Nedočkavá 6 dní pred menzesom

luciferka93
22. sep 2023

Ahojte žienky, ja som už tak nedočkavá 🤦‍♀️ za 6 dni by mi mala prísť menštruácia, no dufam ze nepríde 😃 už by som sa najradšej odtestovala ale nemalo by to význam asi, ešte skoro. Od styku máme len 7 dní, tak budem musieť este počkať 😩 Testovali ste niektoré skôr a vyšiel vam pozitívny test? Mali ste nejake priznaky alebo ste to proste tusili, dufali, boli nedockave? 😃😃

cimage
22. sep 2023

Ja som 3x otehotnela vtedy ked som to naozaj necakala, takze som ani nerozmyslala nad testovanim. Ked sme sa snazili, tak nic, ale nikdy som si nerobila test pred. Ja som pripad toho, ze ked clovek netlaci na pilu, tak sa zadari.

majlo1234
22. sep 2023

Bola som presvedcena, ze som, otrstovala som sa tusim 4 dni pred a bol negativny. Az v den ocakavanej mi ukazalo pozitivny vysledok

kris_tin257
22. sep 2023

Nikdy som netestovala skôr nikdy som to nehrotila a nevyšilovala, testovala som vždy až keď mi tak týždeň meškala menštruácia. Vždy som to brala tak že budem tehotná budem nie nie, všetko príde v pravý čas 😊

luciferka93
autor
22. sep 2023

@kris_tin257 tiež to beriem tak ze bude bude a ked nebude nic sa nedeje, ale ta zvedavosť je obcas veľmi silná ☺️ lebo priznaky pred menstruaciou mavam tak 2 max 3 dni a teraz.... Hruza, ja som unavena, odpalena, cez obed si musim ľahnúť take nezvyčajné pre mňa tak tak niak dufam 😃

luciferka93
autor
22. sep 2023

@cimage ano ved netlacime ani my, niak velmi to neriesime, len teraz som niak nedockava 😃 prve dieťa keby nespravím test tak ani neviem ze som vtom 😃

wejuska7910
23. sep 2023

@luciferka93 tie priznaky urcitr nemas z trhotenstva,mas 7 dni po styku len.keby aj tak 10dni kym sa uhniezdi babo a az nasledne sa vylucuje hcg ktore robi tieto zmeny co zena zacne pocitovat

mk22
23. sep 2023

@luciferka93 určite nie si unavená z tehotenstva, si 7dni po styku..

marticka92
28. sep 2023

@luciferka93 ja som urobila 5 dni pred menzesom a som momentalne v 9tt

luciferka93
autor
28. sep 2023

@marticka92 gratulujem, mne dnes mala prist ms a zatiaľ neprišla, testovala som včera a test negatívny tak ešte počkám do nedele a ak nepride spravím az potom test ☺️

nessa123
12. okt 2023

@luciferka93 ako? Si tehotná? ☺️ ja som si robila test 8 dní po styku. Ovu bola ráno, o 5 dní ma bolelo brucho (pripísala som to uhniezdeniu) a o 3 dní som robila test, kde som mala krásnu bledú čiarku. Do ms som mala ešte 8 dní lebo som mala dlhú, druhú fázu cyklu. V deň MS som mala hrubé koľajnice a teraz tu už leží vedľa mna veľký chalan 😁

nessa123
12. okt 2023

@luciferka93 a teda vedela som, že som otehotnela, bolo to vyrátané 😁 jediným príznakom bolo, že mi ostal ovulacny hlien a pichalo má v podbrušku. Nič viac (nie ako mnohé mesiace predtým 😂 vtedy mi všetko bolo a nič z toho)

luciferka93
autor
12. okt 2023

@nessa123 nie niesom zial 😃🤷‍♀️ ms sice meskala co sa mi nestáva ale prisla potvora 😃😃😃 uvidime dalsi mesiac ako bude 😃😃

nessa123
12. okt 2023

@luciferka93 tak držím palce 😁

luciferka93
autor
12. okt 2023

@nessa123 dakujem 😃

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre