Nedarí sa nám otehotnieť

karin04
1. nov 2021

Ahojte mate skusenost ktory vitamin na podporu otehotnenia je najlepsi? Odporuccili mi Femibion 0 a GS mini star forte....mate prosim skusenost ?

mandarinka555
1. nov 2021

@karin04 Nechceš sa najprv doučiť gramatiku, až potom sa pokúšať o dieťa ?

sandra151
1. nov 2021

Záleží aký máte zdravotný problém , a či nejaký máte. Môžeš užívať vitamíny, ale keď má partner zlý spermiogram sú ti na dve veci. Keď ste zdraví tak vyskúšaj,každému zaberá niečo iné.

zdenka11081983
1. nov 2021

@mandarinka555 skvela rada pani dokonala 😏

guliver19
1. nov 2021

@karin04 preboha vrat sa spat do skoly, asi ani osud nechce este ked ti chybaju roky v lavici😄

tenerifka
1. nov 2021

Boh je velky a vie, co robi

siu296
1. nov 2021

Za mna kyselina listová

olivia1425
1. nov 2021

Boze dievcata ste trapne s tou gramatikou, to je definicia dobrej matky? 🤦‍♀️
Ak sa ti nedari otehotiet rok treba to konzultovat s gynekologom, aby sa vylucil problem
Kyselina listova je super a mozno skusit ovulacne testy

michaela789
1. nov 2021

@karin04 v prvom rade zistite, čo je zle... Čiže si dajte spraviť vyšetrenia - ty aj partner. Od výsledkov sa potom odvíja ďalší postup.

leuska1991
1. nov 2021

@mandarinka555 kde ma chybu pani?citam a akosi nevidim🤔

mamusa34
1. nov 2021

Vy ste neomylný? 👍👏

sense
1. nov 2021

@leuska1991 myslí možno čiarky à dlzne

simona1998
1. nov 2021

@sense pani príspevok upravila , keď mi vybehol na nástenke tak tam mala tvrdky 😅ale čo už nevadi

leuska1991
1. nov 2021

@sense to ani ja nedavam🤣

sense
1. nov 2021

@leuska1991 a ani ja nie. Resp nie vždy záleží ci píšem na súkr. Telefóne alebo pracovnom.

mandarinka555
1. nov 2021

@sense Pôvodný názov je upravený. Mala tam tvrdku ako Brno.
@leuska1991

karin04
autor
1. nov 2021

@simona1998 Príspevok sa nedá upravovať...Chcela som upraviť dlžné a mekčene no príspovok viem iba nahlásiť...

karin04
autor
1. nov 2021

@michaela789 Na vyšetreniach sme boli obaja, všetky výsledky mame v poriadku...Takže nevieme prečo sa nedarí, preto mi známa odporučila vitamíny...A chcela som zistiť či ma niektorá dobre skúsenosti

michaela789
1. nov 2021

@karin04 začala by som tým, že si začnem sledovať ovulaciu. Snažiť sa môžete koľko chcete ak to robíte v nesprávny čas.
Takže buď BT merať, testovať ovulačnými testami alebo poprosiť lekára o sledovanie ovulácie.
Vitamíny, ktoré môžeš brať sú napr. kyselina listová, maca, pre manžela kotvičník,.... Ale to sú všetko len doplnky. Ak nemáš problémy s cyklom (príliš dlhý, príliš krátky), nemalo by byť toho treba až tak veľa.
Odsleduj si tú ovulaciu.

svsvsv
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pavlinaant
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karin04
autor
4. nov 2021

@pavlinaant poprosim viac info a cenu 🙂

pavlinaant
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ls85
9. nov 2021

@leuska1991 presne, okrem jedneho preklepu, tam tiez chybu nevidim. Velmi smutne a trapne, ked niekto prosi o radu a pomoc, dostane vysmech za gramatiku, ktora podla mna nie je zla. Ja tiez nepouzivam interpunkciu, tak co „ damy dokonale„, poslete ma spat do skoly? Nie autorka by sa mala vratit do lavic, ale tie osoby co to takto komentuju. Minimalne doucuvanie z etickej vychovy by im urcite prospelo.

ls85
9. nov 2021

@karin04 ak mate s manzelom vsetko v poriadku, treba tomu asi cas. Pripadne zistit, ci mas prechodne vajickovody. Drzim palce.

kundiboo
13. dec 2021

@karin04 ahoj ja som brala Femibion 4mesiace, ale žiadny výsledok.

tryinka1234
13. dec 2021

@mandarinka555 nespravila ziadnu gramaticku chybu, maximálne preklep, riešiš chobotinky 🙂

mandarinka555
13. dec 2021

@tryinka1234 Neriešim, mala tam obrovskú tvrdku.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre