Ahojte ženy, tie co uzivate alebo ste uzivali INOFOLIC a GYNEX mali ste nejake neziaduce ucinky? Nahodou zapal močových ciest, bolesť podbruska, plynatosť a pocit na zvracanie? Ďakujem za odpovede 🙏👋
@lienka_9 mňa zo začiatku z inofolicu nafukovalo. Skús znížiť dávku.
Mne Inofolic nerobil dobre. Citila som sa zvlastne, neviem to ani nejak specifikovat. Ale pripominalo mi to pocity ked mi je zle a neviem ci sa radsej vyzvracat alebo nie.
Ja som mala z inofolicu hyperstimulacny syndrom. Cyklus cez 45 dni, opuchnute prsia i podbrusko, obcas pichanie v podbrusku a precitlivenost. Nejak som uverila, ze aj budem tehotna pri tolkych priznakoch a to len vajecniky blbli.
Inofolic som vysadila a na dalsi mesiac otehotnela, neviem ci sa zasluzil 🤷🏼♀️
Mňa bolievala hlava z Gynexu. Musela som znížiť dávku a piť viac tekutín..
Ahojte, ja som uzivala Gynex 3 tyzdne a po tej 7 dnovej pauze som uz znova nezacala. Ostalo mi vyse pol flasticky, takze ak chcete niektora posuniem lebo mne nerobil dobre, kedze mam endometriozu. Je to silny bylinny extrakt a nie kazdemu sadne,ale co som vela precitala aj osobne hovorila s zenami, mnohym pomohol k otehotneniu. Treba vyskusat, kazda sme jedinecna😉
Este dodam, ze s produktami od firmy Forever(prirodne bez vedlajsich ucinkov)mam len tie najlepsie skusenosti. Mne tie jednine pomohli od strasnych bolesti, ostavam pri uzivani aloe vera, vcelich produktov a kvalitnych vitaminov. Pre viac info piste ss, rada pomozem ako budem vediet🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienka_9 ahoj, ja uzivam oboje spolu 3 mesiace a nemam ziadne neziaduce ucinky, ktore spominas. Akurat ja z Inofolicu priberam.