Ahojte, aj vy co sa vam nedari si myslkte ze nikdy neotehotniete, nikdy nezazijete rastuce dieta v bruchu,nikdy neporodite, nikdy neuvidite svoje dieta?
Dokonca neverim ze niekedy ma niekto poziada o ruku a budem mat manzela.
Sibe mi alebo co mi je?
Ked neveris nicomu, mozno sa tak aj stane, prehodnotila by som pristup k zivotu
Ja by som aj povedala že ti asi aj šibe keď takto rozmýšľaš 😀
neviem posudit ci ti sibe 🙂 kazdopadne by som sa zamyslela nad pristupom k zivotu, s takymto mind-setom totiz je velmi pravdepodobne, ze to bude pravda - skus si predstavit, ze stretnes takto naladeneho cloveka opacneho pohlavia - bol by pre teba pritazlivy?
@janai1 no a co… nie kazdy potrebuje mat papier na to aby mohol mat dieta. Ale ano viem ze su tam vyhody
@simona1998 je to na psychologicku?
@zuzubb007 no …
Ked mas 16-18, este by som taketo myslienkove pochody chapala...
A s kým sa teda o to dieťa akože pokúšaš?
@chiaraaaa mam partnera 😂😂
@0silvia0 mam 28
Ja som povedala len ze nemam manzela
Mam ten isty vek, partnera, ale taketo myslienkove pochody som nikdy nemala. Co ma prist pride. Neboj, raz budes tehotna, ale nemaj negativne myslienky. Uz teraz si nastavena negativne a to nie je dobre.
Mozno je aj dobre ze sa nerozmnozujes 🫣
@cyberk pozor, lebo pride admin a dostaneš kopanec od koníka... 🙂
Darwinizmus je inak skvelá vec. Len sa moc nezlucuje s vedomym budovanim kvalitnej spolocnosti v dnesnom ponímaní.
@cyberk a to kvoli comu mi bola ustedrena takato poznamka? Bavi ta osocovat inych ludi online ktorych realne nieco trapi? Co keby som bola citlivejsia osoba a vezmem si to velmi osobne a pridas mi len dalsiu vec preco sa mam dalej trapit? Online šikana je realna vec a nemala by sa stavat. Nic zle som ani nepovedala.
Ja nerozumiem tvojej reci..chces ci nechces partnera za manzela? A tie deti co? Vsak deti je najlepsie si robit az s partnerom do zivota, teda manzelom. Ak ta o ruku nepoziada alebo ty nebudes suhlasit, tak nad detmi rozmyslat este nemusis. Vacsine parom sa dieta podari, aj ked s pomocou alebo adopcia..takze skor by tu mala predchadzat otazka, ci vobec deti d tymto partnerom chces a ci ich chces teraz alebo az o 5 rokov..
Tikajuce biológicke hodinky🙂no 28 není až tak veľa a keď máš partnera. Tak rovno mu povedať ze chceš deti a svatbu bud to vyjde alebo si ta nájde niekto iný.
Áno mala som tieto myšlienky - hlavne po potrate a aj celé ďalšie tehotenstvo so synčekom som sa stále bála, že sa zase niečo stane. Všetko dobre dopadlo.
Tak ale manzela nepotrebujes, ked chces mat dieta... Staci partner (proste chlap). A preco neveris, ze budes mat dieťa?Ako dlho sa snazite?
Kazdy ma niekedy depku..
@ailiba asi rok…..
Toto je na diskusiu s partnerom a nie s nami. Ja ked som si s mojim vydiskutovala, ze ostaneme spolu aj keby nie su deti, tak to na prvy pokus vyslo. Lekari tvrdili nieco ine a ono bum ho a bolo
@kiki68 ale nejde o to… my s parnrterom vieme ze chceme mar spolu deti. Ale nedari sa. To je dovod ze neverim ze sa to dakedy podari. Partnera aj dobreho psrtnera naozaj mam.
Tak to treba riešiť u gynekológa a v IVF centre...su ľudia čo čakajú roky aj desaťročie.Mas partnera, viete, že chcete deti....zacni s vysetreniami
Tal potom riesit v centre asistovanej reprodukcie, treba zistit co je vo veci a preco sa nedari.
Ahoj,nezabúdaj na to že manželstvo je dôležitejšie ako dieťa,preto najskôr by som sa ja osobne chcela vydať a potom mať deti.
A ináč áno tiež mám tieto pocity, že nikdy nezazijem ten pocit mať dieťa v brušku.😌
Tuzim potom uz viac rokov,bol to taký môj dávny tajný sen a snažíme sa dva roky a stále nič.
@lavienocka tak aspoň som sa dozvedela ze nie som sama… co sa tak citim ze sa to nikdy nestane 😃 ale tak snad nas to raz prekvapi. ….
Podobne myslienky som mala aj ja..lenze mne vztahy vobec nevychadzali..jediny dlhodoby vztah mam tento, spoznali sme sa,ked som mala 27r..uz sme manzelia a mame dve deti..syn sa narodil tesne pred mojou tridsiatkou. Sme spolu skoro 9rokov. No kym som ho stretla, bola som zufala,ziarlila som,zavidela,bola som nestastna a tieto otazky sa objavovali coraz castejsie a naliehavejsie..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nemáš priateľa ani manžela ale snažíš sa o dieťa a nemôžeš otehotnieť? či čo?