Nekonečné čakanie po intrauterinnej inseminácii

jeny
30. dec 2011

Ahojte, som prvy den po iui a zda sa mi večnosť vydržať do testovania, je tu niekto v podobnej situacii? Snád by nám ten čas rýchlejšie prešiel pri debate 🙂

katuska54
30. dec 2011

@jeny ahoj ja idem na IUI v pondelok. len sa trochu toho bojim,co ma caka.

jeny
autor
30. dec 2011

jej tak budem drzat palce 😉 nemusis mat ziadne obavy, je to rychle a bezbolestne, iba taky blby pocit, potom mierna bolest bruska ako pred ms

katuska54
30. dec 2011

a kedy ides na kontrolu? a bola si v iscare v ba? a kolko si potom musela lezat?

jeny
autor
30. dec 2011

ja som bola v iscare v MT, lezala som asi tak 10minut, na kontrolu nejdem, na 14dpo si mam urobit test a telefonovat lebo nie som priamo z MT dochadzam tam tak preto asi nemusim chodit na krv, jedine v pripade pozitivneho testu by ma objednali aj na krv

jeny
autor
30. dec 2011

@katuska54 a ty ides predtym este aj na folikulometriu alebo do pondelka uz nepojdes? kedy si bola naposledy?

katuska54
30. dec 2011

@jeny bola som vcera a dala mi inekciu ktoru si mam dat pichnut v sobotu a v pondelok idem na IUI. tak drzim palce aby bol test POZITIVNY 🙂 🙂 🙂 🙂 potom dam vediet ako som dopadla 🙂
Pekny silvester zelam a do noveho roka miminko 🙂 😉

jeny
autor
31. dec 2011

@katuska54 podobne aj tebe, dufam ze nam obom vyjde iui na prvykrat 🙂

katuska54
31. dec 2011

@jeny ahoj ako sa citis? kedy budes testovat? som zvedava 🙂 😉 🙂

jeny
autor
31. dec 2011

@katuska54 citim sa dobre sem tam zaboli sem tak pichne ale inak super 🙂 dufam ze s testikom vydrzim aspon do 11DPO pretoze ak urobim skor moze tam byt druha ciarka z pregnylu takze fakt sa pokusim vydrzat aj ked ja som testovaci maniak, dokonca uz vcera som testla aby som videla ako sa na testiku ukaze pregnyl a veru tak bol celkom pekny druhy pruzok 😀

katuska54
2. jan 2012

Takze IUI uz je za nami. teraz cakat 14 dni a potom testovat. ja to nevydrzim 😖 😖 😖

katuska54
2. jan 2012

@jeny a beries teraz aj nejake lieky? mne predpisali Utrogestan.

jeny
autor
2. jan 2012

@katuska54 ahoj,tak uz mas po iui? aj ja mam utrogestan 2x2 zacala som uzivat nasledujuci den po iui

jeny
autor
2. jan 2012

@katuska54 tak ty sa chystas testovat az 14dpo? a kolko folikov si mala? a ako dlho sa znazite o mimi?

katuska54
2. jan 2012

@jeny ahoj,ja mam zacat uz dnes vecer uzivat tiez 2 tbl. Mne doki povedal,ze mam testovat 14 den,ale ja neviem ci to vydrzim.A chcem sa opytat,aj ty si potom krvacala? sice nie moc silno,ale krvacam. A brucho ma teda riadne boli.dufam,ze to uz zajtra prejde 😒 esteze mam dovolenku 🙂 no a o babo sa snazime uz asi rok a nic.tak teraz dufam,ze to bude ok 🙂 🙂 Folik som mala iba jeden na lavej strane. uz si testovala?alebo radsej pockas? 😀 😀

jeny
autor
2. jan 2012

@katuska54 ano tiez som krvacala,aj ma upozornili ze budem ale iba malo, ja som netestovala ved som iba 4ty den po iui, musim vydrzat aspon do pondelka aby uz nebol v tele pregnyl len keby to bolo take lahke 🙂

katuska54
2. jan 2012

@jeny ja som tiez hrozne zvedava,neviem ci vydrzim 14 dni ☹ skusim asi na 10dpo.

jeny
autor
2. jan 2012

@katuska54 no ja som si to naplanovala na 11dpo ale ako sa poznam budem testovat uz na 8dpo 😀

katuska54
2. jan 2012

@jeny daj vediet ci su tam kolajnice 😀 😉 ake mas teraz pocity z toho? nieje ti zle z tych tabletiek?

jeny
autor
2. jan 2012

@katuska54 no jasne dam vediet 😉 ale som pripravena skor na negativny vysledok.....sice mam take chvilky ked si myslim ze urcite to vyjde a potom zase ze urcite to nevyjde 😀 tabletky znasam dobre, ja si ich vkladam, vraj ked sa prehltaju tak maju viac negativnych ucinkov tak som to nechcela riskovat

katuska54
2. jan 2012

@jeny niesi sama,j ja mam take pocity z toho,ze to nevyjde.ale zase potom si poviem ze preco by to nemalo vyjst.tak podla toho aku mam naladu tak tomu verim 😉 aj ja budem vkladat tbl,to mi hned povedala dr.,ze je lepsie vkladat ako prehltat. a ako dlho snazite vy? uz mate tusim podla foto jedno 🙂

katuska54
2. jan 2012

jeny a Vam doki dovolil potom sexikovat? lebo mne povedal,ze mame este dnes vecer skusit 🙂 tak budeme skusat,pokial budu kolajnice na ovu testoch 😀 😀 😀

katka30129
2. jan 2012

ahojte :o}...ja by som sa chcela len opytat, ze ak mam hormonalne problemy a neovulkujem ci mi to iui pomoze alebo s tym len budem stracat cas? dakujeeeem :o}

jeny
autor
3. jan 2012

@katuska54 ano mam uz jednu dcerku o ktoru sme sa snazili 2 roky no nakoniec sa zadarilo vdaka clostilu ale tentokrat to uz nestacilo, uz sa snazime 2,5roka o druhe babo a nic
My sme to este tiez poistili na druhy den rano pretoze pred iui som mala prave prasknuty jeden folik a druhy bol este pred prasknutim

jeny
autor
3. jan 2012

@katka30129 ak nemas ovulku tak iui by ti nerobili, najprv treba liekmi nastavit ovulku a ak budes mat velke foliky tak iui moze byt uspesne

katuska54
3. jan 2012

@jeny no ja si robim este ovu testy a dnes rano som mala tak pekne silne 2 ciarky.ta testovacia je silnejsia ako kontrolna.tak este dnes skusime 🙂 🙂 🙂

jeny
autor
3. jan 2012

@katuska54 aj ja som mala presne tak, 3 dni po sebe silný ovu testik, dokonca aj graf na FF mi vyznacil ovu az den po iui ale myslim si ze to bol az ten druhy folik kedze prvy bol prasknuty v den zakroku
Inak dnes mam dost velke boelsti podbruska citim sa ako tesne pred ms 😒

katuska54
3. jan 2012

@jeny zeby sa uhniezdovalo mimi? drzim palceky 🙂 ja sa citim uz lepsie,iba po tych liekoch mam taky divny pocit 😒

jeny
autor
3. jan 2012

@katuska54 no neviem ci je toto priznak uhniezdovania ale dufam ze to skoro skonci lebo uz to zacina byt horsie ako pri ms 😒

katuska54
3. jan 2012

@jeny tak nech ta bolest rychlo ustupy a nech ti je lepsie 🙂 a kedy bi si mala dostat ms?

jeny
autor
3. jan 2012

@katuska54 no musela som si dat tabletku lebo sa to nedal vydrzat tak dufam ze to prejde, ja som mala posledny cyklus az 37dnovy, ms som dostala az na 18DPO takze aj teraz to asi bude tak, vlastne ked ma uzivat 14dni utrogestan az po vysadeni pride ms takze si este pockam

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre