Ahojte, prosim o radu alebo podobnú skúsenosť.
Jún 2020 - otehotnela som bez problémov na druhý cyklus snaženia
Október 2020 - vyvolany potrat v 23tt pre VVCH, hneď kyretaz
November 2020 - opäť kyretaz kvôli do čisteniu
Po 2 týždňoch som dostala MS.
December 2020 - prekonala som Covid
V januári lekár povedal, že som zdravotne ok, sliznica dorastla, dokonca videl na Sone prasknuté vajíčko a žlté teliesko a ovulácia teda prebehla. Od januára sa teda snažíme a zatiaľ neúspešne. Cyklus mam stale rozhadzany 23 až 28 dní. Dokonca jeden mesiac bol len 19 dnovy so spinenim.
Prosím poraďte. Je možné, že telo po takýchto zásahoch potrebuje dlhší čas na spamatanie sa. Môže sa rozhadzany cyklus stále dávať do poriadku? Je to uz pol roka. Pred tym som mávala cyklus pravidelný 24, 25 dní.
Lekár to zatiaľ nechce riešiť hormonálnou liečbou, keďže podľa neho som zdravá. Ale viete, nechcem strácať čas a želám si cim skôr otehotnieť. Co by som mohla robiť, ako tomu pomôcť, ako to urýchliť. Snažíme sa vždy celý mesiac každé 2 dni, počas plodných dní aj každý deň. Ďakujem.
daj tomu cas 🙂 netlac na pilu, ono to pride🍀🍀
Môžeš aj nemusíš mat ešte rozhadzany cyklus. Skus si robiť ovulacne testy ak nemáš nejak cititelnu ovuláciu. Ja som po prvom kyrete otehotnela až po 6 mesiacoch. Vtedy to ale zas nevyšlo, ale to som aspoň nemusela ísť na kyret. A znova som otehotnela po 2 mesiacoch. Takže to je úplne rôzne. Tak či tak, strašne ti držím palce. Ja som ešte brala stále kyselinu listovú a pila alchemilku, je veľmi dobra na ženské veci a pri snahe otehotnieť. Môžeš skúsiť. Ale pozri si užívanie alchemilku, rôznia sa názory kedy a ako ju piť. Ja som ju pila vždy od menštruácie po ovuláciu 🙂 2x denne. Držím palce 😊
daj tomu cas, telo sa potrebuje spamatat, ja som znova otehotnela az po 9 m snazenia, s tym, ze cca 3-4m sme mali pauzu. ja som sa potrebovala aj psychicky z toho dostat, bola som na tom dost zle.
dr ma pravdu, neliec zatial hormonalne, daj si kazdy den caj z alchemilky (od menzesu po ovulaciu) a kup si ovulacne testy, a uzivaj si zivot aj sex. neviem preco by si stracala cas... neviem kolko mas rokov, ja 39 a nemam pocit ze by som doteraz stracala cas 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
u mna 7/2019 vyvolany porod (21tt), zaciatok "snazenia" 10/2019 a dalsie tehotenstvo 1/2020..
telo sa s tym musi vysporiadat a byt ready, moc drzim palec, isto sa podari 😊🍀🍀🍀