Negatívny test na 12. deň po ovulácii

kappikk
14. okt 2022

Ahojte, prisla som len po radu z vasich skusenosti.
Chceme druhe babatko, opisem to do podrobna 🙈😀pohlavny styk sme mali 1. Septembra.. ovulacia bola pravdepodobne 3.Septembra ( usudzujem z vytoku,bolesti a tazoby toho dna) nerobila som si ovulacny test ani nemerala BT... dnes by to mal byt 12DPO no digitalny test z ranneho mocu bol dnes jasne negativny. Moja otazka znie, je este vobec mozne , ze sa to podarilo a testy to odhalia neskor ? alebo uz v takomto tyzdni by to malo byt jasne. Dakujem za odpovede.

nelca84
14. okt 2022

@kappikk nejako ti nesedia pocty, a dost vyrazne

veronika3110
14. okt 2022

tak teoreticky ak to nemáš niečím dôveryhodným potvrdené, je to ťažko povedať.. mohlo to byť neskôr aj napriek bolesti atd..
a myslíš asi október že?

kappikk
autor
14. okt 2022

@veronika3110 🙈 ano mal to byt oktober, ospravedlnujem sa

kappikk
autor
14. okt 2022

@kappikk Opravujem! nie September ale Oktober 😀

kappikk
autor
14. okt 2022

@nelca84 ano 😀 moja chyba

sense
14. okt 2022

Ak si mala ovuláciu 3.10 tak si 11 DpO, skus počkať ešte tie tri štyri dni do ms a ak nepríde skus test znova. Digi test je menej citlivý takže ak by sa aj podarilo nemusel to test ešte zachytit

kappikk
autor
14. okt 2022

@sense Clearblue digital nie je 10tkovy ?

nevenka
14. okt 2022

@kappikk mne to vychadza, ze si len 11 DPO, ale ak ovulacia bola neskor, ako si myslis, pridaj este 1-2 dni, tak este nemusis mat pozitivny test. A uz vobec nie digitalny, ten ma citlivost 25 myslim, skusila by som za 2-3 dni obycajny palickovy nejaky.
My sme mali sex 11-ty den cyklu, ovu bola az 15 DC (ale hoci som merala teplotu, neviem naisto, lebo som bola po covide a teplota mi vobec nestupla, az potom 25 DC, co som sa rozculovala, ze co tak neskoro bola ta ovu), ale spravila som si tehotensky test 25 DC, co bolo 10 dni po tej predpokladanej ovu a bol slabucko pozitivny. Ale taky ten palickovy 10-kovy, digi som nerobila. V predchadzajucom tehotenstve bol pozitivny test na 11 DPO, ale to som videla len ja, muz ma vysmial. Na 13 DPO mu uz do smiechu nebolo 😁.
Takze este sanca moze byt...Drzim palce.

kappikk
autor
14. okt 2022

@nevenka Dakujem za odpoved, ja som si myslela ze digi ukaze skor nakolko na obale pise 5 dni pred ms tak mi to prislo ze ma asi 10ciivost 🤷🏻‍♀️
Samozrejme vyskusam o par dni palickovy 10tkovy 🙏

selena_luna
14. okt 2022

Testuj sa az ked vynechava menzes. Fakt. Taketo matematiky su na prd.

sense
14. okt 2022

@kappikk nie je 25kovy

kappikk
autor
14. okt 2022

@selena_luna Samozrejme, je to len zvedavost 🤷🏻‍♀️🙂

kappikk
autor
14. okt 2022

@sense Dobre vediet teda, dakujem 🙂

selena_luna
16. okt 2022

@kappikk chapem ta uplne mysli ale na to ze zvedavost ta len zrani. Ja si napriklad doteraz pamatam nedelu pred rokom ktoru som celu preplakala nad negativnym testom a v pondelok som objavila ciarku. A tu ciarku som prave uspesne uspala. .. nema to zmysel skore testovanie, vypovedna hodnota nula a slz kopa.

kappikk
autor
17. okt 2022

@selena_luna No neviem som teraz sklamana z testov ktore dost klamu, vcera som si robila mamatest a ukazala sa tam hned druha ciarka ... dnes som robila 3 rozne testy a su uplne negativne 🤷🏻‍♀️ tak teraz si uz naozaj nemyslim ze sa tam este zjavia. Dnes ocakavam MS a ovu bola 3.10. to by uz urciite nieco ukazalo

selena_luna
17. okt 2022

@kappikk clearblue. A na potvrdenie digitalny. Je drahy ale ani raz mi neukazal haluz.

kappikk
autor
17. okt 2022

@selena_luna Ten som robila par dni dozadu ale vraj ma citlivost 25 a nemusi zachytit.. no uvidime ci bude ms meskat alebo dorazi 🤷🏻‍♀️ no kazdopadne mam najvacsie sklamanie z toho ako testy vedia klamat a vytvarat falosnu nadej ..

kappikk
autor
17. okt 2022

@selena_luna takto vyzeral test zo vcera

dominyca9
17. okt 2022

@kappikk Neobviňuj testy, takto skoro je to vždy buď alebo... Ja som si pri druhom robila test deň pred Silvestom, aby som vedela, či si aspoň šampanské môžem dať - bol negatívny. O pár dní mi už bolo zle a spravila som ďalší - bol pozitívny. 🙂 Za mňa, radšej počkať na meškajúcu MS ako takto počítať a testovať. Ak príde, je to sklamanie, ale menšie. Aspoň si žena nerobí nádeje. Mne raz celkom skoro vyšiel pozitívny a do týždňa bolo po radosti - biochemické tehotenstvo. To bolo sĺz... Nikdy viac som tak skoro netestovala.

kappikk
autor
17. okt 2022

@dominyca9 Takze si myslite ze ked bola ovu 3.10 a dnes ocakavam MS tam nemusim sklanat hlavu a sanca tam je ? 🤔🙂
obvinujem testy za falosne ciarky 🤷🏻‍♀️🙂
kolko vam teda meskala MS ked uz bol test pozitivny ?

dominyca9
17. okt 2022

@kappikk Ja mám nepravidelnú ms, mne vyšiel pozitívny test až na 41. deň a prvý (negatívny) test som robila na 35. deň (od poslednej ms). Vzhľadom na môj cyklus robím testy radšej po 40. dni.
Podľa mňa je možné všetko, väčšinou to príde, keď si myslíme, že nie je šanca. 🙂 Obzvlášť po korone, keď je telo úplne rozhádzané. Tie čiarky tam možno ani nie sú, občas ich vidieť akoby pod povrchom a len si želáme, aby boli... Z vlastnej skúsenosti - keď som bola tehotná, čiarky boli úplne výrazné, nedalo sa ich nevidieť. Na prvú skutočnú sme čakali vyše roka a na druhú cez 9 mesiacov.

kappikk
autor
17. okt 2022

@dominyca9 Aj ja som mala taky cyklus.. ale posledne 3-4 co si sledujem tak su celkom presne.. posledna mi
prisla na 29 cyklu .. ale ved uvidime.. napodari sa to teraz, skusime dalsi cyklus 🙂🤷🏻‍♀️

dominyca9
17. okt 2022

@kappikk Vieš, že som to takto mala aj ja? Tri 29 daňové cykly po sebe a potom zrazu 34 dňový. :D Ja som zvyknutá, že medzi 30-40 dňom mi ms príde, meškanie riešim až po 40. dni. No a v tom čase som aj zabudla, že sa sledujem, lebo sa dialo priveľa vecí a všade samé stresy. Ešte som si vravela, že tak terez to určite nevyjde, lebo takto vystresovaná som už dávno nebola... A bum. 🙂 Dnes nám robí radosť už ročná slečna. 😊

kappikk
autor
17. okt 2022

@dominyca9 a ovulacia vies kedy chodi ? ze vies aj cca povedat kolky den dpo sa ukazal test ? lebo 41 den cyklu tazko povedat .. ak bola ovulka ovela neskor 🙂

dominyca9
17. okt 2022

@kappikk Nemeriam si teplotu ani nerobím ovu testy, ale viem, kedy mám - pobolieva ma brucho, mám väčšiu chuť... :D Mne to vychádza, že som otehotnela 13.12. Negatívny bol 30.12. a pozitívny 5.1. 🙂

kappikk
autor
17. okt 2022

@dominyca9 Ja som tiez usudila z bolesti brucha a takej nevolnosti celodennej, a vytok samozrejme.. a to bolo 3.10. .. dnes mame 17.10 takze mam v podstate este asi cas na pozitivny test 😀

dominyca9
17. okt 2022

@kappikk Držím palce, aby to dopadlo ako si želáš. 😊

emein
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre