Nafúknuté brucho , hlien ako vaječný bielok a menštruácia mešká dva týždne tehotenský test po dvoch týždňoch negatívny ,, (test po 55 dňoch od styku ,, viac ako 7 týždňov ) ,, neviem čo robiť , čítala som články ,že aj tak ženy boli tehotné ale nemyslite že keby som bola tehotná už to mám potvrdené a jasne viditeľné dve čiarky na teste :(? (K doktori nemôžem
@aniee_aniee stres, nachladnutie, cysta ... toto všetko sú dôvody meškania
Prečo nemôžeš ísť k doktorovi?
@aniee_aniee tehotna podla mna urcite nie si, takto daleko by uz aj ten najmenej citlivy test ukazal dve ciarky, ak babske rady nefunguju, tak jedine k lekarovi nech skontroluje a pichne ti vyvolavacku ked budes moct
@aniee_aniee tiež si myslím že nie si tehotná, ak prežívaš stres v súvislosti s covidom, tak to môže byt príčina rozhádzaneho cyklu
@petamich a ten hlien úplne ako plodný ,, vaječný bielok a roztiahol sa pár CM ,, moze to byť že ovulácia a za dva týždne príde ms alebo :((
@aniee_aniee vsetko je mozne, hlien som nikdy nejako nesledovala, takze toto uplne neviem posudit
@aniee_aniee tak čo ako si vtedy dopadla?
@janka_01 nebola som tehotná
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@aniee_aniee už týždeň po meškani vie test ukázať ci si alebo nie si tehotná. Môže tam byt aj iný problém, anovulacny cyklus, cysta. Tehotenstvo sa dá vylúčiť ešte odberom hcg