Neúspešná snaha o bábo 1 rok, teraz zlé výsledky

18. júl 2020

Som bezradna. S manželom sme sa začiatkom minulého roku začali snažiť o bábo, žiaľ do dnešného dňa neúspešne. Absolvovali sme teda rôzne vyšetrenia. Ja mam 29r., zistili mi endometriozu a myom na okraji maternice (čiže vyberať nie). A manžel, 35r.,morfologia - 0. Baby mate podobne skúsenosti, viem, že prirodzene to asi nepôjde, ale aspoň pomocou umelého oplodnenia, môže sa nám podariť? Som z toho smutná, nevyznám sa veľmi v takýchto veciach, ideme sa ešte len radiť do centra ako co ďalej 😔

jaass
18. júl 2020

Ja ti veľmi neporadim ale držte sa! Budem na vás myslieť aby všetko dobre dopadlo. 🙂

sunny8
18. júl 2020

Zázraky sa stávajú .. ľudia boli vyliečení z rakoviny a podobných chorôb vstávali z vozíkov a chodili čo som zirala raz som to videla na vlastné oči .. ver a tak sa ti stane 🙂 nikde nepíše že nech je to akékoľvek zle že sa to nedá .. vždy existuje nejaká cesta aj keď človek možno nevidí. Skúšajte si pomôcť bylinkami a hlavne čo robí veľa je myslenie 🙂 držím palce

pseudomonas87
18. júl 2020

Dohodnite si termín v Car a tam už vám povedia aké sú možnosti 🙂, oni už zhodnotia spermiogram, nakoniec všetko dobre dopadne, kamoška ma 2 krásne detičky s darcovskymi spermiami, nehovorím ze to musí byť váš prípad, ale aj taka je možnosť

lienka_9
19. júl 2020

Ako ti zistili endometriozu? Neviem ako sa to zisťuje, preto sa pytam.

viera235
28. júl 2020

ahoj, aj ja mám myom a som druhykrát tehu aj keď prvý raz sa to zle skončilo...nám povedali že pre manžela prirodzenou cestou určite nie a čuduj sa svetu, vtedy som ostala tehu...ale boli sme sa radiť v centre a tam nám povedali o možnostiach...najprv ma o tom všetko ale informovala moja Dr. Bola som na preplachu, sledovala ovulku a manžel bol tiež na testoch a tak sa hľadala príčina...držím palce...mne najviac pomohlo sa na to vykašľať a nič neriešiť

nila1111
6. aug 2020

@viera235 mozem sa opytat na ten myom ? Aky bol velky a ci nerobil v tehu problemy ? Dakujem

viera235
7. aug 2020

jasne, myom má 2 cm a nie, vobec nespôsobil problémy, dokonca ho vraj tehotenstvo dokáže zlikvidovať úplne, čo mi aj odporúčali, keď som nechcela íst na operáciu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre