Negatívne ovulačné testy

amy1122
12. dec 2021

Ahojte,podla doktora by som mala dnes mať ovulaciu... ale robím si testy ovulacne a ani jeden nie je pozitivny ,nechápem tomu ... čím to môže byť ?

ninka99865
12. dec 2021

Ovulacne testy fungujú tak, že od posledného pozitívneho prebehne ovu do 12 až 48 hodín.. niekomu prebehne v deň pozitívneho testu niekomu na druhý niekomu aj o dva.. cize ak dnes ju reálne máš vrchol mohol byt včera predvčerom. Ja robím cca týždeň pred a pekne sledujem tu druhu čiarku a do toho aj meriam BT aby som vedela ci reálne prebehla a kedy od posledného pozitívneho testu.. takto jednorazovo to asi nezistis

amy1122
autor
12. dec 2021

@ninka99865 ja už od piatky sa testujem a ani raz nebol pozitivny... v piatok som bola u doktora ,folikul mal tusim18-19mm tak mi doporučil mat sex včera a dnes ze ovulka by mala byť v nedeľu 🤷‍♀️

miskamicha
12. dec 2021

@amy1122 nie kazda zena ma pozit ovu test. Spolahlivejsie je sono a a este spolahlivejsi odber krvi na hladinu progesteronu cca 21 den cyklu

romea
12. dec 2021

@amy1122 no možno folikul rastie mne praskol až pri 27 mm

ninka99865
12. dec 2021

Skús ísť zajtra na sono ako to vyzerá ci tam ešte je ci už nie

amy1122
autor
12. dec 2021

@ninka99865
@ninka99865 v utorok mam ísť mi povedal

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre