Ahojte baby chcem len vediet ci sa niektorej zvas podarilo otehotniet z jednim nepriechodnim vajcovodom. Ja mam pravy nepriechodny a ako naschval mam ovulaciu len na tom pravom uz som s toho naozaj zufala. Dakujem za odpovede
@colito333 IUI by som nepodstupila, zbytočne vyhodene peniaze, zbytočne strateny čas, dohodla by som sa s gynekológom na folikulometrii, aby som vedela, kedy mi ovuluje lavy vaječnik, keby odmietol, tak by som ho vymenila a ešte ti chcem poradit, ak by si išla do car daj si predtým porobit vyšetrenia reproimunologia, hematologia, genetika, často može byt pričina aj tam, bohužial v car pričiny nikoho nezaujumaju. Držim palce.
Baby nezúfajte. .viem cesta je to dlhá A ťažká. Prve 10 ročné dieťa máme prirodzene túžba po druhom bola silná ale nedarilo sa absolvovala som všetky možné vyšetrenia. Nakoniec sme skončili na umelom máme trojročné dievčatko A diagnóza sterilita u mňa. .....Tak som si povedala máme dve Dobre túžba po 4 má prešla. ..I keď som tajne dúfala že možno raz ....A čuduj sa svete čakám tretie prirodzene ...doktori sa cuduju ...momentálne som 32tt A verím že to dáme úspešne až do konca .takže príroda je mocný čarodej držím vám palce A Z celého srdca prajem aby ste mali doma krásne zdravé bábätka. .
Po prvom pôrode nastali komplikácie krvácanie A nevybrali celú placentu ta sa mi začala rozkladať museli má nanovo cistit po 11 týždňoch neustaleho krvácania ..Ako viem čo píšem. .😉druhé sa nedarilo treba čítať poriadne.potom prišli na všetko tieto diagnózy .ale dobre chcela som podporiť. ...vidím že som asi nemala vôbec písať.
@mi.mimi nieee, mňa len zaujímalo, že sterilita akého druhu, keď prvé dieťa prirodzene, ok čistenie atd potom sa nedarilo, zrazu sterilita potom ivf úspešné, a prirodzene tehu. Vieš, ja len, že pekný príbeh, mám podobný, ale keď už, treba aj trocha rozpísať, nie každý je trpezlivý donekonečna. Tiež viem o čom píšem. A nikde neni napísané, že to vôbec vyjde. A tehu vie veci opraviť, tiež sa mi tak stalo. Ja som práve nemala rada takéto povzbudenia v zázrak, lebo každému sa konal, len nie mne.
@sono2 kocky ja som asi ta co dufa v zazrak vsetko mam v poriadku len ten pravy vajickovod nepriechodny ja len nechapem preco ovulujem len z pravej strany ked lekari mi tvrdia ze lavi vajecnik je v poriadku preto dufam ze uz konecne budem ovulovat z tej dobrej strany. Ja som uz raz tehotna bola pred tromi rokmi ale bohuzial nedopadlo to dobre
@colito333 je to také na just poznám to. Tiež sa mi striedali strany krásne a zrazu som cítila stále len pravý vaječník. A čakala vždy na ľavý, lebo ten som mala na pár percent priechodný. Ale zázrak sa nekonal. Tak som šla na ivf a oba vyprodukovali rovnaký počet. Je ale úplne normálne, že môžeš mať jednu stranu silnejšiu. O 22 mesiacov 9 mesiacov po pravidelnej ms som otehotnela prirodzene, čo som snívala, ale fakt nedufala. Vo vajcovodoch sa muselo niečo spriechodniť. Z ktorej strany netuším. Viac vaječníky necítim tak ako pred tehu. Aj hlienu bolo menej. Predtym som vedela pomaly hodinu kedy bola ovu.
Ja by som to s tým clostilom skúsila, alebo úplne malé dávky injekcií, predsa on je bordel. Ja som pri ňom nemala ani hlien. Je antiestrogenový, maternica zvykne slabo narast. Skús sa opýtať mini davky merionalu, alebo puregonu takých 30 jednotiek. Len tam zase rataj že môžu vzniknúť dvojičky a ak budú kvalitne vajíčka možno aj 3jičky. Záleží ako zareaguješ. Zásobu máš dobrú? Mne je zas divné že 3 roky nič a ešte aj tehu čo nešlo ďalej. Spg máte ok? Aj štítna, imunita atd?
Nuz otazka, co je pricinou nepriechodnosti ? Ak len nieco funkcne, skus chodit na masaze, cvicit... ci sa nerozhybe... o serapeptaze som vela citala, snad vie rozpustit dake zrasty...
A sanca ze aa vajicko dostane do druheho priechodneho vajickovodu je, ale mozno sa nacakas... ak mas cas tak skusaj... zazraky sa deju..
Aj lavy sa o chvilku moze zobudit 🙂 skus vitaminy, caje...
V opacnom pripade skusene CAR.
Ale daj si este pred tym vsetko ostatne vysetrit...( hematku, endokryno, imuno) a mamzela 🙂
Ja dufam, ze mne vajicko z prvej strany vcucne lavy vajickovod ... som po op... Raz sa to uz stalo...
Drzim silno palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Aj ja mam pravy vajičkovod nepriechodny a v car mi robili iui 2x, ked som ovulovala na pravej strane, samozrejme to bolo neuspešne, vajičko sice može prejst na opačnu stranu, ale to je velmi mala šanca, v niektorých car robia iui aj bez vyšetrenia priechodnosti vaičkovodov. Hrôza.