Som bezradna. S manželom sme sa začiatkom minulého roku začali snažiť o bábo, žiaľ do dnešného dňa neúspešne. Absolvovali sme teda rôzne vyšetrenia. Ja mam 29r., zistili mi endometriozu a myom na okraji maternice (čiže vyberať nie). A manžel, 35r.,morfologia - 0. Baby mate podobne skúsenosti, viem, že prirodzene to asi nepôjde, ale aspoň pomocou umelého oplodnenia, môže sa nám podariť? Som z toho smutná, nevyznám sa veľmi v takýchto veciach, ideme sa ešte len radiť do centra ako co ďalej 😔
Zázraky sa stávajú .. ľudia boli vyliečení z rakoviny a podobných chorôb vstávali z vozíkov a chodili čo som zirala raz som to videla na vlastné oči .. ver a tak sa ti stane 🙂 nikde nepíše že nech je to akékoľvek zle že sa to nedá .. vždy existuje nejaká cesta aj keď človek možno nevidí. Skúšajte si pomôcť bylinkami a hlavne čo robí veľa je myslenie 🙂 držím palce
Dohodnite si termín v Car a tam už vám povedia aké sú možnosti 🙂, oni už zhodnotia spermiogram, nakoniec všetko dobre dopadne, kamoška ma 2 krásne detičky s darcovskymi spermiami, nehovorím ze to musí byť váš prípad, ale aj taka je možnosť
Ako ti zistili endometriozu? Neviem ako sa to zisťuje, preto sa pytam.
ahoj, aj ja mám myom a som druhykrát tehu aj keď prvý raz sa to zle skončilo...nám povedali že pre manžela prirodzenou cestou určite nie a čuduj sa svetu, vtedy som ostala tehu...ale boli sme sa radiť v centre a tam nám povedali o možnostiach...najprv ma o tom všetko ale informovala moja Dr. Bola som na preplachu, sledovala ovulku a manžel bol tiež na testoch a tak sa hľadala príčina...držím palce...mne najviac pomohlo sa na to vykašľať a nič neriešiť
jasne, myom má 2 cm a nie, vobec nespôsobil problémy, dokonca ho vraj tehotenstvo dokáže zlikvidovať úplne, čo mi aj odporúčali, keď som nechcela íst na operáciu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja ti veľmi neporadim ale držte sa! Budem na vás myslieť aby všetko dobre dopadlo. 🙂