Ahojte mate skusenost ktory vitamin na podporu otehotnenia je najlepsi? Odporuccili mi Femibion 0 a GS mini star forte....mate prosim skusenost ?
Záleží aký máte zdravotný problém , a či nejaký máte. Môžeš užívať vitamíny, ale keď má partner zlý spermiogram sú ti na dve veci. Keď ste zdraví tak vyskúšaj,každému zaberá niečo iné.
@mandarinka555 skvela rada pani dokonala 😏
Boh je velky a vie, co robi
Za mna kyselina listová
Boze dievcata ste trapne s tou gramatikou, to je definicia dobrej matky? 🤦♀️
Ak sa ti nedari otehotiet rok treba to konzultovat s gynekologom, aby sa vylucil problem
Kyselina listova je super a mozno skusit ovulacne testy
@karin04 v prvom rade zistite, čo je zle... Čiže si dajte spraviť vyšetrenia - ty aj partner. Od výsledkov sa potom odvíja ďalší postup.
@mandarinka555 kde ma chybu pani?citam a akosi nevidim🤔
Vy ste neomylný? 👍👏
@leuska1991 myslí možno čiarky à dlzne
@sense pani príspevok upravila , keď mi vybehol na nástenke tak tam mala tvrdky 😅ale čo už nevadi
@sense to ani ja nedavam🤣
@leuska1991 a ani ja nie. Resp nie vždy záleží ci píšem na súkr. Telefóne alebo pracovnom.
@sense Pôvodný názov je upravený. Mala tam tvrdku ako Brno.
@leuska1991
@simona1998 Príspevok sa nedá upravovať...Chcela som upraviť dlžné a mekčene no príspovok viem iba nahlásiť...
@michaela789 Na vyšetreniach sme boli obaja, všetky výsledky mame v poriadku...Takže nevieme prečo sa nedarí, preto mi známa odporučila vitamíny...A chcela som zistiť či ma niektorá dobre skúsenosti
@karin04 začala by som tým, že si začnem sledovať ovulaciu. Snažiť sa môžete koľko chcete ak to robíte v nesprávny čas.
Takže buď BT merať, testovať ovulačnými testami alebo poprosiť lekára o sledovanie ovulácie.
Vitamíny, ktoré môžeš brať sú napr. kyselina listová, maca, pre manžela kotvičník,.... Ale to sú všetko len doplnky. Ak nemáš problémy s cyklom (príliš dlhý, príliš krátky), nemalo by byť toho treba až tak veľa.
Odsleduj si tú ovulaciu.
@pavlinaant poprosim viac info a cenu 🙂
@leuska1991 presne, okrem jedneho preklepu, tam tiez chybu nevidim. Velmi smutne a trapne, ked niekto prosi o radu a pomoc, dostane vysmech za gramatiku, ktora podla mna nie je zla. Ja tiez nepouzivam interpunkciu, tak co „ damy dokonale„, poslete ma spat do skoly? Nie autorka by sa mala vratit do lavic, ale tie osoby co to takto komentuju. Minimalne doucuvanie z etickej vychovy by im urcite prospelo.
@mandarinka555 nespravila ziadnu gramaticku chybu, maximálne preklep, riešiš chobotinky 🙂
@tryinka1234 Neriešim, mala tam obrovskú tvrdku.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@karin04 Nechceš sa najprv doučiť gramatiku, až potom sa pokúšať o dieťa ?