Nedarí sa nám otehotnieť

bubi987
8. sep 2021

Ahojte. Už dlhší čas sa snažíme o bábätko. Skúsila som už rôzne čaje, cviky, vitamíny a stále sa nám nedarí. Ma niekto podobný problém? Poprípade mi nejak poradiť. Ďakujem.

7lenka11
8. sep 2021

My sa snazime uz dva roky a tri mesiace... momentalne to riesime s CAR, nespolieham sa uz na bylinky a prirodnu liecbu... mame za sebou jedno neuspesne IUI, chceli sme ist rovno na IVF (najma kvoli manzelovmu spermiogramu), ale dnes nam doktorka povedala, ze nemame diagnozu, s ktorou by si tak skoro pred poistovnou obhajili IVF.. takze cakaju nas este dva pokusy IUI a az potom IVF.. jedine, ze by som mala nepriechodne vajcovody, vtedy by som mohla ist na IVF, ale v tomto asi u nas nebude problem, lebo v 2015 som uz bola tehotna, hoci to skoncilo potratom..

sally001
8. sep 2021

@7lenka11 myslim ze z vas len chcu vytiahnut nejake zbytocne peniaze za IUI lebo poistovna normalne preplaca 3x ivf cyklus... to vsetko su len omacky co tlacia neskusenym ludom do hlavy

e1i
8. sep 2021

@7lenka11 hlúposť, mozte ist rovno do ivf. Nam iui dokonca povedali ze by boli vyhodene peniaze. A schvalili nam ivf v Brne bez predoslych pokusov iui ci ivf na Slovensku. Tahaju peniaze. Mam pco a muz teratozoospermiu

7lenka11
9. sep 2021

O tomto som sa tiez s muzom bavila, ci nechcu len peniaze tahat, ale nedava mi to logiku.. za IUI sme na klinike nechali nejakych 100-150 eur, za IVF dostanu od poistovne omnoho vacsie peniaze.. teda sudim podla toho, co som si zistovala a kontaktovala som aj poistovnu.. takze neviem.. na druhej strasne vela zien mi tu pisalo, ze IVF je riadny zasah do organizmu a tiez mame dat sancu IUI... asi sa rozhodneme sami, caka ma test na priechodnost vajcovodov a tiez polrocna kontrola na endo.. pockam na vysledky a potom sa rozhodneme co dalej

milka1988
9. sep 2021

@e1i aj moj manžel ma teratozoospermiu, 0,5% morfologiu, rovno povedali ze ivf. No povedali sme si ze ideme skúsiť radšej viac krát IUI ako hned ivf. A prvé IUI sa podarilo a som v 16tt.

e1i
9. sep 2021

@milka1988 stane sa ze to vyjde, netvrdim ze nie. Ja som pisala svoju skúsenosť. A absolvovanie ivf nie je podmienené predošlými iui. Cize car chce zarobiť. Vy ste sa rozhodli skusit iui alebo vam dopredu povedali že musite tak idete?

milka1988
9. sep 2021

@e1i my sme sa rozhodli skúsiť iui sami. Neboli sne psychicky prípraveny hneď na ivf.

e1i
9. sep 2021

@milka1988 a v tom je ten rozdiel ze chceli ste vy a nie ze centrum povie musite, lebo.. Drzim palce do zdarneho konca

milka1988
10. sep 2021

@e1i ďakujeme

kakarot
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tatianna9
11. sep 2021

@bubi987 ahoj vyskúšaj Inofolic a pre muža Folandrol má veĺmi dobré výsledky 😊

megan777
22. jan 2022

@7lenka11 ahoj mne vyslo prve IUI v sanatórium Helios Martin tiez mi povedali ze nam to nevide ze v 42ke jedine IVF a ja ze to len tak skusime a vyslo chlapcek takze nastimulovali a v den ovulacie IUI a super,nedarilo sa 5rokov

megan777
22. jan 2022

@milka1988 ja tak isto

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre