Nemôžem otehotnieť

andula5000
7. feb 2019

Ahojte baby prosila by som o radu mam 32 rokov za sebou mam už tri spontánne potratu cca v 10 týždni som začala krvácať tak som si dala dva roky pauzu a teraz sa zasa snažíme o dieťatko už asi pol roka a už sa mi nedarí ani otehotnieť, tak sa chcem spýtať ci sú nejaké vitamíny, kvapky, tablety aby to podporilo tehotenstvo kyselinu listovú beriem. Ďakujem za radu

hanka7951
7. feb 2019

@andula5000 ahoj, na tvojom mieste by som si dala porobit vsetky mozne vysetrenia, nakolko 3 spontanne potraty zjavne mali nejaku priciny..to len take odporucenie ako predist pripadnemu dalsiemu sklamaniu 🙂

fedorcek
7. feb 2019

Ahoj, presla som si tym istym a viem pochopit, ako sa citis. V prvom rade je ozaj treba absolvovat vsetky mozne vysetrenia. U mna bol problem v krvi, nakoniec som skoncila na ivf s injekciami na riedenie krvi. Bol to narocny proces, ale oplatil sa 😊. Hlavne sa nenechaj odbit, ze ti niektore z vysetreni netreba, pretoze 3x je naozaj dost a treba hladat pricinu. Drzim palce, nech to dlho netrva a hlavne, nech ti zistia pricinu 😏

shilla23
8. feb 2019

Necakaj a daj urobit testy .. ja som tiez mala SP a hned na zaciatku mi nasadila ascorutin aby som nezacala krvacat a duphaston aby mi hormony udrzali plod.. a teraz som 34tt 🙏😊 najdi dobru doktorku a bude to omnoho lahsie.. drzim palceky

andula5000
autor
8. feb 2019

Baby lenže ja mam toľkých vyšetrení za sebou a všetko je v poriadku tak nechápem tomu.

shilla23
8. feb 2019

@andula5000 potom uz len psychika😉

hanka7951
8. feb 2019

@andula5000 hmm tak to je zaujimave ze ti nic nenasli..ako aj mne pri 2xMA vraveli, ze to kludne moze byt len sprosta nahoda, ale nakoniec mi nasli problem s krvou, aj s imunitou. Ak sa mozem opytat - ake vsetky vysetrenia ti robili? A co sa tyka vitaminov, asi neexistuje ziadny taky, ktory by vyslovene pomahal k otehotneniu..podla mna staci vyvazena strava a celkovo zdravy zivotny styl

zankapetro
8. feb 2019

psychika robi velmi vela! skor by som zacala mysliet tak inak aj ked to bude pre teba istotne tazke, kedze po babatku tuzite ale skus sa od toho nejako oslobodit a netlac na to tak. ked to bude mat prist, tak to pride. drzim vam velmi palceky!

tehotna85
25. feb 2019

Ja mam za sebou 2 spontanne potraty....tiez +- 10 mesiacov...vysledky vsetko ok...tak sa nam dva roky nedarilo a sla som za gynekologickou ci by nieco nemohla predpisat ...predpisala mi hormonalne tabl Clostylgebit...abo nieco take neviem uz presny nazov....brala som zo par mesiaco 5x do mesiaca a podarilo sa...hned som dostala na predpis duphaston a kupila kys. Listovu...a teraz som v 29tt...nehovorim to na 100% ale podla mna pomohlo

kabba
25. feb 2019
andula5000
autor
5. mar 2019

@tehotna85 ďakujem za radu chystám sa ísť k lekárovi nakoľko už som zúfalá

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre