Nedarí sa nám splodiť druhé bábätko

18. apr 2022

Ahojte baby idem sa trochu posťažovať, mám ročnú dcérku a chceli by sme ešte druhé tak sme sa začali snažiť ale nedarí sa nejako s malou som otehotnela len tak, že sme si povedali že chceme po svadbe bábätko a aj sa stalo a teraz sa snažíme ale nepočítam si nejako tie plodne dni len čo viem že mám podľa aplikácie, a my vždy keď spolu spíme sa nechránime takže to neriešim. Ale vždy to sklamanie z menštruácie je pre mna hnusne, a aj vyhodené peniaze za testy nakoľko vždy mi mešká tak sa už teším a pokaždy krát nič a príde mrcha😢 co vám pomohlo na otehotnenie ? 😞

luccija
18. apr 2022

Ešte kojis?

autor
18. apr 2022

@luccija nie nie nekojim ale mlieko mám ešte keď si stlačím prsia také kvapky

dominikak4
18. apr 2022

Možno telo ešte nie je pripravené na ďalšie tehotenstvo. Môj syn má 15 mesiacov a tiež by sme chceli druhé dieťa (chcem detičky s malým vekovým rozdielom a tiež kvôli veku, už nemám 20), lenže neviem či sa podarí, cítim, že to telo je oslabené, necítim sa tak fit ako keď som bola bezdetná.

petricka22
18. apr 2022

Chce to klud, nesustred sa na to. Hlavne podla toho, co pises, sa mi zda, ze sa nesnazite dlho. Resp. sa vlstne ani nesnazite, len ste tomu dali volny priebeh.
Podla vlastnej skusenosti a aj podla toho, ze sa vam to podarilo na prvy sup, ked si to ani necakala, je to hlvne v hlave. Cim viac to budes chciet, tym tazsie to pojde. Treba mysel zamestnat inym, ja som si uz ani ms nezapisovala, aby som nevedela, kedy ma prist.
Lahko sa povie, nemysli na to, ale naozaj si najdi nejaky ciel, konicek, zamestnaj hlavu… 🙂 drzim palce.

miadi
18. apr 2022

Tak to tak neprezivaj ved to prve ma len rok. Ja som s oboma detmi dlhodobo kojoenymi nemala ms prvy rok a pol ..tvoje telo este nie je pripravene na dalsie teho.Nejde to vzdy na povel. A s ročnym este len zacne zabawa.Uzivaj si to dieta co mas nesmut ze nemas hnet co chces ako male dieta. Trpezlivost ruge prinasa.Plodne dni z apky nie su smerodatne..skor si nieco precitaj o tom aky je plodny hlien a budes vediet. Testy si zbytocne nerob. Zvykne mrskat ms ked sa Lena snazi o babo aj ked pred tym to mala ako hodinky, U nas je rozdiel 4.5r a je to super zboznuju sa vsetko robia spolu. Ten trochu vacsi rozdiel je super lebo maly sa vela nauci od starsej. Prijmi to ze pivot si nenaplanujes deti budu ked maju prist. A hlavne nech je. babo zdravé aj keby si si mala nahno pockat.

siera_springs
19. apr 2022

Tvoje telo nemusi byt este pripravene.. ked mala nasa prva ratolest 12 mesiacov velmi som zatuzila po dalsom babatku tak sme sa zacali hned aj snazit ale neslo to lebo mi proste nenabehla este ani riadna menstruacia, len take slabsie krvacanie 3dnove. Po 3 mesiacoch som kvoli tomu aj sla na gyn sa popytat co a ako a gyndos mi povedal ze hoci stale kojim otehotnenie je mozne ale musi mi najskor nabehnut riadna menstruacia. K tomu slabsiemu krvacaniu sa vyjadril ze sa telo pripravuje na prichod riadnej menstruacie a tak aj bolo. O 2 tyzdne na to som mala prvu realnu menstruaciu od porodu a na 3.mesiac sa zadarilo tehu. Kedze som stale kojila nejako som sa nestresovala a prve 2 "neuspechy" som pripisovala kojeniu. Drzim palce✊

siera_springs
19. apr 2022

A suhlasim, nespoliehaj sa na appku. Pekne ovu testy a ides. Mne ukazali ovu ked podla mojich vypoctov uz malo byt po nej..

jackie17
19. apr 2022

Podľa mňa budeš mat vysoký hormón prolaktin kvôli laktacii. Ten blokuje ovu.
Kontroluje sa to cez hormonálny profil na gynde alebo endokrinolog.

gertys
23. apr 2022

@dominikak4 ja som na tom rovnako. Uplne viem akomsa citis. Drzim ti 🤞🏻 Aby sa to podarilo 🙂

dominikak4
23. apr 2022

@gertys Ďakujem, podobne.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre