Nedarí sa nám splodiť druhé dieťa

majkl33
28. okt 2023

Ahojte s manzelom sa snazime od 2020 o druhe babatko ale neuspesne😔 som 2 roky po operacii polypu v maternici-bolo mi povedane ze to nam brani a ze po odstraneni urcite otehotniem.. pol roka po operacii mi bolo povedane ze nemam ovulaciu na co mi nasadili hormony a pochali mi injekcie.. zatial mam za sebou 2 neuspesne pokusy.. tento rok v lete na preventivke mi doktor povedal ze ovulaciu mam a mame sa zatial snazit normalne a ked to nepojde po novom roku mam volat a zacali by sme zase s injekciami.. ja som z toho uz zufala vsade naokolo maju druhe tretie a nam to nejde. Mate nejake overeme vitaminy na podporu? Popripade co by mohol uzivat sj manzel? Inofolic a podobne som uz skusala a nic nezabera. Popripade mate niekto skusenosti s produktom verra?Dakujem za kazdu radu

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrejkap123
28. okt 2023

@sella38 to co je prosim ta za koment?!!!!

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrejkap123
28. okt 2023

@sella38 a???? Niekomu sa nedari aj 5, 10 rokov a???

sella38
28. okt 2023

@andrejkap123 vidim, ze si moj prvy komentar vobec nepochopila 🙂 a mne sa vobec nechce s tebou dotahovat na dalsich dvoch stranach. Pekny den 🙂

colsami
28. okt 2023

Ahoj, polyp na maternici MOZE branit uhniezdeniu a dalsiemu vyvinu a vo vela pripadoch to tak naozaj byva . Ale ieto Ti ziaden doktor nepovedal ze po odstraneni urcite otehotnies, tomu neverim. 🙂 iba Ti isto hovorili ze tam je aktualny problem a treba ho riesit.

Samozrejme nikdy ani za idealnych podmienok ziadne "urcite otehotnies" sa slubit neda.

Skuste postupovat cez vsetky vysetrenia tak ako neplodne pary, aj ked uz jedno dieta mate.
Takze muz spermiogram a ty klasika, miesto vitaminov si teda daj presetrit vsetko, nielen klasickeho gynekologa.
Drzim palce a verim ze sa dockate 🙂

bluka2
28. okt 2023

Z toho textu ide taky stres, ze mozno to bude problem c.1, ktory tomu brani. Kortizol ti nevytvori idealnu hladinu hormonov na otehotnenie

deti95060810
28. okt 2023

manžel je OK?