Nezachytená ovulácia na ovu teste

monika765
10. máj 2022

Ahojte, prosím, môže byt, že nezachytili ovu testy vrchol a ovulacia prebieha teraz niekedy?

monika765
autor
10. máj 2022

Posielam ešte raz aby sa fotka dala otvoriť

ninka99865
10. máj 2022

@monika765 môže byt že medzi 10 a 11 dnom si nestihla zachytiť.. alebo ešte len bude, aké dlhé máš cykly?

monika765
autor
10. máj 2022

@ninka99865 tretí mesiac mám upravované cykly duphastonom 16-25 DC takze netuším…mám PCOS a tým pádom som mala rozhádzané cykly

ninka99865
10. máj 2022

@monika765 a bez duphastonu? Bazalku nemerias? Testuj ďalej aj keď celý cyklus, ono môže ta druha čiarka trošku vybehnúť a na druhý deň zoslabnut LH v tele kolíše. A pri PCOS asi nebude ovu tak skoro

monika765
autor
10. máj 2022

@ninka99865 bez Duphastonu 50 aj 60 dňové niekedy neprišli vôbec….prvá dcéra sa podarila po 3 mesiacoch užívania Duphastonu rovnakým spôsobom, po 3 mesiacoch sa mi ovu nastavila na 14 dni. Nemeriam bazalku, som nováčik 🙂 ďakujem za tipy a info

miskamicha
10. máj 2022

@monika765 nemusis mat ovu vobec. Duphaston ovu nezaruci. Doda telu progesteron ktory tebe chyba kedze mas PCO a tym padom sa skratia cykly...ak ale ovu prebieha napr
25den cyklu tak duphaston ju zablokuje. Dop. vysetrenie v CAR ak sa snazite o babo...resp.odsledovat ovu folikulometriou a ak noc tak indukcia clostylbegitom

monika765
autor
10. máj 2022

@miskamicha mám už dieťa, ešte vtedy pred 4 rokmi bol dokázaný problém s progesteronom, nie s ovuláciou

miskamicha
11. máj 2022

@monika765 pisem len to co moze byt pricina negat testov... nemuseli zachytit a PCO sa moze horsit...ale ako pisem ak mas dlhe cykly ovu moze byt neskor a ked nasadis progesteron skoro tak ovu obloknes... a ak bol problem s progesteronom ze bol na nulovych hodnotach tak ovu neprebieha a ak nizky ide o lut.insuficienciu ale to by cykly neboli u teba take dlhe. Ano s progesteronom mas sice kratsie cykly ale ovu v nich nemusi prebehnut. Uz sa zariad ako chces. Drzim palce

monika765
autor
16. máj 2022

Názory? :(

ninka99865
16. máj 2022

@monika765 podľa testov nebola

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre