Nedarí sa nám spolu otehotnieť

29. okt 2023

Dobry večer. S priatelom sa snažíme dlhodobo o dieťa on uz svoje dve ma a ja tiež, ale chceme spoločné.. no problém je v tom, že sa nedarí.. teda ja som v poriadku, bola som na vysetreniach priatel este nebol, ..objednany je už na spermiogram,... ale neni možné, že ak už obaja deti mame, svoje spolu mať nemozeme nedarí sa nám .. zatial sme nechceli nič nejak riešiť nechavali sme to na prirodu, ale uz mi vselijake myslienky behajú v hlave .. stalo sa vam nieco podobne, ze ste mali obaja uz deti a spolu ste mat nemohli ? Dakujem za odpoveď

sissy27
29. okt 2023

Ale je to mozne, proste spolu nie ste kompatibilni. Poznam take minimalne 3 pary - spolu x rokov sa nedarilo, hoci po zdravotnej stranke obaja v absolutnom poriadku, po rozchode / rozvode kazdy dieta s novym partnerom / partnerkou…

sasa1310
29. okt 2023

prečo by to nebolo možné? vekom plodnosť klesá. To, že mal kedysi deti neznamená, že je stále rovnako plodný.

alickapusinka
29. okt 2023

Moja kamarátka tak mala tiež mala priateľa ON ma syna ONA dcéru už obaja veľký a chceli mať spoločne dieťa nepodarilo sa im potom bol s toho nešťastný rozišiel sa s ňou ON našiel si druhu s tou dieťa mal do pol roka bola tehotná. Asi to tak ma byť že dieťa spoločne mať nemate.

medda_beda
29. okt 2023

keď ste obaja už starší tak je snáď úplne normálne, že nemusíte byť plodní tak ako kedysi.

rebrambora
29. okt 2023

Ano, ale opacne. Dlhe roky som mala sex bez ochrany, pretoze som bola udajne nepolodna.
Az kym som nenetrafila na mojho muza, kde sme to dali na prvu šupu ako sa povie.
Cize ano, moze tam byt viacej faktorov, preco si nieste kompatibilni, popripade vekom, zdravotnymi tazkostami atd.

mandarinka555
30. okt 2023

To je znamenie!!!! Chúďatá deti...ON má deti - ONA má deti - a ešte aj spoločné deti? Kde len táto doba speje? Troška treba aj premýšľať a nielen súložiť 🙈

autor
30. okt 2023

@mandarinka555 ak by som nieco taketo napisala by ma hanba fackala ... ty radsej deti ani nemaj, lebo nic ti nehovori slovo pokora a laska... mozno ty si financne na tom zle, ale to je snad kazdeho vec kolko deti chce

sense
30. okt 2023

Pozri ani nam sa nepodarilo za 4 roky, pritom ja už dieťa mam, on síce ešte nie. Ja som podľa lekárov v poriadku, on Spermiogram síce nie ukážkový ale stále dobrý na to aby bol schopný splodiť dieťa. Akurát co máme obaja je on znížená funkcia štítnej žľazy, ja hashimoto, čoby ale podľa lekárov údajne nemal byt problém nakoľko obaja užívame lieky a výsledky sú v norme

medda_beda
30. okt 2023

@mandarinka555 A čo je na tom, že chcú aj spoločné deti? Keď mali prvé okolo 20tky tak už žiadne deti mať nikdy nemôžu?
Keby sa tak každý staral sám o seba.Ty im účty platiť nebudeš.

cookie29
30. okt 2023

Samozrejme, ze to mozne je. Ked nic ineho, tak existuje nemalo parov, ktore prve dieta maju ani nevedia ako a o druhe museli ist cez CAR. Mozete byt nekompatibilni, mohla sa zmenit plodnost, moznosti je vela. Takze ak sa snazite uz dlhsie a zrejme aj vyssi vek, je najvyssi cas zacat riesit.

melany444
30. okt 2023

Záleží ako dlho sa snazite ak len rok alebo dva to to ešte nie je žiadna tragédia nám sa podarilo až po 3 rokoch.

mandarinka555
30. okt 2023

Tu vôbec nejde o to, koľko detí by si mala...Tie deti musia mať aký bordel v tých hlavách, že ani nevedia, kde je sever... Tak napríklad Jožko má mamu a otčima...Zuzka má otca a macochu...Ferko má mamu a otca....ďalšia Hanka má mamu a otčima...celé zle 🙈

srdeenko19
30. okt 2023

@mandarinka555 a co Teba je po tom prosím ta? Ty si maj deti len s manželom a nestaraj sa do cudzích ludi a detí. Alebo nemáš vôbec deti, ani muza a si zatrpknuta dievka, ci co? Prečo ty, cudzia žena z koňa vynášas nad niekym súdy? Zamysli sa nad sebou.

mandarinka555
30. okt 2023

@srdeenko19 Je to verejná diskusia? JE! Tak čo je teba do toho, čo píšem?

medda_beda
30. okt 2023

@mandarinka555 A čo teraz akože.Aj ja mám takú rodinu a žiadny bordel v hlave nemá nikto z nás.
Pochopila som to už ako 7 ročná.Už prestaňte z detí robiť blbcov.
Tie deti raz vyrastú a bude im to ajtak jedno.
Pre mňa je môj brat bratom aj keď nemáme spoločných rodičov.

kvetinka1918
31. okt 2023

S manželom sme sa snažili 3 roky podstate nikdy nič a nakoniec keď sme sa na to vykašľali že nebude tak zrazu akoby z nebies padlo😀😂 takže neviem čím to bolo

autor
1. nov 2023

@mandarinka555 jeho deti mamu nemaju im zomrela .. takze staraj sa o seba, bez vysmechu lebo len ostotu robis ..

autor
1. nov 2023

@kvetinka1918 no kiezbych to bolo aj pre nas tak 🙂 no uvidime .. dakujem

jamidea
1. nov 2023

Znami. Ona mala deti, vzali sa boli spolu do 20rokov, "nemohli" mat deti. Po rozvode mal on do pol roka tehotnu frajerku.
Daksi znami, deti mali azpo 15rokoch manzelstva, nakoniec 4kusy z 3porodov 🙂.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre