Cely januar som nedostala menstruaciu robila som si pred 5 dnami aj 2 testy oba vysli negativne bola som u gyn. ta mi robila vaginalny ultrazvuk ale hovorila ze tehotenstvo zatial nevidi ze mozno ze som otehotnela neskor ale ze tam nieje nic vidiet este tak som dostala vyvolavacku ale uz par dni mam tlaky pod bruchom a prsia ma bolia uplne inac .
Lebo chcem aj rady a nazory inych zien ci boli v podobnej situacii
na konovi taketo rady nehladaj.. len sa dostanes do vacsej neistoty
@elenka3500 no ty nevies, doktorka nevie, ale cudzie zeny na koniku budu presne vediet..... jezkovy voci..... 🙄
@obsadenemeno boze moj, ked neviete normalne poradit tak sa zdrzte komentaru .. o com to tu vlastne je potom ? Aby sme si poradili nie ?
@elenka3500 a aku radu vlastne cakas? Ved ak ti dala doktorka vyvolavacku, ktora JE PLNA HORMONOV, tak co sa cudujes, ze ta bolia "inak" prsia a mas tlaky pod bruchom????????? No tak asi sa spusta menstruacia, no.......
Cize testy negativne, doktorka nic nezistila a dala ti vyvolavacku. Otazka za 500 bodov: Mozes byt tehotna???? No asi ano, testy su predsa upne nepresne, su len na vytahovanie penazi z ludi a doktorka studovala 5 rokov na to, aby si uplne spochybnila jej diagnozu a radsej sa pytala na koniku. A vyvolavacku ti dala len tak zo srandy. A otehotniet sa da aj z otazok na koniku.
Boze, zeny, sak treba pouzit aj to medzi usami, nielen to medzi nohami. 😒
@obsadenemeno tie prsia ma bolia uz peknych par dni "inak" ako predtym takze z tej vyvolavacky to urcite nebude ☺ a tlaky som predtym nemavala ale normalne bolesti ked uz tak
@elenka3500 a ked uz tak, tak vyvolavacka je plna hormonov a mozes sa po nej citik "inak", ked uz ti to musim tak polopatisticky napisat. Ved ked ti menzes meska, znamena to hormonalnu nerovnovahu, nech je uz na pricine hocico, tehotenstvo alebo mesiac v splne.
Prestan sa pozorovat, to si clovek dokaze nahovorit hocico. Pockaj a skor ci neskor uvidis. Najneskor o 9 mesiacov to budes vediet naisto. Odpoved na tvoju otazku.
Ked som sa snazila otehotniet meskalo mi to zhruba 2 tyzdne,tak som si urobila test,a nic..negativne.Tiez som sa citila zle,akoby mal menzes prist,ale nemoze sa rozbehnut a prsia neskutocne citlive a bolestive.Nakolko som prechladla a chcela kupit nejake lieky pre istotu som si test o tyzden zopakovala znovu,predtym ako si nasadim lieky.No a ten uz bol pozitivny.Druha ciarocka bola sice len slabulinka,no navsteva lekara mi tehotenstvo potvrdila
@elenka3500 mozno sa ti len nemoze spustit ms, vtedy byvaju take tlaky a aj prsia ta mozu boliet a kedze ti doktorka dala vyvolavacku tak si to isto mysli aj ona
No mne raz kludne meskal menzes aj 2 a pol tyzdna a to som ani sex nemala 2 mesiace vobec.. Takze moze byt ze proste ti normalne meska a vobec nemusis byt tehotna.. A mne potom este po vyvolavacke az na 7my den od vyvolavacky dosli kramy..
Gyn. sa ma pytala ci chcem vyvolavacku alebo ci este pockame tak som jej povedala ze chcem ..tak sa pozorujem ze uz si aj kadeco namyslam
@elenka3500 ahoj ja som bola tiez tak menstruacia mi neprisla testy negativne no ale gyn mi zistil cystu mne robila ta sarapatu ..nemala si nejake zdrav problemy alebo si nevysadila antikoncepciu ?
@elenka3500 a ak by si nahodou tehotna bola vyvolavacka neuskodi plodu
@aduska121 ahoj ...nemala som a ani antikoncepciu som nebrala .. stale si myslim ze aj tak mozem byt uz mi sibe
@elenka3500 zakladna otazka je, mala si vobec sex?
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@elenka3500 a preco pises na kona?