Nedarí sa mi otehotnieť viac ako rok

1safirka1
6. dec 2011

Ahojte snažilky, bývale snažilky podelte sa o mnou o vase skusenosti. Snažili ste sa viac ako rok aj napriek tomu že ste obaja boli OK ?
ja už mam pocit že to robí psychika.....

katka14
6. dec 2011

ahoj safirka, chcem ta povzbudit. jeden rok je uuuupla pohodička, ziadny stres. neboj, ked to bude mat prist, tak to pride. my sme sa snazili 4 roky aj sme si vselico podstupili a nakoniec sa to podarilo prirodzene ked sme to uz ani necakali 🙂 aj u nas to uz bolo o psychike, ale boli tam aj zdravotne problemy a doktori nam nedavali nadej na prirodzene počatie. a vidis. - dnes mame rocnu princeznicku 😀

eva76
6. dec 2011

nám sa to nedarilo 4 roky intenzívneho snaženia.

eva76
6. dec 2011

a teraz mame 8 mesačného chlapčeka

1safirka1
autor
6. dec 2011

@katka14 dakujem Katka za povzbudivé slova....moj gynekolog to zacal riesit po roku snaženia, urobil mi hor.profil ktorý som mala OK, partnera poslal na spermiogram tiež ho mal OK, chodim na folikulometriu ale vždy odtial idem sklamana lebo nikdy tam nic nemam raz som ho mala asi 14mm v 11.dna cyklu , berem tabletky clostibegyt a duphaston, menstruaciu mam pravidelnu, nikdy som nebrala antikoncepciu tak prečo sa mi sakra nedarí??? vela kamosiek mi hovorí že nemam na to mysliet a uživat si život

1safirka1
autor
6. dec 2011

@eva76 Evi a bolo vsetko u teba a manžela v poriadku?

ufa
6. dec 2011

ja som po roku snazenia isla za doktorom, tiez mi robil kadejake vysetrenia, presne ako 1safirka1 taktiez manzelovy spermiogram, vsetko o.k. mne robili este aj prefuky a tiez o.k. a takto sme fungovali a absolvovali dookola kadejake vysetrenia 3 roky nakoniec sme sli do Heliosu a tam mi robili IUI na prvy raz sa nam to podarilo. Problem bol v tom ze mi v minulosti robili 2 razy konizaciu krcka maternice a krcok laparoskopiou tak,, zvarili,, ze sa tam nic nedostalo. Bohuzial tehu sme nedokoncili takze pol roka pauza a ideme na snazilkovanie opat a vsetko odookola 😒
Drzim palce aby sa vam to skoro podarilo a mozno dnesny mikulas vam donesie maleho anjelika 🙂 hlavne pozitivne mysli.
I

katka14
6. dec 2011

@1safirka1 presne tak, mysli to dobre. my sme uz uvazovali pomaly o adopcii, ja som prisla o pracu a teda hladala som novu, zacala som cvicit, drzat oddelenu stravu a sup - podarilo sa !!! 🙂

lucka1987
6. dec 2011

@1safirka1 ahoj vies... rok nie je vela.. my sme sa snazili rok a pol. a potom sme o babatko v brusku prisli... a hned sa nam podarilo otehotniet znova.. cistou nahodou.....

viem ze pre teba je rok dlha doba.. no su tu zeny, ktorym a nedari aj 8 rokov a podobne.... vela robi psychika, netreba sa nato tak upinat... neboj ved primerny par otehotnie az po 6 mesiacoch snazenia sa.. to ze to je rok, neznamena ze mate problem..... a ako vies ze ste ok? bol aj manzel aj ty na vysetreniach? myslim spermiogram, hormonalne odbery, odsledovanie ovulacie, a podobne

tetapetra
6. dec 2011

@1safirka1 po troch rokoch cakame 😀

sladkasue
6. dec 2011

urcite ze je v tom aj psychika!
inak, nezanedbatelny je je vek partnera a hlavne ten tvoj a samozrejme praca a stres okolo!

sussi29
6. dec 2011

@1safirka1 ahoj, tiež momentálne podstupujem stimuláciu folikulov, lebo som ich mala malé... po prvej stimulácií tabletkami duphaston a clostyl sa mi vytvorili 2 o veľkosti 23 mm a 19 mm 😉 využili sme preto moju ovu a teraz čakáme na výsledky našej práce 😎 držím palce všetkým budúcim mamičkám, určite nám to výjde 😵

eva76
6. dec 2011

@1safirka1
u manžela ano a mňa až keď poslali na hematologiu tak mi zistili niečo a musela som si pichať fraxiparín, akonáhle som si začala pichať injekcie tak sa nám to podarilo. Ale nie prirodzenou cestou. Skoro dvojičky len jedno sa neujalo. Ale stálo to za to. Teraz máme 8 mesačného synčeka. pokúšali sme sa 10 rokov z toho
intenzívne 4.

jania023
6. dec 2011

@sussi29 ahoj aj ja som mala jeden 23 mm jeden 16 a jeden asi 19 a doky vravel ze tie mnesie uz nepuknu ze nestihnu dorast a ze ovu je na ceste a to bolo vcera a ovu este stale nikde asi bude zajtra podla testiku ovu bude zajtra-pozajtra tak som velmi zvedava co z toho bude

sussi29
6. dec 2011

@jania023 mne dal doky na folikulometrii, ked ich meral, ešte pregnyl - látku, ktorá ovuláciu uvoľní.... uvidíme, či to pomôže 😎

jania023
6. dec 2011

@sussi29 daj vediet ci to vyslo...za 10 dni sa dozvies 😉

sussi29
6. dec 2011

@jania023 jasné, dám vedieť, ak by pomohlo, mohla by si to vypýtať tiež 😉

jania023
6. dec 2011

@sussi29 uz je pozde teraz len cakat na ovu asi bude zajtra

jania023
6. dec 2011

@sussi29 ale 23mm folik je velkyyyy tak tam uz ais ani pregnyl netreba

sussi29
6. dec 2011

@jania023 áno, ale bol tam ešte jeden menší, tak možno preto pregnyl... aby sa chytil aspoň jeden 😀

blanarm
15. okt 2012

ahojte mam 28 a dnes mi doktor nasadil laparoskopiu a neviem co mam robit strasne sa bojim.Uz sa snazime skoro tri roky a nic vsetky vysedky mame dobre no tak uvidim.Ak by ste vedeli o njeakej inej moznosti ci finte poradte

inka25
27. nov 2012

ahojte všetky baby rada by som pomohla vám tak ako som pomohla sebe, dlho sme sa snažili aby som otehotnela, stráca som nervy, nič ma nebavilo až nakoniec som si povedala, že vyskúšam niečo čo by mi mohlo pomôcť a začala som po odbornej rade s našim známym užívať aloe vera (zo začiatku som tomu neverila) ale vyšlo to a nebanujem ten deň ked som išla na prezentáciu. Ak by som vedela pomôcť nejakej snažilke tak budem len rada, mne pomohol niekto, ja chcem teraz pomôcť dalším. Ak by ma mal niekto záujem budem rada ak sa mi ohlásite a ja vám odporučím to čo som ja užívala. Držte sa !!! A taktiež vo veľa prípadoch tu čítam že vaši muži majú problémy so spermiami aj s tým sa dá niečo urobiť tak ma kľudne kontaktujte !!! čím skôr to začnete užívať tým skôr začne vaše telo pracovať viem to z vlastných skúseností.

janka9898
27. nov 2012

@1safirka1 MY SME NA PREHO CAKALI ROK A POL A AKO SOM si nasla novu pracu prestal stres tak sa zadariloje to aj o psychike je toprada ze nemysli na to i ked niekedy sa to neda poznam ten pocit
ale druhe sapodarilo na prvy sup preco? lebo som si saa poedala bude kedy bude a prislo hned .-D drzim palce

alca1234
15. feb 2013

ahojte babi ja som mala vztah od 16r bola som snim 10r raz sa my podarilo ze som otehotnela mimomaternicove a odvtedy sa my vobec nedari otehotniet ani predtim dlho dlho a teraz mam druheho priatela uz pomali 4r a furt nic ja uz som tak nestasna stochoto a nemmam vajcovody my odobrali po operacii uz nedavam tomu nadej ze sa to podari nor cestou asi len umele oplodnenie.

branislavn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
siska53
28. apr 2013

@inka25 a co to bolo? Sestre sa nedari, ze by som jej odporucila.. Nech sama zvazi..

inka25
2. máj 2013

jedná sa o výrobky z aloe vera a fakt pomáhajú, ak chceš bližšie info tak mi napíš poštu

lulkala
4. máj 2013

ahojte babeny, mate niektora skusenosti alebo poznate niekoho kto mal s doktormi Kormanovcami s Kysuckéh n. Mesta?? Mojej sesternici pomohli otehotniet, mala tri roky problemy, a aj jej kamaratke...ja sa tam chystam o dva tyzdne. Pocul uz niekto o nich?

daska2011
6. máj 2013

ahojte baby ja som bola uz tri krat tehotna a potratila som a teraz uz bude pomaly rok od mojho posledneho potratu a stale sa nam nedari otehotnet uz sme s toho nestastni

karingalova
12. máj 2013

ahojte babenky no my sa tiež pomaly snažíme rok nedarí sa ☹ som z toho zufala som uplne v poriadku zdravá aj priatel tak neviem bude to zo stresu psychika a na nervy som z roboty aj to asi robí svoje neviem ako dalej plánovali sme bábo pred 2rokmi zadarilo sa ale žial som potratila odvtedy nie a nie otehotnieť

extina7
12. máj 2013

Dobrý deň žienky .. ja Vám dám všetkým jednu radu ..ktorá pri mne fungovala.. asi dosť .. keďže v auguste sa mi má narodiť syn 🙂 Spávala som s priateľom bez ochrany 5 rokov.. a keď som nemyslela na to že otehotniem tak to bolo vybavené a na vianoce sme mali vystarané na čo sa tešiť 🙂) Pre pochopenie.. s priateľom som nepoužívala od začiatku ochranu... Takže treba myslieť pozitívne .. a nie negatívne.. 🙂 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre