Neznesiteľná bolesť krížov na 10. deň po ovulácii

bressy
20. nov 2022

Ahojte,
Som teraz 10DPO, snažíme sa už rok a pól. Ovulucia potvrdená.
Spozornela som, keď som mala na 5 a tiež 6 DPO, ružové spinenie, kszdy deň jednorazovo. V oba dni má niekoľko hodín pred spinenim silno pichlo na ľavo v podbrušku. Na 7DPO mi bolo strašne spatne, a odvtedy nemôžem ani len pomyslieť na mäso, lebo má napína. Testy negatívne. Ale co má trápi najviac je neznesiteľná bolesť krížov, strašne to boli a najmä v noci. Niekedy to nárazovo pichne že neviem či to je v podbrušku alebo v krížoch. V noci som si dala tabletku a uľavilo sa mi, dala som si ju lebo už som bola stopercentne presvedcena že to som zrejme prechladla na kríze že tehotenstvo nemôže takto bolieť. Bola som tehotná dvakrát, raz úspešne a raz neúspešne. Preto sa sj začínam báť či to keď sa aj podarilo nie je mimomaternicove. Áni neviem či ísť zajtra na gyndu alebo k obvodnému. Ani akú tabletu alebo krém si msm dať.
Nemáte náhodou podobne skúsenosti? Do ms mám čas ešte 5-6 dni.
Ďakujem

21anjelik19
23. nov 2022

@bressy ahoj, skúšala si test ? ....mňa tento mesiac tiež 3dni po ovu boleli kríže ale neviem či je to tehu..ja mam do MS ešte ďaleko

jankaropy
1. mar 2023

@21anjelik19 ahoj ako si dopadla?

21anjelik19
1. mar 2023

@jankaropy ahoj, som.tehu .....vtedy som si urobila test týžden od tohto komentara a to som mala este par dni pred MS (asi 3) a bol už krásne pozitívny ...som v 18tt 😊

jankaropy
13. mar 2023

@21anjelik19 super gratulujem 🥰. Ja som mala vtedy pred ovulaciou, trosku sa to ustalilo na den dva a potom ta bolest zacala znova, dnes som uz k veceru musela lezat. Viem,ze aj pri prvom tehu ma boleli krize od zaciatku, ale mala som aj vytok cca 4 dni pred ms,teraz nemam,tak snad to bude ok.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre