baby ja neviem prečo stale myslim na to či sa na to podarilo alebo podari stale sa s tym zožieram strašne sa bojim čo ak neotehoniem ☹ ja neviem prečo velmi sa s tym trapim lebo ked tu čitam niektore tie pribehy kolko sa snažia a nedari sa neviem čo skor asi zajtra behnem ženskej či mám všetko v poriadku a uvidime jaaaj nervozna som cela s toho
ja viem ale to sa neda tak strašne tužim po tom babetku že to nejde ja mam o čas postarene chodim do roboty do obeda niečo vybavujem ale aj tak mi to stale beha po rozume =(((((((
A máš nejaký dovod byť nervozna? Máš nejaké zdravotné problémy?
asi nie neviem zajtra pojdem zistit =( nebola som u ženskej uš asi 4 roky =( uvidim čo mi povie
nechapem
@matula0006 ak nemáš zdravotné problémy, máš pravidelný menzes, zbytočne sa stresuješ...
@matula0006 už drobceka máte, že? ked to šlo, pôjde to zas... ked nemáte vazne zdravotné problémy, tak to pojde... ak sa veľmi bojis, pozri, vždy existuje aj IVF, je kopu hormonálnych liekov, vitaminy, čaje, operácie, najrôznejšie vyšetrenia... ber to tak, nepôjde po dobrom? pôjde po zlom, ale pôjde! 😉
mysli na to, že vždy máš kopu šancí vyriešiť to cez lekárov... veď voľakedy to nebolo... teraz si dokonca až vyberať môžme 🙂
na preventivku chod, to aj keby ste sa nesnažili, tak pravidelne prehliadky nezaskodia... akurát máš šancu zdôrazniť gyn, že sa snažíte a pre tvoj lepší pocit kľudne zaklam, že sa snažíte už rok - spraví ti možno vyšetrenia navyyse a teba to aspon upokojí 🙂
@matula0006 nam sa prve babo nedarilo rok a pol.. tiez som sa zozierala tym, ze preco to nejde .. a jedneho pekneho dna, akosi spontanne nas s mm napadol napad, ak neostanem tehu do leta ( vtedy bol koniec augusta) tak pojdeme v lete na riadnu ale ze naozaj riadnu dovolenku, napriklad niekde india, alebo take niec a peniazky odlozene na vybavicku sa minu na dovolenku 😀 , takze som sa akosi vnutorne tesila, ze pojdeme konecne niekam, kedze sme sice chodili obcas niekde na vyleti a mimo sk, ale ziadne dovolenky to neboli, len take mini. a potom o mesiac nato sa nam podarilo babo.... nedopadlo to vsak dobre. ale o tom ti nejdem pisat. po tejto strate som si povedala, ze kaslem na rady doktorov a hned o mesiac po potrate sme si prestali davat pozor a vtedy so otehotnela na prvy krat a mam teraz krasneho zdraveho smejka doma....
skus si dat nejaky pekny ciel, napr, ze v lete pojdete niekam, kam by si nemohla, alebo by to bolo riziko ist s bruskom. tes sa na to, cela sa tomu odovzdaj, najlepsie tak sa trosku odputas od myslienok, ktore mas
musíš myslieť na to, že čo ak sa nám už zadarilo ??? Treba sa začať zdravo stravovať, jesť viacej zeleniny, prestať piť alebo fajčiť, obmedziť množstvo kávy a tak. Premýšlať nad originálnym nápadom, ako to povedať partnerovi, čo mu vymyslieť aby to bolo nezabudnuteľné . Nemyslieť na to, či sa nám zadarilo alebo nie. Treba myslieť na to, že SA ZADARILO a čo ďalej 🙂
ja mam 36 a zatial nemame babatko..tiez pevne verim ze sa coskoro podari..ale dost casto ma trapi ci ano..lebo mam uz dost rokov...
ahojte baby, pridávam sa k vám, nám so ,,zadarením otehotniet ,, problém nemáme ale donosit áno, pred nedávnom sme prišlo o bábo, dalej to už rozpisovat nebudem. Skor tu hladam niekoho s kým si mozem občas popisat lebo chceme počkat urobit všetky vysledky, a potom znova skusit, dolezite je to nevzdávat. a pijete baby aj alchemilku tú si dost chvália baby.
@matula0006 nič sa neboj ... všetko bude v poriadku .... viem, že čo napíšem ti asi povie každý: keď to budeš najmenej čakať tak vtedy otehotnieš .... ale je to pravda ... my s manželom sme prvého syna splodili rok a pol po svadbe a tiež som sa už veľmi trápila , no povedala som si, že raz to určite príde (pritom som chodila na gyndu ako na klavír) a prišlo to .... a keď sme chceli druhé tiež sme sa rok a pol trápili a keď som si už tiež povedala, že ak neotehotniem tak som rada, že mám aspoň jedného drobca ...... a ..... zrazu som otehotnela ani neviem ako .... len sa nestresuj a všetko bude O.K. mne sa to už lahko povie ked m ám dve deti ale neboj do roka tu budeš písať že máš bábo 😉
@milka1987 ved ja viem ale stale na to myslim je to taky žensky sprosty zvyk trapit sa somarinami a pri mojich nervoch s roboty neviem či sa mi to aj podari akože dneska nam nabehli vyplaty že 230 euro ja som skoro odpadla za take peniaze chodit na 3 zmeny je proste smiešne ..... aaale dakujem vy ma tu viete vždy tak upokojit
no čo, bola si dnes u toho lekára ??? Podľa mňa aj tak by ti po 3 dňoch skúšania ešte asi nič nepovedal.
nebola som nestihla som odkladam to na buduci týžden ja viem ale nech ma vyšetri čo som v poriadku lebo som tam nebola uš 4 roky ☹
my sme sa snazili cely minuly rok a NIC 😒 je to fakt frustrujuce...
Tento rok som si povedala, ze potrebujem 'pomoc' a lekar mi poradil aby som pouzivala CYCLOTESTBABY 🙂 , ktory ohranicuje plodny dni .. uz som zacala aj merat a cakam na prve plodne dni v cykle 😝
@matula0006 stresovala si a nakoniec vysvitlo ze si uz bola tehotna ked si pisala tieto prispevky 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@matula0006 ahoj, prečo sa stresuješ? vypni, kúp si knihu, skoč si niekam na nákup - nákupných centier je dosť, zabav sa a prestaň myslieť na niečo čo ani neni a milovanie si úživaj a nemysli na to, že sa miluješ len preto aby si bola tehotná! 😠