Ahojte, chcela by som sa poradiť ak ste niektorá mala podobnú skúsenosť 😊
Prvé dieťatko ešte kojím - už vyše roka, mám nepravidelný cyklus (vplyvom kojenia), ovulácia prebieha, keď som bola na preventívne u gynekológa, potvrdil mi že dva dni pred kontrolou prebehla ovulacia na pravom vaječníku (čiže ovulácia prebehla 2 dni po menštruácii).
Otázka znie, keďže mám nepravidelný cyklus a kojím, je nejaký spôsob ako by som si vedela odsledovať ovulaciu? Dočítala som sa, že meranie bazálne teploty počas kojenia nemá zmysel. Tak som len zvedavá na vaše skúsenosti alebo to zostáva len na sledovaní hlienu a nepretržitom snažení 😁 ďakujem za každú odpoveď 😊
@paula2899 možno skúsiť ovulačný mikroskop, tiež nad ním rozmýšľam, aj keď už nekojím, ale vstávam k malej často v noci, takže meranie bazálnej teploty by bolo k ničomu... A v prípade nepravidelnej ms by vyšli ovu testy na celkom balík 😂 ja beriem zatiaľ HAK, tak uvidím, keď vysadím, po poslednom vysadení som mala pravidelnú ms ako nikdy predtým 😅 a aj ovu pravidelne aj pocitovo, aj testy a aj BT krásne ukazovali
Pre info, tu je ako sa potom vyhodnocuje z mikrospoku
@majulka098 wau, tak o takomto niečom počujem prvý krát 😅 ešte jeden mesiac skusíme bez nejakých pomôcok na zachytenie ovulácie a ak nič, tak tento mikroskop zvážim, vyzerá to zaujímavo 😄 ďakujem za tip 😊
K téme HAK, chvíľu som aj ja brala po pôrode, potom keď som vysadila, 2 mesiace som mala krásny cyklus a potom zrazu som mala týždeň menzes týždeň pauzu a takto dookola to šlo 2 mesiace 😅 teraz sa to trošku zlepšilo, ale stále je to kadejaké 😄 držím palce, nech je to po vysadení tak ako po prvom vysadení 😄😊
@paula2899 ďakujem a ja držím palce, nech sa zadarí čím skôr 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.