Ahojte,podla doktora by som mala dnes mať ovulaciu... ale robím si testy ovulacne a ani jeden nie je pozitivny ,nechápem tomu ... čím to môže byť ?
@ninka99865 ja už od piatky sa testujem a ani raz nebol pozitivny... v piatok som bola u doktora ,folikul mal tusim18-19mm tak mi doporučil mat sex včera a dnes ze ovulka by mala byť v nedeľu 🤷♀️
@amy1122 nie kazda zena ma pozit ovu test. Spolahlivejsie je sono a a este spolahlivejsi odber krvi na hladinu progesteronu cca 21 den cyklu
Skús ísť zajtra na sono ako to vyzerá ci tam ešte je ci už nie
@ninka99865
@ninka99865 v utorok mam ísť mi povedal
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ovulacne testy fungujú tak, že od posledného pozitívneho prebehne ovu do 12 až 48 hodín.. niekomu prebehne v deň pozitívneho testu niekomu na druhý niekomu aj o dva.. cize ak dnes ju reálne máš vrchol mohol byt včera predvčerom. Ja robím cca týždeň pred a pekne sledujem tu druhu čiarku a do toho aj meriam BT aby som vedela ci reálne prebehla a kedy od posledného pozitívneho testu.. takto jednorazovo to asi nezistis