Nedarí sa nám otehotnieť

majuskab123
5. dec 2024

kupila som si inofolic aby som otehotnela, s pratelom sa snazime o bábätko ale sa nam nedari bola som u doktora povedala ze som cista nechapem preco sa nam nedari

valentinaaa5985
5. dec 2024

@majuskab123 ako dlho sa snažíte.... Máte odsledovanú ovulaciu... Partnerov spermiogram je v poriadku

tenerifka
5. dec 2024

@majuskab123 no tak vysetrit manzela, vacsina problemov je v nekvalitnych alebo ziadnych spermiach

svetlonos
5. dec 2024

@majuskab123
nám to trvalo 1,5 roka. Akonáhle mi dali výpoveď z orace, kde ma neskutočne stresovala blba vedúca a muz začal hľadať novú prácu aj našiel- vtedy som otehotnela. Z nás oboch odpadol stres, ktorý sne mali. Ja mesiac bez orace kľudná a on v novej veľmi spokojný a tak o mesiac tehotna.
Kamoska tiez tak. Išli sme muzom na dovolenku, vyoli od stresu a podarilo sa.
Druhé, keď som sa rozhodla ísť do orace! Myslienky už v práci, prípadne rekvalifikaci. Po mesiaci v praci som zistila, ze som tehotna.
Teraz to iste. Isla som na ÚP, tesila sa na par hodin do prace, zacala jeden kurz a otehotnela.
Vždy keď som bola kľudná a zamerala myskienky uplne inde ako na tehotenstvo, tak to klapalo okamzite.
A to mi dr pri prvom snažení povedal, že mám 20% šancu otehotniet, lebo som už stará! Mala som 35 rokov 😁 Normalne ma nasral!

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre