Nedarí sa nám otehotnieť

bonnie29
11. júl 2015

Ahojte, s priateľom sme sa rozhodli, že chceme bábo. Po prvom skúšaní som už mala pocit, že som tehotná (príznaky) ale menštruácia nakoniec prišla 😒 Počítala som si aj plodné dni tak neviem kde sa mohla stať chyba. Myslíte, že už by som mala ísť k doktorovi? Veď predsa keby nebol problém či už na mojej strane alebo partnerovej, tak by sa to podarilo...lebo zase nechce sa mi čakať rok než k nemu pôjdem 😒

uzanka16
11. júl 2015

@bonnie29 my sme začali 1.x skúšať v októbri a podarilo sa v apríly, to nie je napísané, že na 1.x sa podarí hneď. Kamoška mala aj pravidelnú menštruáciu zdravá jak ryba, boli na rôznych vyšetreniach a podarilo sa až po 4 rokoch-psychika. Ja som najprv bola nervózna, že sa nedarí ale už keď aj na 4.x krámy prišli som sa naštvala a začala nato kašlať. No a podarilo sa. Byť tebou sa nato nesústredím.

monusik73
11. júl 2015

My sa snazime s manzelom o babo 3 roky a sme manzelia 4 roky a nemame este babo vela ludi mi hovori ze je to stresom a psychikou ze neustale nato myslim preto sa nedari ze sa nemam nato tak sustredit a pride to ked to budem najmenej cakat mesiac ked sa snazite to nie je nic este urcite sa vam zadari treba skusat stale a nespoliehat sa len na plodne dni 🙂

lilimoni
11. júl 2015

My sa tiez snazime od vianoc a kdesi som sa docitala, ze ak zdravy par trafi presne den ovulacie je 15% pravdepodobnost tehu.

bonnie29
autor
11. júl 2015

ja som si na začiatku aj povedala, že to budem brať tak voľne...proste skúsime a uvidíme...nechcem to siliť, ale nezdá sa mi to, že už som mala úplne príznaky tehotenstva (únava, bolesti v podbrušku) čakala som že M určite nepríde a prišla...tak teraz zase rozmýšľam, že možno som aj bola ale potratila som ☹

lilimoni
11. júl 2015

@bonnie29 ak ti prisla uplne na cas, tak isto nie 🙂 meraj si bazalnu teplotu a budes vediet presne den ovulacie a kedy testovat a pod. 🙂

bonnie29
autor
11. júl 2015

@lilimoni a na to meranie treba použiť digitálny teplomer alebo aj taký klasický ortuťový? možno blbá otázka ale týmto som sa naozaj ešte nezaoberala

zuzka56
11. júl 2015

Kedže ja som si doteraz nesledovala plodne dni otehotnieť sa len tak za 3 roky nepodarilo a preto som sa rozhodla zacat merať BT a skúšam ovu testy aby som zistila ci ovu je a kedy asi je vhodne sa viac snažiť. Odporúčam si zistiť ako vlastne telo funguje a podľa toho skúšať....na prvy sup to vyjde veľmi malo párom a je dobre sa fakt na to neupinat lebo psychika vie vela ovplyvniť. V každom prípade držím palce nech coskoro všetky otehu 😊

lilimoni
11. júl 2015

@bonnie29 bars aky, aj ked digi je asi rychlejsi a zasa ortutovy vraj najpresnejsi 🙂

uzanka16
11. júl 2015

ja by som este nestresovala ze 1.x to nevyslo a ide sa svet zrutit a urcite je daky problem. proste to nerieist a vychutnavat si milovanie

bajana
11. júl 2015

@bonnie29 tvoj dotaz je minimálne veľmi úsmevný...skús si najprv naštudovať, ako dochádza k oplodneniu a otehotneniu a hneď budeš kludnejsia...zdravý pár má 20% šancu otehotnieť v jednom cykle

bonaqa2013
11. júl 2015

@bonnie29 však choď k lekárovi aj zajtra, aspoň sa pobaví.... 😀

vydrnik
11. júl 2015

@bonnie29 syn nasej susedy cakali so zenou 11r.na babo pomohlo umele oplodnenie a maju 15 mesacne dvojicki

1martincanka1
11. júl 2015

Nam to s manzelom chvalabohu vyslo na prvy sup (ci dva? Cakame totiz dvojvajecne dvojicky 🙂..). Tiez si myslim, ze je to najma o psychike, vela ludi v dnesnej dobe deti odklada na neskor a zrazu ich chcu zo dna na den, a vtedy sa just nedari, psychika je na tom mesiac, co mesiac horsie.. My sme skusili, ziadnemu z nas netykali biologicke hodiny ani nic podobne, len sme si TO uzili bez nejakych ocakavani a vyslo to.. Ja by som zacala riesit doktorov, resp. patrat po pricine preco stale nic asi po pol-tristvrte roku, keby sa nedarilo.. nie som zastancom niekolkorocneho pokusania sa..

betka28
17. júl 2015

Ahoj, súhlasím s predchádzajúcimi príspevkami...nikde nie je to napísané, že hneď na 1.x sa podarí. Ináč možno, že tvoje plodné dni nie sú na uprostred tvojho cyklu. Ja by som v tvojom prípade ešte určite čakala minimálnu dobu...vyskúšala by som niečo k meraniu tvojho cyklu. Konkrétne používam malého prístroja cyclotest, možno ti vedela pomôcť pri meraní....jej používanie je veľmi jednoduché....môžem iba odporúčať...

mishelmamka
29. júl 2015

Ahojte baby ja mám 3 chlapcov 10, 8, 3 a mám 26 rokov strašne by sme chcel dievča no nedarí sa skúšame už vyše roka v čom môže byť problém??? poradíte?? Ďakujeme

vydrnik
29. júl 2015

@mishelmamka moze byt aj kvoli genom.moj manzel ma z prveho 2synou uz dospelych a boli povedane ze keby mali dalsie opet chlapec.spolu mame chlapca rocneho a keby bolo dalsie opet chlapec takze je jasne ze dievca nie.tak snad bude vnucka.i ked deti sa neponahlaju

veronika1402
29. júl 2015

@mishelmamka to si začala nejako skoro,prvé si splodilila v 15?!

ivca88
29. júl 2015

@veronika1402 a este patri do novembroviek lebo je v 24tt ?? 😀 divne

sonicka21
29. júl 2015

Ahojte s priatelom sa o babetko snazime uz pol roka a stale nic uz aj prve priznky boly ale vzdy prisla mrska a bolo po radosti 😞 a uz sme skusali vselico a nic nezabera myslite ze by sme mali navstivit odborn. Alebo moze byt problem v tom ze mame obaja rovnak krvnu skupinu a odpoved dakujem 😃

helenanovakova
29. júl 2015

my sme sa snažili dva roky. ked to má prísť, tak to príde

ivca88
29. júl 2015

@sonicka21 ked iba pol roka ..tak vas nik nebude riesit ...
To sa zvacsa riesi az ked sa nedari minimalne rok ...
Ak mas pekný cyklus 26-35 dní ... tak sa snazte kazdy druhý den od 12 dna cyklu ( prvý den cyklu je 1. Den menzesu) ... az po 18 den cyklu ...
Ak sa nebude darit dlhsiu dobu ... skuste ist na spermiogram ( to si hradis sama ... nepotrebujes k tomu lístocek ... stoji to cca 18 eur a urobia to napr v heliose ... ISCARE .. ci splne ...ci v inom centre ) 🙂

mishelmamka
30. júl 2015

@veronika1402 ahoj no v 15 mám rodičov ktorý na mňa kašlali od malička a preto to tak aj vyzerá ale nič neľutujem svoje poklady by som nevymenila za nič na svete

katarina198912
26. jan 2016

Ahoj! S partnerom dme dost dlho spolu , stale sa pokusame o babo a nedari sa nam otehotniet.

vydrnik
26. jan 2016

@katarina198912 a robili vam z partnerom nejake vysetrenie,

katarina198912
26. jan 2016

@vydrnik chodime pravidelne k lekarom

vydrnik
26. jan 2016

@katarina198912 prepac ze sa oyram a zistili vam nieco

katarina198912
26. jan 2016

@vydrnik ze je vsetko ok. Ale ja si myslim ze ked sme v strese alebo ci je to tym prostredim kedze sme unich doma.

vydrnik
26. jan 2016

@katarina198912 stres robi vela,u mnato bolo z ineho dovodu preco som tak dlho nemala deti,malo jich byt viac ale som rada,ze mam aspon dve,

vydrnik
26. jan 2016

@katarina198912 a sledujes aj pkodne dni,a ako dlho sa snazite,

katarina198912
26. jan 2016

@vydrnik 2roky sa snazime , ano sledujem si plodne dni . a preto sme si hladali vlasny byt aby sme mali klud.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre