Nedarí sa nám splodiť dieťa. Hľadáme liečiteľa

jankaradka
17. aug 2020

Dievcata ahojte.Chcela by som sa opytat,ci sa tu najde niekto,kto ma skusenost s “liecitelom,liecitelkou”...Neuspesne sa pokusame o babo,prosim aby sme frazu “netreba na to mysliet” vynechali,pri vsetkej ucte.Mame za sebou uz llieky,cajiky,bylinky,inseminacie,a asi by to chcelo nieco “ nadprirodzene”...Je tu niekto,kto vyskusal nejaku liecitelku?Uz sa asi necham prehovorit na to,ze uverim,ze mi niekto prilozi ruku na brucho a stane sa to.Nevysmievam sa,napzaj sa ospravedlnujem ak to takto vyznelo,no...Zenam,snazilkam ktore sa neuspesne pokusaju ako my,to nemussim vysvwtlovat.Som z Kosic,no nemam problem “vycestovat”...niekde tu v okoli.Dakujem za lazdu radu,tip...na “babku vsevedku”.

anjelik2019
17. aug 2020

Pani Mária Kopáčová z Piešťan, ale to máte od ruky 🙄🤷‍♀️. Ja som síce jej pomoc nepotrebovala, ale moja švagriná, ktorá mala problémy - endometrioza a potrat, tak asi pomohla, má vďaka nej takmer 9 ročného syna.

sejan
17. aug 2020

@jankaradka
Ahoj trošku opravím príspevok nadomnou a to tak že je to Anna Eva Kopáčová a je z Vrbového.Je to anjel v ľudskom tele. Naozaj pomáha a pomohla veľa párom s otehotnením. Chodia za Ňou dokonca zo zahraničia. Ja som bola u pani Aničky tiež ale nie kvôli otehotneniu ale kvôli inému zdravotnému problému. Ale pomohla mojej sesternici napríklad takže viem že je to pravda. Ja si pamätám že keď som bola u nej má nástenku s kopou fotiek malých bábätiek čo jej poslali šťastní rodičia ktorým pomohla. Pod menom Anna Eva Kopáčová je aj na FB kľudne sa jej ozvi. Alebo si urobte výlet viem že klientov berie v utorky a štvrtky. Ozaj neolutuješ. Veľmi Vám držím palce 🍀🍀🍀

jankaradka
autor
17. aug 2020

@sejan Dakujem,idem aj hned napisat...ja som po potrate,pres 2rokmi sa to stalo,no odvtedy nie a nie otehotniet...obaja sme vraj v poriadku...mame za sebou vysetrenia,inseminacie...

sejan
17. aug 2020

@jankaradka Dúfam že vám pomôže. Raz bola aj v teleráne a hovorila že koľkokrát je to nie Závažná prekážka prečo sa nedarí. Viem že tá sesternica, oni mali problém že mali pomalé spermie. No a pomohla im. Áno napíš... Alebo sa s ňou aspoň vopred dohodni keď ideš z takej diaľky.

lauriema
17. aug 2020

@jankaradka Ahoj, dúfam ze tu nikto nenapíše že ťa tlačím do niečoho alebo nutim. Ale vieš nikto nemá silu uzdraviť iba Boh, skúsila si už namiesto liečiteľa modlitbu? Modlidba ma obrovskú moc. Vyznanie hriechu. Verím že sa ti podarí po čom túžiš 😉

noami12
18. aug 2020

@anjelik2019 prepáč opravím ta, Anna kopacova 🙂

mata1001
18. aug 2020

Tiez odporucam pani Annu Kopáčovu , boli sme za nou, pomohla nam...mam 10rocneho syna...
Najdi si tu na mk temu Bylinkarka Anna Kopacova, precitaj si...

kristina100
18. aug 2020

Ja som otehotnela v roku 2016 do tyzdna som bola tehotna planovane ..
Ked mal mali 15 m ale sa snažili o dalsie otehotnela som ale v 4 tt som mala sponatanny opytat zo stresumala som velky stres ...
Po potrat sme sa o 3 dni snazili a bolo to hned mame skoro 2 rocnu dcerku a 4 rocneho synceka chceme este jesno ale teraz momentalne nie 🙂
1 rade treba chciet a hlavne milovat toho druheho s num chceme mat to dietatko.. bez lasky to nejde
2 rade treba verit
3 rade zdrava strava
4 rade nestresovat sa
5 rade mat pohodu
Ziadne tabletky ani nic podobne veci sa neriesim tabletkam chemiou..
Kludne mi mozes napisat spravu ak chces 🙂

jankaradka
autor
18. aug 2020

@lauriema velmi pekne dakujem,ale o “bozie sluzby” nemam zaujem...pekny den☺️

anjelik2019
18. aug 2020

@noami12 ups, no som ju trošku prekrstila, ďakujem 😊.

mondolina
18. aug 2020

@lauriema
Keď ti ochorie dieťa ideš k lekárovi? Alebo sa budeš len modliť?

anavila
18. aug 2020

jankaradka, prepač, ale len "božie služby" sú nad nami a len On o tom rozhodne či sa to podarí alebo nie, bez ohľadu na to, či veríš alebo nie. Pozor na liečiteľov. Síce na začiatku možno zázračne pomôžu, ale daň si to svoju po čase vyžiada.

fliacik
18. aug 2020

Ahoj, nepoznám liečiteľov, ale odporúčam pozrieť aj Jonášovu metódu počatia. Nemusíš si kupovať platený výpočet, dá sa vygoogliť online výpočet zadarmo, je identický. Kedysi mi ho poradila kaderníčka, 10 rokov sa s manželom márne snažili, vďaka tejto metóde mala potom dve detičky po sebe. Nám pomohla tiež, otehotnela som v čase úplne mimo ovulácie, aj pohlavie nám sedelo... Muž si síce klopkal po čele, že to nemôže byť pravda otehotnieť podľa astrológie, ale dal sa na to so mnou. Niekedy sa dejú aj zázraky, ktoré nemajú racionálne zdôvodnenie, držím Vám palce, nech máte čoskoro vytúženého drobčeka, aj keby Vám k tomu pomohol dažďový tanec :-*
PS: a z tých "vedeckejších" metód odporúčam užívať Gynex a v 1. polovici cyklu alchemilkový čajík, u muža Profertil (mám odskúšané, pomohlo k synčekovi), môžeš si na nete pozrieť aj Mojžišovej cviky.

noami12
18. aug 2020

@anjelik2019 to sa stáva 😂😊

sejan
18. aug 2020

@anavila mňa by zaujímalo o akej dani hovoríte

lauriema
18. aug 2020

@mondolina Jasne ze k lekárovi... Ale autorka píše ze chce niečo nadprirodzené... Nie lekára

lauriema
18. aug 2020

@jankaradka Ahoj, jasne ja som len navrhla, 😉

anavila
20. aug 2020

@sejan a k tej dani, ktorú mám na mysli.... nepoznáte nikoho, kto nosí červené šnúrky, vešia si lapače snov, čaruje s uhlikmi a pod? vraj to pomaha 🙂 z očí, proti urieknutiu...po čase majú títo ľudia trápenia rôzneho druhu, v rodine, zdravotné problémy, atď. Sú to diablove nástroje a on nedáva nič zadarmo. Treba veriť len Bohu, jemu dôverovať, k nemu sa modliť. A všetko bude v poriadku. Aj keď niekedy nie podľa našich predstáv.

sejan
20. aug 2020

@anavila tak neviem akých liečiteľov myslíte vy ale to my príde skôr woodoo ...Ja myslím starú dobrú klasiku a to liečiť cez bylinky a tinktúry a nie nejaké šarlatánstvo

desore
20. aug 2020

Mozem sa spytat trosku indiskretnu otazku? Kolko mate rokov? Mizive percento parov je bez potomstva. Pokial ste nedosiahli 38+, vobec by som nestresovala. Uzivajte si zivot, cestujte, sportujte, vzdelavajte sa. Dieta pride skor ci neskor. Bylinky su fajn, to nepopieram, ale neverim, ze dopomozu k tehotenstvu. Vy potrebujete hlavne cistu mysel.

anavila
24. aug 2020

@sejan aha...tak potom dobre...ja som len reagovala na uvodny prispevok, že autorka pisala, ze bylinky a tinktury nepomohli a tak hlada nieco "nadprirodzene" ....

mimikmimi
22. feb 2022

@jankaradka ahoj, my sme mali problem pocat babo. Skusili sme hocico ale nakoniec pomohla akupunktura v Jerikos. Mne to odporucili znamy, co sa im tiez nedarilo. Velmi som tomu neverila, ale pocula som aj ine pripady, co akupunktura pomohla, takze som to skusila.. . Ja som otehotnela uz po 4tom sedeni😃

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre