Nevyšla nám IUI. Môžem vysadiť Utrogestan?

anicka001
23. máj 2020

Ahojte chcem sa opýtať totiž mám dojem že ani druhá iui nám nevyšla 😔 už mám 12 deň po nej a test ráno snehobiely hoci predvčerom na ultrazvuku mi doktorka povedala že mám sliznicu veľmi vysoko že môže to byť aj tehotenstvo ( bola som tak šťastná ...) no skôr mám pocit že to je kvôli menzesu už ... za 5dní mi má prísť a o kŕčoch ani nehovorím.Myslite že môžem utrogestan ktorý vag. užívam 4x denne vysadiť aj sama keď viem že to nevyšlo ? Alebo ho treba postupne ? 27dmeho idem na odber krvi kvôli hcg 😌Ďakujem pekne 🙏

wejuska7910
23. máj 2020

@anicka001 aj ja som tak bola dr ze vyzera to slubne sliznica vysoka a ten den vysledky hcg negativne.uz by si mala minimalne ducha,ja by som vysadila uz

anicka001
autor
23. máj 2020

@wejuska7910 tiež si myslím že zbytočne tie hormóny beriem cez utrogestan . Asi už dnes večer vezmem poslednú dávku ... Akurát nemusel by sa postupne vysadiť ? Ďakujem ti ☘️

wejuska7910
23. máj 2020

@anicka001 ja by som uz nebrala vobec ani vecer. Sprav este zajtra test a budes mat naisto. Nie nemusia sa postupne

anicka001
autor
23. máj 2020

@wejuska7910 dobre teda ďakujem 😌

wejuska7910
23. máj 2020

@anicka001 nieje zaco.

s_a
23. máj 2020

Ešte by som skúsila test inej značky napríklad, ak si skúšala len 1

anicka001
autor
23. máj 2020

@s_a ďakujem ja som odskúšala už veľa a rôznych tých testov no som chcela vedieť dokedy je to pregnylový duch a kedy už nie ... Ale mám ešte clearblue tak ho vyskúšam za pár dní . No už má tak bolí brucho akoby som ms mala mať tak neviem . Možno ten utrogestan to robí ...

anicka001
autor
23. máj 2020

Ináč keby ste niektorá chcela tak mám na predaj tieto zvyšné nepoužité kapsulky Inofolic Combi ostalo mi ich 30 ks.Môžem priviezť autom v rámci Po alebo poslať poštou . 😌🙌

s_a
23. máj 2020

To ma mrzí, ale nádej umiera posledná a bolesť brucha ako pred ms je úplne bežná aj na začiatku tehotenstva 🙂

anicka001
autor
23. máj 2020

@s_a ďakujem pekne 😌

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre