Neviem kedy som mala ovuláciu

16. okt 2023

Ahojte <3
Neviem kedy som mala ovulaciu pretože mi testy ukazovali stále ten istý výsledok…s manželom sme samozrejme sex mali …a po ovulácii (podľa výpočtov v appke, Ano viem že to nie je presné) som mala také hnedé špinenie, ktoré som nikdy po ovulácii nemala…len pred začiatkom MS. Mala som aj biely výtok, ktorý taktiež mám len pred MS…mešká mi to 6 dni, ale test skúsim až ráno…bolesti v podbrušku mám…ako inak zistiť kedy mám ovulaciu? Testy mi proste nič neukazujú…testovala som aj ráno niekedy aj večer…

janetinka27
17. okt 2023

Ahoj, ovulacia sa nezistuje lahko.niekedy ano, ked ma zena pravidelny cyklus a ovu napriklad spojenu s urcitou bolestou, ale ani vtedy nie je presne jasne, ci prave prebieha pri bolesti alebo je bolest dosledkom ovu, ale v podstate prebieha v pribliznom case.
Inak ovu mozes sledovat napr. podla hlienu, napr.creighton model. Alebo mozes skusit meranie bazalnej teploty ci kombinaciu oboch. Pri tychto metodach vsak musis byt dosledna v pozorovani.
Ovu mozes zistit aj z krvi (bliziaca sa ovu a ovu prebehnuta) alebo napr.na sone atd.

diewcatqoo
17. okt 2023

U mna je meranie teploty spolahlivejsia metoda ako testy. Akurat ale pri merani teploty zistis tu ovulaciu najspolahlivejsie az ked prebehne, nie predtym.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre