Neviem otehotnieť

gertys
19. apr 2022

Ahojte. V zivote som otehotnela viac krat. Vzdy ked som chcela otehotniet som si to vyratala a najneskor druhy cyklus to bolo. Prve dva potraty sa pricina nasla. Zmena partnera. Prislo tehotenstvo. Ale tak, ze sex bol v novembri, zaciatkom decembra som mala normalne ms a az ta dalsia neprisla. Po porode som otehotnela znova. Dost necakane boli to dvojicky a prisiel potrat v januari. Na kontrole po mesiaci nasiel doktor cystu. Ta s dalsou ms praskla. A od vtedy skusala som aj ovulacne testy no neviem otehotniet. Vzhladom k tomu ako cudne to zafungovalo tak uz neviem. Presli 3 cykly a pocas plodnCh dni nic. Neviem sa trafit. Mam absolvovane vsetky vysetrenia. Som absolutne zdrava. Nieco sa poslednym MA pokazilo. Mate nejake svoje pribehy, skusenosti, tipy alebo rady? Ale o sproste rady naozaj nemam zaujem. Dakujem 🙂

hviera81
19. apr 2022

my sme obaja zdravi, a prislo to az po 9m, aj ked som vedela plodne dni vsetko. podla mna 3 cykly su malo.
a skus sa menej na to sustredit.

sunshine_18
19. apr 2022

Podľa mňa u teba skôr pracuje psychika.. telo nieje stroj.. Skús sa zamerať na niečo iné ako na otehotnenie, dat si nějaký detox tela, môžeš skúsiť aj alchemilkovy čaj..

gertys
autor
19. apr 2022

Ja to ani nesilim ani sa na to neupinam a tak isto s manzelom si ideme svoje cely mesiac nie len cez ,,tie” dni. Len sa to jednoducho este nikdy nestalo. Nikd som ochranu nepouzivala vzdy som pocitala. Cyklus je ako hodinky. Skor mam strach ci sa nieco nestalo tych zasahov v maternici bolo celkom dost

hviera81
19. apr 2022

@gertys akoze mohlo sa stat, len neviem ci to len tak zistis....

gertys
autor
19. apr 2022

@hviera81 ved to a na usg doktor nikdy nic nevidi ani tu cystu nevidel ale to ani v nemocnici 10 doktorov a nikto si to nevsimol az na dalsie sono moj doktor nahodou ale priznal si chybu. Tak mi napadlo ci sa nieco nepokazilo skor to je poita ze mam strach aby som este vobec mala moznost otehotniet.

modro_zelena
19. apr 2022

Bola si na kyrete alebo sa vyčistila sama? Je možné že ak bol kyret tak máš teraz ešte slabucku stielku maternice, čiže možno s oplodnenim problém nemusí byt ale skôr s uchytenim oplodnené vajíčka. Neskúsiš alchemilkovy čaj? Robí fakt zazraky, hlavne čo sa týka stielky maternice.

gertys
autor
19. apr 2022

@modro_zelena 2z 3 boli kyret. Po kyrete som ho prvy tyzden pila. No mozem ho skusit pit dalej ak to pomaha na zhrubnutie maternice. Dakujem za tip 🙂 inak toez ma napadlo ze sa nevie uchytit davalo by to aj zmysel

modro_zelena
19. apr 2022

@gertys no ja som napríklad pila alchemilku a hneď další cyklus som otehotnela. Nejak sme sa predtým nesnažili, len si myslím že stielku som mávala slabu lebo aj menzes bol vždy predtým slabulinký, max dva dni. Vyskúšaj ju, za to fakt nič nedáš. Len pozor, piť len do ovulacie. Ale to asi vieš

petulka2021
19. apr 2022

Kúp si Femigard

gertys
autor
20. apr 2022

@modro_zelena moja ms je silna. 7dni a slabnut zacne az na 5 den. Cyklus mam presny cely zivot. 28dnovy 7 dni ms ale skusim pit 🙂

roomaa
20. apr 2022

Niekedy pomohlo až tak to všetko nerátať a neriešiť 🙂 Mám takto kamarátku ktorá sa snažila veľmi s partnerom a nič, nakoniec odišli na dovolenku, vypli, nič neriešili a bum a bolo 🙂

hviera81
20. apr 2022

@gertys skus tu alchemilku, ale tu len do ovulacie si davaj.
mne napriklad velmi pomohlo, ze do ovulacie som si davala alchymilku a od ovulacie po menzes zase mysi chvost, tiez velmi dobra zenska bylinka.

gertys
autor
20. apr 2022

@hviera81 dakujem 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre