Nedarí sa mi otehotnieť. Oplatí sa mi ísť do Starej Ľubovne?

gabriela198
22. okt 2024

Ahojte chcem sa spýtať jedna známa mi odporúča ísť do starej Ľubovni za pánom doktorom pruzinskym. V marci som mala potrat a od vtedy sa mi nedarí otehotniet.

any_soj
22. okt 2024

@gabriela198 to neviem, nepoznám, ale doktorov z plodar.sk vrelo odporúčam. Riešia NaPro technológiu. Osobne poznám v Žiline Wallenfelsa, ale sú aj inde.

janetinka27
22. okt 2024

@gabriela198 suhlasim s vyssie napisanym, napro sa venuje aj mudr.polomska v poprade a kezmarku

oli18
23. okt 2024

@gabriela198 Stara Lubovna je male mesto, tych vychyrenych doktorov tam asi vela nie je. Poznam cez znamu pripad, ze zene povedali viaceri lekari, ze deti mat nemoze. V S.L. jej nejaky lekar pomohol a deti ma. Mohol to byt ten, ktoreho spominas.

gabriela198
autor
23. okt 2024

@oli18 a nevieš náhodou ako sa volal ten lekár ktorý jej pomohol

oli18
23. okt 2024

@gabriela198 zial, neviem, ani to neviem zistit. Ak ten horemenovany ma dobre meno, tak to moze kludne byt on

lynn_s
24. okt 2024

@gabriela198 ahoj. dr. pruzinsky pomohol 3 zenam, ktore osobne poznam, s otehotnenim (presne takym, ako sa hore spomina, ze im lekari tvrdili, ze deti mat nemozu).

barbied
28. okt 2024

@gabriela198 odporúčam p.doktora Pružinskeho

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre