Ahojte žienky mám jednu 8 ročnú dcérku . Plánujeme druhé minulý rok sa podarilo behom mesiaca ale skončilo to kyretom s Dg.anembryomola a od vtedy sa nedarí a nedarí. Netlačim na pílu nesledujem sa ale už som sklamaná. Mám pcos ale dlhé roky cyklus cca 35 dňový ale príde stále. Brala som 2 mesiace clostylbegyt a nič poradí mi niekto čo by mi pomohlo vitamíny ovulacne testy? .som veľmi smutná áno viem že x žien sa snaží dlhšie ale každá z nás to berie inak. Ďakujem za rady
@jaruska_12 ahoj ovulacny test som si kúpila a nič tiež sa snažíme prvé sa podarilo z ničoho nič a druhé nie a nie, tiež som už zúfalá, ešte čakám na mrchu tiež mi tak chodí 33-36 dní a idem.k dr ak sa bude ešte dať ísť
@jaruska_12 ovulacne testy su pri pco zbytocne vyhodene peniaze zial.mas aj neake vysetrenia za aebou?
@wejuska7910 len hormonálny profil a prvý mesiac sledovania po clostylbegyte sledoval folikulometriu berieme ho tretí mesiac a nič pred rokom sa podarilo otehotnieť behom mesiaca už neviem čo by pomohlo
@jaruska_12 nech aj muz ide na spermiogram ci tam nieje problem
@wejuska7910 prečo myslíte že sú zbytočne vyhodené peniaze? Aspoň si zistia kedy majú plodné dni, keďže sa to inak nedá vypočítať , ja mám tiež oco a problém je že som nevedela kedy mám plodné dni, pretože ich mám úplne inak ako iné baby
@tatranka4 lebo pri pco su zvysene hodnoty lh. A ked aj vyjde pozitivny test ,zial este nezarucuje ze vajko aj realne praskne a ovulacia naozaj nastane,to je hlavny problem pri pco preto to riesia dr casto ovitrillom/pregnylom aby mali istotu ze vajicko naozaj praskne ako ma a ovulacia prebehne
Ahojky ja to mam podobne ako ty snažím sa o druhe babo pritom doma mam 8 ročnú dcérku.Ked sa my podarilo otehotnieť skončilo to potratom.Beriem duphaston na úpravu cyklu a čakám čo bude.Je to dosť náročné na psychiku.Viem presne ako sa cítiš mam to tak isto
Tiež je to na psychiku riadne, ja napríklad som nedostala ms , ale test mám negatívny, ako je to až o dva týždne po ovulacii sa zistí či hneď po meškaní ms
@jaruska_12 Ahoj, teraz som citala tv.forum, sice si to pisala v oktobri, ale chcem ti napisat,ze som podobne ako ty! Mam 5 rocneho syna, druhe dieta sa podarilo za mesiac,a zial tiez skoncilo kyretom s Dg .down. Uz rok planujeme dietatko a nic, na vysetrenie som bola a vsetko ok, tak neviem ,ako dalej.
@netti87 ahoj podarilo sa ti otehotniet?
Som na tom podobne.Jedno dieta 5 rokov, druhe sa po clostyle zadarilo hneď, ale potratila som.A teraz sa mi zase nedari ani s clistylom po trištvrte roku
@malulienka ahoj, nie som tehotna, ani pre Boha sa mi neda 😭
@netti87 ahoj neviem prečo ale dnes som.si na teba spomenula.Bábenko sa už podarilo? Nam stale nie.Vsetko mamv poriuadku, spermiogram ukážkový a nič.
@malulienka ahojko, po roku sa mi podarilo otehotniet, ale skoncilo s kyretom 😟 takze, uz 2x mam smolu. A ty ako sa mas?
@netti87 napíšem ss
@netti87 skusat …na hematologiu chodim tiez, vzhladom na to ze mam trombocytopeniu, kontrolovali mi aj markery zrazanlivosti a boli v poriadku. Nechavam tomu volny priebeh uz tak do leta, zacala som cvicit, snazim sa venovat dcerke a nemysliet na to🙈. Aj ked je to tazke. Mam plan ze ak ti nepojde tak skusime car.
Drzim prsty aj vam! Nech vam nejako pomozu tiez aby to vyslo!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no rady su len asi take, ze bud cakat, zdravsie sa stravovat (pcos sa nazyva aj cukrovkou pohlav.organov) alebo riesit dietatko pomoc CAR.
Partner nech skusi ist na SPG, nemusi to byt chyba len v tebe.
A viem ako ti je, tiez sa nam nedari uz dlho.