Ahojte, som prvy den po iui a zda sa mi večnosť vydržať do testovania, je tu niekto v podobnej situacii? Snád by nám ten čas rýchlejšie prešiel pri debate 🙂
jej tak budem drzat palce 😉 nemusis mat ziadne obavy, je to rychle a bezbolestne, iba taky blby pocit, potom mierna bolest bruska ako pred ms
a kedy ides na kontrolu? a bola si v iscare v ba? a kolko si potom musela lezat?
ja som bola v iscare v MT, lezala som asi tak 10minut, na kontrolu nejdem, na 14dpo si mam urobit test a telefonovat lebo nie som priamo z MT dochadzam tam tak preto asi nemusim chodit na krv, jedine v pripade pozitivneho testu by ma objednali aj na krv
@katuska54 citim sa dobre sem tam zaboli sem tak pichne ale inak super 🙂 dufam ze s testikom vydrzim aspon do 11DPO pretoze ak urobim skor moze tam byt druha ciarka z pregnylu takze fakt sa pokusim vydrzat aj ked ja som testovaci maniak, dokonca uz vcera som testla aby som videla ako sa na testiku ukaze pregnyl a veru tak bol celkom pekny druhy pruzok 😀
Takze IUI uz je za nami. teraz cakat 14 dni a potom testovat. ja to nevydrzim 😖 😖 😖
@jeny ahoj,ja mam zacat uz dnes vecer uzivat tiez 2 tbl. Mne doki povedal,ze mam testovat 14 den,ale ja neviem ci to vydrzim.A chcem sa opytat,aj ty si potom krvacala? sice nie moc silno,ale krvacam. A brucho ma teda riadne boli.dufam,ze to uz zajtra prejde 😒 esteze mam dovolenku 🙂 no a o babo sa snazime uz asi rok a nic.tak teraz dufam,ze to bude ok 🙂 🙂 Folik som mala iba jeden na lavej strane. uz si testovala?alebo radsej pockas? 😀 😀
@katuska54 no jasne dam vediet 😉 ale som pripravena skor na negativny vysledok.....sice mam take chvilky ked si myslim ze urcite to vyjde a potom zase ze urcite to nevyjde 😀 tabletky znasam dobre, ja si ich vkladam, vraj ked sa prehltaju tak maju viac negativnych ucinkov tak som to nechcela riskovat
@jeny niesi sama,j ja mam take pocity z toho,ze to nevyjde.ale zase potom si poviem ze preco by to nemalo vyjst.tak podla toho aku mam naladu tak tomu verim 😉 aj ja budem vkladat tbl,to mi hned povedala dr.,ze je lepsie vkladat ako prehltat. a ako dlho snazite vy? uz mate tusim podla foto jedno 🙂
jeny a Vam doki dovolil potom sexikovat? lebo mne povedal,ze mame este dnes vecer skusit 🙂 tak budeme skusat,pokial budu kolajnice na ovu testoch 😀 😀 😀
ahojte :o}...ja by som sa chcela len opytat, ze ak mam hormonalne problemy a neovulkujem ci mi to iui pomoze alebo s tym len budem stracat cas? dakujeeeem :o}
@katuska54 ano mam uz jednu dcerku o ktoru sme sa snazili 2 roky no nakoniec sa zadarilo vdaka clostilu ale tentokrat to uz nestacilo, uz sa snazime 2,5roka o druhe babo a nic
My sme to este tiez poistili na druhy den rano pretoze pred iui som mala prave prasknuty jeden folik a druhy bol este pred prasknutim
@katka30129 ak nemas ovulku tak iui by ti nerobili, najprv treba liekmi nastavit ovulku a ak budes mat velke foliky tak iui moze byt uspesne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jeny ahoj ja idem na IUI v pondelok. len sa trochu toho bojim,co ma caka.