Neskorá ovulácia

nikapuggioni
2. sep 2024

Ahojte. Idem si pre váš názor
28.7 som zobrala poslednú HAK. 31.7 prišiel menzes. Dalo sa očakávať ze prvý cyklus po HAK bude rozhodeni. Volala som i svojmu lekárovi ( 4 dni do zadu)poslala mu svoj graf a hovoril ze to nevyzerá na anovulak. Ze pri nom skáču dosť teploty. Ze mam meriat a plus robiť ovu testy. Vcera po obede som si spravila prvý ovulacny test, druhý je z večera a posledný je z rána (není spravený z ranného moču) co si myslite o testoch? Je nejaký pozitivny ci im ešte trosku chyba. Dnes teplota o niečo vyššia ako predchádzajúce dní

sense
2. sep 2024

@nikapuggioni do grafu sa nevyznám ale test posledná je pozitívny.

nikapuggioni
autor
2. sep 2024

@sense ďakujem 🙏

bambulka711
2. sep 2024

@nikapuggioni podľa grafu vyzerá, že ovulácia buď už bola, alebo je na spadnutie. Uvidíš, ako sa bude teplota vyvíjať 🙂

veselo_neveselo
2. sep 2024

@nikapuggioni Este pockaj par dni, co teploty ykazu. Uz podla mna mohla byt na 32 den, ale Ff musi mat este aspkn den-dva merani, aby vyznacil ovulaciu na grafe.

A ovu test posizitvny vyzera ze je ten posledny, ale ty vidis lepsie ked boli cerstve. Brala by som to tak, ze ovu prave prebieha.

nikapuggioni
autor
2. sep 2024

@veselo_neveselo o pol 11 a o pol 4 som si robila ďalšie. Mne to príde ze sú stále pozitívne. Robím prvý krát testy tak neviem ako dlho môžu byť pozitívne

bambulka711
2. sep 2024

@nikapuggioni áno, stále je pozitívny. Kedy je robený ten vrchný? Väčšinou max 2-3 dni, ale to sa mi stalo len raz. A zaujímavé, že už ti ide hore teplota.

nikapuggioni
autor
2. sep 2024

@bambulka711 prvý bok robený včera o 12: 30. Druhý včera o 20:30. Q dnešné ráno na obed a o pol 4....
Som zvedavá na teplotu zajtra. Možná klesne a pák vystrelí vyššie. Ako pred prvým tehotenstvom 🙂

bambulka711
2. sep 2024

@nikapuggioni tak to je ok, ale už sa určite treba snažiť 🙂 mne sa raz stalo, že som mala test takmer 3 dni pozitívny, ale je to zriedkavé

nikapuggioni
autor
2. sep 2024

@bambulka711 včera keď bol pozitivny sme sa snažili a dva dni pred tým. Dnes šiel muž pracovné na korsiku a príde až zajtra večer 🙈🙈

bambulka711
2. sep 2024

@nikapuggioni tak to je ok. Ak bude chuť, ešte poistite zajtra. Ale aj včerajšok je ok. Držím palce 🙂

nikapuggioni
autor
3. sep 2024

@bambulka711 tak keďže dnes mam na ovu uplne silnú testovaciu čiarku skúsila som kúpiť Digital a ukázal takto

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre