Zdravim baby,
rok sa snazime o mimco. Ovu netestujem, spuntickujeme sa casto, viem si odpozorovat aj plodny hlien ked pride, ale...☝
Vacsinou mavam plodny hlien niekedy na 16 dc, niekedy 18dc, niekedy 20dc....Uz 3 dni mam take bolesti v podbrusku ako pri ovu a vcera vecer sme po dlhsej dobe skocili na to, no a dnes neviem ci mi prisla ovu alebo to boli zvysky ejakulatu - proste mazlave natahovacie s malou primesou krvi, ako pri plodnom hliene. Kedze sme doteraz mavali pravidelny sex, nuz ale mesiac a pol teraz nie (muz zacal pracovat v zahranici a zajtra odchadza zase, mohlo sa jednat o ovulku alebo to bol ten zvysok ejakulatu? Nezazila som nikdy take po sexe zeby som sa utrela a pri utreti na wc sa smykal toaletny papier - len pocas ovu, tak neviem. Je mozne ze to ovu nemusela byt ale kedze sme dlho abstinovali zo sexom a vcera to napeckoval tak to budu zvysky spermii? Kedze sme predtym mali naozaj pravidelny sex tak som to nezazila. Prosim blbe komenty nepotrebujem, len nezazila som to este taketo. Dakujem
@zubna_kefka25 "spuntickujeme sa" to si myslela pohlavný styk?
@zubna_kefka25 Po dlhšom čase bez sexu sa vytvorilo viac sekrétu zo vzrušenia. V kombinácii s plodným hlienom prípadne aj so zvyškom ejakulátu to postupne vytieklo.
@zubna_kefka25 ked ste nemali dlhsie pohlavny styk, tak je mozne, ze mal viac spermii a preto si mala ten pocit, ze mas toho viac a ze aj pri utreti si si nasla toho viac.
@solange7 no hej, tak som to pomenovala 😉
dakujem pekne za odpovede
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
zabudla som dopisat ze som 13 dc*