Nedarí sa mi otehotnieť. Som zúfalá

natallk
4. júl 2020

Ahojte dievčatá..... s priateľom sa pokúšame o bábätko ale stále nič a ja som už zúfalá.... vždy keď dostanem menzes strašne plačem a trápim sa.... Už neviem čo mám robiť.... Prečo niektorým ženám sa to podarí hneď a dieťa nechcú a tie čo po ňom strašne túžia ho nemôžu mať?

osky
4. júl 2020

A kolko sa snazite?
Ked uz si taka zufala?
Co vsetko ste uz skusili,co vsetko mate vysetrene..kolko mate rokov?

deti95060810
4. júl 2020

@osky chcela som sa opýtať to isté...😉

natallk
autor
4. júl 2020

No snažíme sa už asi rok.... ja mám 19 a on má 21, zatiaľ som nič nebrala ani neskúšala lebo som tu čítala že najlepsie je na to nemyslieť a milovať sa keď je chuť a hlavne žiadny stres ktorý spôsobuju hlavne rôzne testy vyšetrenia a podobne.

mucinka5512
4. júl 2020

V nedeľu buše mesiac kedy som porodila mŕtvu dcérku v 40tt.
Cítim neskutočnú bolesť a prázdno. Rástla somnou 9 mesiacov, každý deň som ju cítila bola súčasť mňa . Nič som nerobila iba depky mala a výčitky ( aj mam). Ale povedala som si, že ja ešte deti chcem a aj budem mat!
Veľmi ťa prosím ako ženu, neopúšťaj sa, nezúfaj. Určite ti bude dopriate, budem sa za každú jednu z nás modliť. Život je veľmi nespravodliví ale žiaľ tak to je.

bbebe
4. júl 2020

Ved si sama este dieta.....

barus26
4. júl 2020

@bbebe zbožňujem takéto komentáre 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ nie každá 21 ročná je dieťa.. ta 21 ročná môže byt lepšia matka ako nejaká 30 ročná.. Ja mám 23 rokov, manžel 26, čakám prvé bábätko a urcite sa necitim ako dieťa.. Som vydatá, mame svoj vlastný dom ... to podľa mna dieťa nemá ... 🤦🏻‍♀️

bbebe
4. júl 2020

@barus26 ma 19 🙂

barus26
4. júl 2020

@bbebe to nemení nič na tom čo som napísala 😊

osky
5. júl 2020

@natallk rok??????????
Ach,dievca...
To nefunguje na povel.
Ked potratis uz skoro hotove dieta,ked sa ti potom nebude darit,znova potratis a znova...
Podstupis vsetky mozne vysetrenia a zakroky a aj tak nic z toho nefunguje....
Ja-13 dlhych rokov tuzim byt matkou...
Za ten cas som urcite ostarla o 100 rokov a ver mi,prezila som toho mnoho...
Boli casy,ked som fakt uz bola na konci sil..
Napriek tomu nezufam,ale dufam...
Nenadavam na osud,hoci by som mohla..

Po roku snazenia,len tak...este ste nic nepodnikli a uz si taka strasne zufala???
Daj si spravit hormonalny profil,odsleduj si ovulaciu,dajte si vysetrit spermiogram...
Skratka,sme doktor..
On uz ta bude navigovat.
A nezufaj.si este vel.i mlada.
A byt matkou,je dar,nie samozrejost!!!

lenka8p
5. júl 2020

@natallk v koľkých rokoch ste dostali menštruáciu?

queen_mary
5. júl 2020

To precho chce niekto dobrovolne v 19 dieta? Nechcete radsej vystudovat, normalne sa zamestnat, aby ste mohli dat dietatu viac?

jarkam721
5. júl 2020

@bbebe ja som mala prvé dieťa 19 ročná z lásky plánované. Vychovala som z dieťaťa slušného adolescenta, nikdy mu nič nechýbalo. Naozaj nie každá 19 tká je ešte dieťa.

natallk
autor
5. júl 2020

@lenka8p v 13

majkeel
5. júl 2020

19? Ved mate kopec casu a dalsich 20 rokov na skusanie.
Mate uz kde byvat, vlastne byvanie, odlozene na cas, ked budes na materskej, alebo si chces vydupkat zivu babiku na hranie za kazdu cenu? Spravit si babo je jedna vec a uzivit ho je druha.
Alebo tu budes o par rokov chodit a nadavat na ex, aky je to cu..k, ze Ti posiela malo penazi, lebo po rozvode s dietatom nemate z coho zit, lebo rovno zo skoly si miesto prace radsej naskocila na matersku, nemas pracovne navyky, uspory, ani ziadne financie ... ?
Vsetko ma svoj cas ...

ave17
5. júl 2020

@barus26 ale ona ma 19,od 18 na ňom pracujú, to dievča nemalo v čase, keď začali pracovať na dieťati ešte ani len maturitu... Co je minimum, na akú takú slušnú prácu... Občas aj príroda vie, čo robí..

annkajanik
5. júl 2020

@queen_mary dieťaťu môže človek dať viac aj z mála, naši rodičia tak nerozmýšli a vyštudovaly sme aj všetko sme mali je to hlúposť si budovať kariéru a pri 30tke sa snažiť

annkajanik
5. júl 2020

@natallk hneď to rieš, ja som sa snažila od 19stich a mam 24 a nič! Pred rokom som odvážila ísť do Košíc do gyncare a povedali mi ze manžel má zlý spermiogram a ja som sa trápila ako šialená, teraz sa snažíme len zlepšiť stravu brať vitamíny a dúfame že to vide ráno ideme na test lebo manžel nechal prácu, škodila mu práca v zlievarni dúfame že to bude už lepšie, neváhaj a rieš to ❗

nika3136
5. júl 2020

@bbebe
A kedy sa uz z dietata stava zena?
Ked ma 20? 25? 30? Povedz nam

tmtm
5. júl 2020

@annkajanik moja reč! Po roku snaženia bez ohľadu na vek treba riešiť. Vlastná skúsenosť.

sisinka2020
6. júl 2020

@natallk ahoj my sa s manželom snažíme už 3,5 roka a nič už sme skúšali kadečo a stále nič. Tiež ma trápi že všetky na okolo sú tehotné a ja stále nič ale tak hádam na dobre sa oplatí čakať.

natalka1985
15. júl 2020

@sisinka2020 my sa už snažíme rok a pol a nic.... už mamw výmenný lístok na IVF

mirro
15. júl 2020

@natallk keď otehotnieš, čo ďalej? Z čoho budete žiť? Kde bývať? Pýtam sa zo zvedavosti, mám dieťa v tvojom veku, a teda zatiaľ študuje.

heln
15. júl 2020

Ahoj, klud, uvolni sa, si este velmi mlada, mas kopu casu. Sustred sa na zamestnanie, na vybudovanie vlastneho byvania a casom to pride. Medzitym kludne chodte na vysetrenia, aby ste vedeli na com ste.

daniel_
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
19. júl 2020

@natallk Fíha, z úvodného príspevku som mala dojem, že si dávno po tridsiatke a snažíte sa roky. Ale vy sa vlastne snažíte od Tvojej 18-tky a jeho 20-tky. To nejdem komentovať, to je každého osobná vec, vy viete, či sa na dieťa cítite, alebo nie. Ale určite nie si v situácii, aby si bola zúfalá a "strašne plakala" pri každej menštruácii. Fakt to skús menej prežívať, toto prehnané zúfalstvo Ti škodí.

n820p
19. júl 2020

@natallk Ale ste tu poniektoré sprosté 🤣 vašou jedinou náplňou je urážať, že vraj je ešte sama dieťa? 🤣 je to snáď ich život a oni sami najlepšie vedia, či sú na dieťa pripravení alebo nie, vás je do toho hovno. Namiesto rád ktoré tu iné bezproblémov napísali, ste tu vy, ktoré urážate neprispeli ničím rozumným 🤭 starajte sa o seba, študujte, budujte si kariéru, kým nebudete mať nahrabané tisíce a potom zrazu zistíte, že nie každá žena dokáže otehotnieť hneď a zrazu BUM💣 budete mať 40 rokov a písať na MK ako sa vám nedarí otehotnieť kým tuto slečna s priateľom budú už možno aj v očakávaní vnúčat 🥰 autorke prajem veľa šťastia s otehotnením 🙂

meryllin
5. sep 2024

@natallk poznám jednu úžasnú ženu z Martina, ktora rieši presne tieto situácie. Ak by ste chceli kľudne mi napíšte. Veľa párom už pomohla.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre