Negatívny tehotenský test pri meškajúcej MS

8horalka11
23. aug 2018

Ahojte,pred 2 týždňami sme mali s manzelom sex,dnes som si kúpila test,nakolko mi druhy den meska menzes.. test vysiel negatívny.. takže zrejme tehotna niesom... vsak? Alebo mam test zopakovať napr od 3-4dni? vďaka.

8horalka11
autor
23. aug 2018

@8horalka11 podotýkam,ze jedno dieta uz mam,a menzes mi nikdy nemeškal. ďakujem

jamimka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monane
23. aug 2018

tak dvojdňové meškanie môže spôsobiť aj nadmerný stres alebo tak. takže skús zase ešte o pár dní ak ms nepríde dovtedy 🙂

ivushkaa
23. aug 2018

@8horalka11 kamaratka mala vsetky testy negatívne a lekár jej tehotenstvo potvrdil. Ťažko povedať.

haanovajana
23. aug 2018

Pockaj este 3 dni a uvidis.To je asi skoro si robit test po 2 dnoch.

zuzzuzi909
23. aug 2018

este je moc skoro na nejake pravdive a relevantne testovanie. budes si musiet este pockat nejaky ten tyzden a pokial menzes nepride tak sa pretestovat znova

8horalka11
autor
23. aug 2018

@jamimka ďakujem za radu. skusim.

8horalka11
autor
23. aug 2018

@monane ďakujem ❤

8horalka11
autor
23. aug 2018

@zuzzuzi909 dobre ďakujem

zuzka1620
23. aug 2018

Ja som si test robila na 3.den meskajucej MS a test bol s dvoma jednoznacnymi ciarkami.Takze skus za par dni😉Ja som mala taky akysi iny pocit a este 5 dni pred MS som si zacala merat bazalku a teplota bola 37,1 kazdy den a vraj v den MS klesa,ked neklesala test potvrdil,co som tusila🙂

kratucka
23. aug 2018

@8horalka11 taktiež by som odporúčila vyskúšať neskôr zopakovať test. ak ti nikdy nemešká menštruácia, tak je dosť pravdepodobné že čiarka sa neskôr zjaví

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre