Neskorá ovulácia a tehotenstvo - skúsenosti

6. okt 2024

Ahojte. Tie ktoré máte neskorú ovu - na kolky ste ju mali keď sa vám podarilo otehotnieť? Ja som vždy mala ovu cca 17 deň ale tento cyklus je veľmi divný 😅robila som si testy aj merala Bt a vyzerá to tak že až teraz sa ovu blíži. Viem že ešte test nieje pozitívny ale zatiaľ je najsilnejší za cely mesiac. Dnes som bohužiaľ Bt neodmerala. Ďakujem za prečítanie a vaše skúsenosti

ysseba
6. okt 2024

Ahoj. Ja mavam bezne ovulaciu 17-20 DC. A takto som otehotnela 3x.

nikushka8
6. okt 2024

2.tehotenstvo som otehotnela okolo 30DC 😁 na 33DC som si robila test,lebo bezne som mavala 31dnove cykly, na test ukazal az na 76DC 😁

autor
6. okt 2024

@nikushka8 hahaha super tak mám šancu. Myslím že ovu prichádza 😅tak uvidíme. Akože všetky cykly som mala ako hodinky 😅vždy okolo 17dc a teraz meriam meriam a nič 😂

autor
6. okt 2024

@ysseba ďakujem ☺️

okm221
6. okt 2024

Ja som mala ovu na 28dc.. Aj aa podarilo ale skončilo to MA.. Predtým som mávala bežné na 22dc..

viky_21
6. okt 2024

V mesiac kedy som otehotnela som mala ovu až na nejaký 20-21dc. Takže úplne v pohode. A mám doma skoro 3r synatora 🙂

amelie22
15. okt 2024

Baby môžem mať otázku? Keď sa posunie ovulacia zvykne aj ms následne prísť neskôr ako obvykle?

autor
16. okt 2024

Áno určite 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre