Ahojte.Chcela by som sa opýtať,ak by mi niekto vedel poradiť.Som vyše roka po konizacii a okrem toho že mám problém s ovuláciou,na ktorý mi bol nasadený clostilbegyt,mám problém s tým,že mám akoby nepriechodný hlien v krčku.Aspon tak som to pochopila, keď mi to doktorka vysvetlila.Ze ten hlien drží tie spermie.Drzia sa v krčku a nejdú ďalej.Je nejaký spôsob,ako toto odstrániť a zlepšiť?Ďakujem za odpovede.
Ešte napíšem že úspešnosť nieje vysoká (o málo vyššia ako pri normal sexe) lebo väčsinou nieje nepriechodný hlien jediný problém.
@zojanka na IUI som už bola 2 krát.Pteto hľadám nejakú radu,či sa s tým dá niečo urobiť.
ak si bola uz na iui a ani to nepomohlo, tak jedine ivf, to obide skoro vsetky problemy 😀 a je nepriechodny hlien jediny problem? spermiogram je v poriadku?
@rk123 áno,manžel je úplne v poriadku.
tak asi len skusat. iui ten hlien uplne obchadza kedze sa spermie streknu rovno do maternice. nic ucinnejsie moc nie je
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vierkainka robili ti postkoitalny test (brali ti vzorku z hlienu par hodin po sexe) ? Pokial je naozaj problém v tom tak najjednoduchšie je ísť na IUI podľa mňa. V deň ovulácie ti zavedú dnu spermie a obídu tým nepriechodný hlien. Jednoduchý, bezbolestný, rýchly zákrok.