listovú, vitamín D, zinok, selén. Tento mesiac som začala aj alchemiku. A nič 😞 Už som z toho nešťastná.
@claudi2011 ahoj, doktorka ti nedala napr. Ovitrelle alebo utrogestan, clostillb... a pod?
@claudi2011 napodobne, napodobne :/
@jaja8_9 asi tak, ta veta ma vytaca viac ako to nedarenie sa😂
@petkasaurus vôbec 🙂 mate skúsenosti?
@veronikaszabova keby to. Bolo také ľahké nakoľko priateľ chodi na týždňovky a tak no..
@niki_9 bol priatel na spg? my sme sa snazili 2 roky a tak sme zistili na spg preco sa nam nedari.. zbytocne beries tolko tabletiek, ked je mozno problem unho
@petkasaurus tak to su uz silne lieky, ked priatel chodi na cele tyzdne prec, mozno strielaju mimo ovulacie a problem je jasny, aj ked su zdravy...
@niki_9 teraz prvy mesiac beriem lieky, tak este neviem 🙂
@petkasaurus ahoj nie kvôli tomu ze nič môj doktor neriešil tak od februára teraz budem mat nového, dufam že konečne sa niečo už bude diať. 😞
Inofolic, sex kazdy druhy/treti den
@anabell1985 ovulácne testy som ešte nikdy neskúšala, všetko je raz po prvý raz vyskúšam 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@niki_9 ahoj, my sa tiež snažíme, doktorka mi odporučila inofolic užívam druhý mesiac, po prvom mesiaci užívania sa podarilo ale bolo biochemické, tak uvidím čo bude ďalej..