Nedarí sa nám otehotnieť

nikuska1908
21. feb 2022

Dobrý deň prajem.
Chcela by som sa spýtať či tu je niekto kto absolvoval vysetrenie na reprodukčnej klinike aj tak sa mu nepodarilo otehotnieť a išli ste na umelé?
Ja už som zúfalá z toho, vyše 2rokov sa snažíme o bábo a teraz ideme riešiť dzurilu v Nitre. Strašne sa bojím čo mám zistia.
Poprosim Vas o rady ako ste to riešili vy.
Ďakujem

thereisabear
21. feb 2022

@nikuska1908 prečo sa bojíš? Ber to tak, že budete bližšie k bábätku. Lepšie je vedieť, na čom ste.

barus26
21. feb 2022

@nikuska1908 treba vedieť kde je problém ak chceš byt tehotná.. My sme tiež chodili do centra. Určite tam chodte

nikuska1908
autor
21. feb 2022

@barus26 Ahoj.
Ako dlho vám to trvalo?
Chodili ste iba do centra alebo ste absolvovali aj umele?

7lenka11
21. feb 2022

šup šup rýchlo k lekárom, strácaš zbytočne čas tým, že vyčkávaš a stresuješ sa.. lekári vám práveže pomôžu, odhalia príčinu a vy sa viete od toho ďalej odraziť.. my sme išli k lekárom takmer po 2 rokoch neúspechu a stratili sme minimálne rok.. už na prvých vyšetreniach v CAR sme vedeli diagnózy a na základe nich nám nastavili ďalší postup.. ani to však nezabralo a ideme na IVF.. môže to byť beh na dlhú trať, tak nestrácaj čas, nenervuj sa, negoogli, nezisťuj si.. dajte si porobiť vyšetrenia a pustite sa do riešenia problému.. roky pribúdajú.. viem, o čom hovorím.. začali sme sa snažiť, keď som mala 28 rokov, tento rok budem mať 32 a stále sme bezdetní... ak sa nám dieťa zadarí, porodím prinajlepšom medzi 32. a 33. rokom života, a to môj muž chce dve deti...

barus26
21. feb 2022

@nikuska1908 2,5 roka sme sa snažili o prvú. Umele sme nepodstúpili, ani insemináciu.. V centre našli problém, nasadili lieky a otehotnela som prirodzene

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre