Dobrý deň prajem.
Chcela by som sa spýtať či tu je niekto kto absolvoval vysetrenie na reprodukčnej klinike aj tak sa mu nepodarilo otehotnieť a išli ste na umelé?
Ja už som zúfalá z toho, vyše 2rokov sa snažíme o bábo a teraz ideme riešiť dzurilu v Nitre. Strašne sa bojím čo mám zistia.
Poprosim Vas o rady ako ste to riešili vy.
Ďakujem
@nikuska1908 treba vedieť kde je problém ak chceš byt tehotná.. My sme tiež chodili do centra. Určite tam chodte
@barus26 Ahoj.
Ako dlho vám to trvalo?
Chodili ste iba do centra alebo ste absolvovali aj umele?
šup šup rýchlo k lekárom, strácaš zbytočne čas tým, že vyčkávaš a stresuješ sa.. lekári vám práveže pomôžu, odhalia príčinu a vy sa viete od toho ďalej odraziť.. my sme išli k lekárom takmer po 2 rokoch neúspechu a stratili sme minimálne rok.. už na prvých vyšetreniach v CAR sme vedeli diagnózy a na základe nich nám nastavili ďalší postup.. ani to však nezabralo a ideme na IVF.. môže to byť beh na dlhú trať, tak nestrácaj čas, nenervuj sa, negoogli, nezisťuj si.. dajte si porobiť vyšetrenia a pustite sa do riešenia problému.. roky pribúdajú.. viem, o čom hovorím.. začali sme sa snažiť, keď som mala 28 rokov, tento rok budem mať 32 a stále sme bezdetní... ak sa nám dieťa zadarí, porodím prinajlepšom medzi 32. a 33. rokom života, a to môj muž chce dve deti...
@nikuska1908 2,5 roka sme sa snažili o prvú. Umele sme nepodstúpili, ani insemináciu.. V centre našli problém, nasadili lieky a otehotnela som prirodzene
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikuska1908 prečo sa bojíš? Ber to tak, že budete bližšie k bábätku. Lepšie je vedieť, na čom ste.