Baby nedarí sa nám otehotnieť skúšala som asi všetko a nič 😪 už naozaj neviem čo robiť veľmi má to trapi ja som vporiadku aj manžel dali sme sa vyšetriť a všetko je ok...poraďte prosím lebo psychicky má to ničí....Ďakujem za rady Žienky ❤️
@dominika767 hormonálny profil máš za sebou?
@dominika767 ak chceš predávam lieky po roku a pol, hneď prvý cyklus som ich nasadila a už som menštruáciu nedostala zabrali mi 3 sáčky 🙂
Možno je problém práve psychický? Skús vyhľadať psychológa. Moja kamarátka sa 4 roky snažila otehotnieť, už mala za sebou tri nevydarené IVF, keď šla k psychologičke. Vyriešili zabudnutú traumu z detstva a o mesiac už bola tehotná.
Nám sa nedarilo 2 roky, obidvaja veľmi stresová práca, prišla korona zostali sme doma, oveľa menej stresu a už to bolo na prvý sup, takže aj tak to môže byť ;)
Pripnem sa do diskusie 🙂
Psychika v tomto hrá veľmi veľkú rolu, takže sa skús od toho nejako odosobniť a možno práve to je na vine, že to moc tlačíš, furt na to myslíš a tým sa nedarí. Niekedy keď žena nerieši, tak rýchlejšie otehotnie.
Nam to trvalo 13 rokov. Az mi nahodne zistili na inunologii vysoke cytokiny. Treba spravit VSETKY vysetrenia. A ked bude vsetko v poriadku, treba si upratat zivot - mat pracu co vas bavi, chodit do prirody, zdravo sa stravovat...
Nam to vyslo prirodzene po 6 rokoch..predtym straty cez IVF.. tiez nam nikde nic nezistili..
@dominika767 vyskusaj Mimistar forte od GS, hlavne pokoj a ono to pride. Mam vlastnu skusenost.
@noami12 ake lieky?
Ale ved v maji si rodila, ci?
@oliolijanka áno máš pravdu ale písala som v kamaratkinom mene za ňu sama na to už nemala, nezvládala to....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ako dlho sa snažíte? Ja to poznám tiež mam rovnaký problém psychika je na dne