ahojte babky.Robila som si už 15krat ovulacne testy a stale mi ukazalo,ze nemam plodne dni.Dokonca aj vtedy ked som bola v strede cyklu a mala som taky hlien..co som si doteraz myslela,ze to je prave priznak plodnych dni.Takze ja nechapem.Moze byt,ze nemam plodne dni vobec.Mame 6 rocnu dcerku a velmi chceme druhe a rok sa snazime.
@lucka1987 ahoj,ja som bola na gynde v marci toho roku na preventivnu aj na sono,ster mi robil vsetko bolo fajn.Cyklus mam pravidelny.Ale pojdem urcite za nim.Este si urobim v novembri ovulacne testy,mozno teraz boli ovplyvnene aj tym,ze som brala trikrat po sebe antibiotika
@lauritka no robila som si ich tyzden po kramoch a poto mkazdy treti den.Stale k veceru cca okolo tej 18stej.Cyklus mam pravidelny,niekedy odchylka 2 dni.Mam 28 dnovy cyklus a 5 dni kramy.V marci som bola na preventivnu,robil mi aj sono a vsetko bolo ok.Uz ma napadlo,ze v septembri som brala antibiotika a v oktobri som opat skoncila na marodke so zapalom mandli a to som brala dva antibiotika po sebe.Moze byt,ze by to ovplyvnilo vysledky ovulacnech testov?Testy su woman secret,tak sa mi zda.Bolo to velke balenie 20 ks.Dakujem sa odpoved a do skoreho pisania.Pekny vecer.
@dorekapa no tak to je jasne, ak si ich robila kazdy treti den nemusela si zachytit ovulaciu ;)
niekedy to moze stupnut velmi rychlo... 🙂 😉
kuk na priklady ovu testov u mna v albume.
atb mohlo ovplyvnit akurat to, ze sa mohla posunut ovulacia, ale to len vtedykeby ti meskali .. aleto nema nis s LH hormonom.
teda atb a LH hormon.
@lauritka no ked som brala ant.tak mi to posunulo cyklus o 4 dni.Uz som sa tesila ze som,lebo inak mam dost presne.Takze ovulacne testy mam robis kazdy den?Nestaci ich robit tak tyzden po kramoch?Teraz by som mala dostat o tyzden,takze ked mi skoncia, je lepsie robit dennodenne test?Nemusi byt z ranneho mocu?
tak to teda skusim.Eswte mi ostalo zo stareho balenia par testov.Manzel sa boji,ze chyba je v nom,kedze ja mam dcerku z prveho manzelstva.Teraz mame aj dost perny rok.V jari sme kupili dom,potom o dva mesiace svadba a cele leto prerabame dom a to stale sa nieco zomelie..mozno je toho stresu privela
ja som ten mesiac nemala zase ovu..robila som si par testov a nebolo nic..o tyzden mam dostat mrsku, a po nej budem robit kazdy den testik..tie caje by uz maly pomaly zaberat..aspon dufam..
Ahojte, tiez mam tento problem ☹ robila som si OT kazdy den a bola len taka slaba druha ciarka. Co mam robit? Po gyn.stranke som ok. Poradte mi prosim.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dorekapa skus sa spytat v teme meranie BT, tam ti kocky skvele poradia, specialne sa odvolaj na @lauritka