Ahojte. Už dlhší čas sa snažíme o bábätko. Skúsila som už rôzne čaje, cviky, vitamíny a stále sa nám nedarí. Ma niekto podobný problém? Poprípade mi nejak poradiť. Ďakujem.
O tomto som sa tiez s muzom bavila, ci nechcu len peniaze tahat, ale nedava mi to logiku.. za IUI sme na klinike nechali nejakych 100-150 eur, za IVF dostanu od poistovne omnoho vacsie peniaze.. teda sudim podla toho, co som si zistovala a kontaktovala som aj poistovnu.. takze neviem.. na druhej strasne vela zien mi tu pisalo, ze IVF je riadny zasah do organizmu a tiez mame dat sancu IUI... asi sa rozhodneme sami, caka ma test na priechodnost vajcovodov a tiez polrocna kontrola na endo.. pockam na vysledky a potom sa rozhodneme co dalej
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
My sa snazime uz dva roky a tri mesiace... momentalne to riesime s CAR, nespolieham sa uz na bylinky a prirodnu liecbu... mame za sebou jedno neuspesne IUI, chceli sme ist rovno na IVF (najma kvoli manzelovmu spermiogramu), ale dnes nam doktorka povedala, ze nemame diagnozu, s ktorou by si tak skoro pred poistovnou obhajili IVF.. takze cakaju nas este dva pokusy IUI a az potom IVF.. jedine, ze by som mala nepriechodne vajcovody, vtedy by som mohla ist na IVF, ale v tomto asi u nas nebude problem, lebo v 2015 som uz bola tehotna, hoci to skoncilo potratom..