Ahojte,pred 2 týždňami sme mali s manzelom sex,dnes som si kúpila test,nakolko mi druhy den meska menzes.. test vysiel negatívny.. takže zrejme tehotna niesom... vsak? Alebo mam test zopakovať napr od 3-4dni? vďaka.
tak dvojdňové meškanie môže spôsobiť aj nadmerný stres alebo tak. takže skús zase ešte o pár dní ak ms nepríde dovtedy 🙂
@8horalka11 kamaratka mala vsetky testy negatívne a lekár jej tehotenstvo potvrdil. Ťažko povedať.
Pockaj este 3 dni a uvidis.To je asi skoro si robit test po 2 dnoch.
este je moc skoro na nejake pravdive a relevantne testovanie. budes si musiet este pockat nejaky ten tyzden a pokial menzes nepride tak sa pretestovat znova
@jamimka ďakujem za radu. skusim.
@monane ďakujem ❤
@zuzzuzi909 dobre ďakujem
Ja som si test robila na 3.den meskajucej MS a test bol s dvoma jednoznacnymi ciarkami.Takze skus za par dni😉Ja som mala taky akysi iny pocit a este 5 dni pred MS som si zacala merat bazalku a teplota bola 37,1 kazdy den a vraj v den MS klesa,ked neklesala test potvrdil,co som tusila🙂
@8horalka11 taktiež by som odporúčila vyskúšať neskôr zopakovať test. ak ti nikdy nemešká menštruácia, tak je dosť pravdepodobné že čiarka sa neskôr zjaví
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@8horalka11 podotýkam,ze jedno dieta uz mam,a menzes mi nikdy nemeškal. ďakujem