Ahojte hľadám kočky ktoré sa tak isto ako ja snažia o bábetko, my sa snažime už 3 roky a navštevujeme HELIOS. Máte nejaké skúsenosti pozitívne či negatívne rada by som si povymieňala skúsenosti ak máte aj s niečim iným. A prečo sa vám nedarí aké máte problémy dúfam, že sa nám rozbehne diskusia Ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj, ja už síce k snažilkám nepatrím, ale ak by som sa mohla zapojiť bola by som rada. My s manželom sme sa snažili 5 rokov. To boli samé vyšetrenia a zákroky, samé lieky a nič nepomáhalo. jeden lekár povedal že je všetko o.k, iný zase že som neplodná ja, ďalší že je neplodný manžel. Mali sme ísť na umelé oplodnenie,ale rozhodla som sa že to nechcem podstúpiť. Úplne som na to prestala myslieť. Sestre sa v auguste narodil synček a ja s manželom sme krstný rodičia, takže som myslela iba naňho,stale som sa tešila ked prišli, bola som rada že mam aspoň jeho. A minulý týždeň som zistila že som v 6 týždni. Ostala som prekvapená. Nechápala som. Chcem Vám iba povedať aby ste nestrácali nádej a nemysleli na to. Ja som tiež stále vravela že sa nedá nemyslieť a človek ktorý to nezažil nepochopí.Ale teraz viem že sa to dá,a že to príde vtedy ked to človek nečaka. Prajem veľa šťastia všetkým snažilkám. S pozdravom Lucka 😉