Ahojte, s priateľom sme sa rozhodli, že chceme bábo. Po prvom skúšaní som už mala pocit, že som tehotná (príznaky) ale menštruácia nakoniec prišla 😒 Počítala som si aj plodné dni tak neviem kde sa mohla stať chyba. Myslíte, že už by som mala ísť k doktorovi? Veď predsa keby nebol problém či už na mojej strane alebo partnerovej, tak by sa to podarilo...lebo zase nechce sa mi čakať rok než k nemu pôjdem 😒
My sa snazime s manzelom o babo 3 roky a sme manzelia 4 roky a nemame este babo vela ludi mi hovori ze je to stresom a psychikou ze neustale nato myslim preto sa nedari ze sa nemam nato tak sustredit a pride to ked to budem najmenej cakat mesiac ked sa snazite to nie je nic este urcite sa vam zadari treba skusat stale a nespoliehat sa len na plodne dni 🙂
My sa tiez snazime od vianoc a kdesi som sa docitala, ze ak zdravy par trafi presne den ovulacie je 15% pravdepodobnost tehu.
ja som si na začiatku aj povedala, že to budem brať tak voľne...proste skúsime a uvidíme...nechcem to siliť, ale nezdá sa mi to, že už som mala úplne príznaky tehotenstva (únava, bolesti v podbrušku) čakala som že M určite nepríde a prišla...tak teraz zase rozmýšľam, že možno som aj bola ale potratila som ☹
Kedže ja som si doteraz nesledovala plodne dni otehotnieť sa len tak za 3 roky nepodarilo a preto som sa rozhodla zacat merať BT a skúšam ovu testy aby som zistila ci ovu je a kedy asi je vhodne sa viac snažiť. Odporúčam si zistiť ako vlastne telo funguje a podľa toho skúšať....na prvy sup to vyjde veľmi malo párom a je dobre sa fakt na to neupinat lebo psychika vie vela ovplyvniť. V každom prípade držím palce nech coskoro všetky otehu 😊
ja by som este nestresovala ze 1.x to nevyslo a ide sa svet zrutit a urcite je daky problem. proste to nerieist a vychutnavat si milovanie
@bonnie29 však choď k lekárovi aj zajtra, aspoň sa pobaví.... 😀
Nam to s manzelom chvalabohu vyslo na prvy sup (ci dva? Cakame totiz dvojvajecne dvojicky 🙂..). Tiez si myslim, ze je to najma o psychike, vela ludi v dnesnej dobe deti odklada na neskor a zrazu ich chcu zo dna na den, a vtedy sa just nedari, psychika je na tom mesiac, co mesiac horsie.. My sme skusili, ziadnemu z nas netykali biologicke hodiny ani nic podobne, len sme si TO uzili bez nejakych ocakavani a vyslo to.. Ja by som zacala riesit doktorov, resp. patrat po pricine preco stale nic asi po pol-tristvrte roku, keby sa nedarilo.. nie som zastancom niekolkorocneho pokusania sa..
Ahoj, súhlasím s predchádzajúcimi príspevkami...nikde nie je to napísané, že hneď na 1.x sa podarí. Ináč možno, že tvoje plodné dni nie sú na uprostred tvojho cyklu. Ja by som v tvojom prípade ešte určite čakala minimálnu dobu...vyskúšala by som niečo k meraniu tvojho cyklu. Konkrétne používam malého prístroja cyclotest, možno ti vedela pomôcť pri meraní....jej používanie je veľmi jednoduché....môžem iba odporúčať...
Ahojte baby ja mám 3 chlapcov 10, 8, 3 a mám 26 rokov strašne by sme chcel dievča no nedarí sa skúšame už vyše roka v čom môže byť problém??? poradíte?? Ďakujeme
@mishelmamka moze byt aj kvoli genom.moj manzel ma z prveho 2synou uz dospelych a boli povedane ze keby mali dalsie opet chlapec.spolu mame chlapca rocneho a keby bolo dalsie opet chlapec takze je jasne ze dievca nie.tak snad bude vnucka.i ked deti sa neponahlaju
@mishelmamka to si začala nejako skoro,prvé si splodilila v 15?!
@veronika1402 a este patri do novembroviek lebo je v 24tt ?? 😀 divne
Ahojte s priatelom sa o babetko snazime uz pol roka a stale nic uz aj prve priznky boly ale vzdy prisla mrska a bolo po radosti 😞 a uz sme skusali vselico a nic nezabera myslite ze by sme mali navstivit odborn. Alebo moze byt problem v tom ze mame obaja rovnak krvnu skupinu a odpoved dakujem 😃
my sme sa snažili dva roky. ked to má prísť, tak to príde
@sonicka21 ked iba pol roka ..tak vas nik nebude riesit ...
To sa zvacsa riesi az ked sa nedari minimalne rok ...
Ak mas pekný cyklus 26-35 dní ... tak sa snazte kazdy druhý den od 12 dna cyklu ( prvý den cyklu je 1. Den menzesu) ... az po 18 den cyklu ...
Ak sa nebude darit dlhsiu dobu ... skuste ist na spermiogram ( to si hradis sama ... nepotrebujes k tomu lístocek ... stoji to cca 18 eur a urobia to napr v heliose ... ISCARE .. ci splne ...ci v inom centre ) 🙂
@veronika1402 ahoj no v 15 mám rodičov ktorý na mňa kašlali od malička a preto to tak aj vyzerá ale nič neľutujem svoje poklady by som nevymenila za nič na svete
Ahoj! S partnerom dme dost dlho spolu , stale sa pokusame o babo a nedari sa nam otehotniet.
@katarina198912 a robili vam z partnerom nejake vysetrenie,
@vydrnik chodime pravidelne k lekarom
@katarina198912 prepac ze sa oyram a zistili vam nieco
@vydrnik ze je vsetko ok. Ale ja si myslim ze ked sme v strese alebo ci je to tym prostredim kedze sme unich doma.
@katarina198912 stres robi vela,u mnato bolo z ineho dovodu preco som tak dlho nemala deti,malo jich byt viac ale som rada,ze mam aspon dve,
@katarina198912 a sledujes aj pkodne dni,a ako dlho sa snazite,
@vydrnik 2roky sa snazime , ano sledujem si plodne dni . a preto sme si hladali vlasny byt aby sme mali klud.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bonnie29 my sme začali 1.x skúšať v októbri a podarilo sa v apríly, to nie je napísané, že na 1.x sa podarí hneď. Kamoška mala aj pravidelnú menštruáciu zdravá jak ryba, boli na rôznych vyšetreniach a podarilo sa až po 4 rokoch-psychika. Ja som najprv bola nervózna, že sa nedarí ale už keď aj na 4.x krámy prišli som sa naštvala a začala nato kašlať. No a podarilo sa. Byť tebou sa nato nesústredím.