Ahojte chcem sa opýtať totiž mám dojem že ani druhá iui nám nevyšla 😔 už mám 12 deň po nej a test ráno snehobiely hoci predvčerom na ultrazvuku mi doktorka povedala že mám sliznicu veľmi vysoko že môže to byť aj tehotenstvo ( bola som tak šťastná ...) no skôr mám pocit že to je kvôli menzesu už ... za 5dní mi má prísť a o kŕčoch ani nehovorím.Myslite že môžem utrogestan ktorý vag. užívam 4x denne vysadiť aj sama keď viem že to nevyšlo ? Alebo ho treba postupne ? 27dmeho idem na odber krvi kvôli hcg 😌Ďakujem pekne 🙏
@wejuska7910 tiež si myslím že zbytočne tie hormóny beriem cez utrogestan . Asi už dnes večer vezmem poslednú dávku ... Akurát nemusel by sa postupne vysadiť ? Ďakujem ti ☘️
@anicka001 ja by som uz nebrala vobec ani vecer. Sprav este zajtra test a budes mat naisto. Nie nemusia sa postupne
@wejuska7910 dobre teda ďakujem 😌
@anicka001 nieje zaco.
Ešte by som skúsila test inej značky napríklad, ak si skúšala len 1
To ma mrzí, ale nádej umiera posledná a bolesť brucha ako pred ms je úplne bežná aj na začiatku tehotenstva 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anicka001 aj ja som tak bola dr ze vyzera to slubne sliznica vysoka a ten den vysledky hcg negativne.uz by si mala minimalne ducha,ja by som vysadila uz