Ahojte. Idem si pre váš názor
28.7 som zobrala poslednú HAK. 31.7 prišiel menzes. Dalo sa očakávať ze prvý cyklus po HAK bude rozhodeni. Volala som i svojmu lekárovi ( 4 dni do zadu)poslala mu svoj graf a hovoril ze to nevyzerá na anovulak. Ze pri nom skáču dosť teploty. Ze mam meriat a plus robiť ovu testy. Vcera po obede som si spravila prvý ovulacny test, druhý je z večera a posledný je z rána (není spravený z ranného moču) co si myslite o testoch? Je nejaký pozitivny ci im ešte trosku chyba. Dnes teplota o niečo vyššia ako predchádzajúce dní
@sense ďakujem 🙏
@nikapuggioni podľa grafu vyzerá, že ovulácia buď už bola, alebo je na spadnutie. Uvidíš, ako sa bude teplota vyvíjať 🙂
@nikapuggioni Este pockaj par dni, co teploty ykazu. Uz podla mna mohla byt na 32 den, ale Ff musi mat este aspkn den-dva merani, aby vyznacil ovulaciu na grafe.
A ovu test posizitvny vyzera ze je ten posledny, ale ty vidis lepsie ked boli cerstve. Brala by som to tak, ze ovu prave prebieha.
@veselo_neveselo o pol 11 a o pol 4 som si robila ďalšie. Mne to príde ze sú stále pozitívne. Robím prvý krát testy tak neviem ako dlho môžu byť pozitívne
@nikapuggioni áno, stále je pozitívny. Kedy je robený ten vrchný? Väčšinou max 2-3 dni, ale to sa mi stalo len raz. A zaujímavé, že už ti ide hore teplota.
@bambulka711 prvý bok robený včera o 12: 30. Druhý včera o 20:30. Q dnešné ráno na obed a o pol 4....
Som zvedavá na teplotu zajtra. Možná klesne a pák vystrelí vyššie. Ako pred prvým tehotenstvom 🙂
@nikapuggioni tak to je ok, ale už sa určite treba snažiť 🙂 mne sa raz stalo, že som mala test takmer 3 dni pozitívny, ale je to zriedkavé
@bambulka711 včera keď bol pozitivny sme sa snažili a dva dni pred tým. Dnes šiel muž pracovné na korsiku a príde až zajtra večer 🙈🙈
@nikapuggioni tak to je ok. Ak bude chuť, ešte poistite zajtra. Ale aj včerajšok je ok. Držím palce 🙂
@bambulka711 tak keďže dnes mam na ovu uplne silnú testovaciu čiarku skúsila som kúpiť Digital a ukázal takto
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikapuggioni do grafu sa nevyznám ale test posledná je pozitívny.