Ahojte baby. Mam otazku a budem velmi rada, ak by ste mi vedeli poradit. S manzelom sme sa pocas ovulacie pokusali o babatko. Dnes je to uz presne 12. den po a robila som si testy, ale vsetky uplne negativne, ani naznak druhej ciarky... je este sanca, ze mozem byt tehotna, alebo to nevyslo s najvacsou pravdepodobnostou. Dakujem velmi pekne za komenty
@rybka1987 test si mozes robit az po vynechani menštruácie ja som to mala tak isto uz som bola tehotna aj som si robila test (ale prilis skoro) a vysiel mi neg. No a tak sme sa snazili ďalej a keď som mala mat menštruáciu a neprišla mi tak som si povedala ze to este nic nie je (lebo tam môžu byt v dnoch mensie odchýlky) ze si test nejdem robit a manzeli povedal ze si mam spravit a zrazu dve čiarky 🙂 a az potom som sa dočítala že to az v termine ked mas mat menzes
Dakujem pekne za odpovede...Asi pockam do pondelka to mam dostat menzes...Len co citam na forach tak niektore baby mali uz po 7 po ovulacii ducha na teste, ale kazde telo je ine...
Jasne pockej este 🙂 hadam vam to vyjde 🙂
A niektore baby zas ani po vynechani kramov nemaju ciarku, lebo sa im pomaly dviha hcg 👍 Mne ani nenapadlo robit pred kramami testik... radsej par dni po ocakavanom prichode. Drzim palceky!
Mne tiez vyšli dva testy negatívne a až tak týžden pred MS mi vyšiel test pozitívny úplne slabucko, ze sme druhu čiarku videli len v svetle :D a potom sa to uz sa len zosilnovalo 🙂
Skuste si urobit neskor test este....ono vam to nemusi ukazat takto skoro.
@anielicek009 dakujem, ale ja ani vobec nic necitim, ziadnu zmenu na sebe ani priznaky minimalne....
Ja celkom nechápem toto testovanie sa pomaly po každej ovulácii... Aj my sa pokúšame o bábo a je tomu už 9 mesiacov ale ešte som si testy nerobila, lebo MS mi prišla vždy na čas. Poznám baby, čo pomaly v 6tt mali testy negatívne. Je to strašne skoro. Skoro každý gynekológ ti povie, že test je dobré si robiť týždeň po vynechaní MS.
Treba byť len trpezlivá a počkať. Nestresuj zbytočne. Rad sa vám to podarí, uvidíš 🙂 😉
Kedy zacne mat zena prve priznaky tehotenstva? Napr bolestive prsia atd...precitlivelost...Mate skusenosti?
Ja som skoro mesiac ani nevedela ze som tehotna :D az potom ranné grcačky 😂
mala som to podobne :D
@natalia_r bolestive prsia aspoň u mna to bolo/aj moment. je/ ako počas predmenštruačného syndrómu, u mňa tak 7-9 dní pred očakávanou menštr. , rovnako je to aj s nervozitou...ale teraz to už bolo iné trošku v tom/keď som si až teraz pospájala súvisloti/napr. krv mi nikdy z nosa neide a teraz sa mi v tom období spustila/1x/ aj krče v nohách som mala len počas tehotenstiev a asi pred pár dňami, som ten krč dostala do nohy... /od včera už viem, že prečo 🙂 /
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala tiez negativny test zhruba po 2 tyzdnoch a potom neskor uz silna ciarka aj teplota sa drzala vussie tak som uz vedela. Len to skoncilo v 7 tt 😑