Ahojte chcem sa spýtať jedna známa mi odporúča ísť do starej Ľubovni za pánom doktorom pruzinskym. V marci som mala potrat a od vtedy sa mi nedarí otehotniet.
@gabriela198 suhlasim s vyssie napisanym, napro sa venuje aj mudr.polomska v poprade a kezmarku
@gabriela198 Stara Lubovna je male mesto, tych vychyrenych doktorov tam asi vela nie je. Poznam cez znamu pripad, ze zene povedali viaceri lekari, ze deti mat nemoze. V S.L. jej nejaky lekar pomohol a deti ma. Mohol to byt ten, ktoreho spominas.
@oli18 a nevieš náhodou ako sa volal ten lekár ktorý jej pomohol
@gabriela198 zial, neviem, ani to neviem zistit. Ak ten horemenovany ma dobre meno, tak to moze kludne byt on
@gabriela198 ahoj. dr. pruzinsky pomohol 3 zenam, ktore osobne poznam, s otehotnenim (presne takym, ako sa hore spomina, ze im lekari tvrdili, ze deti mat nemozu).
@gabriela198 odporúčam p.doktora Pružinskeho
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@gabriela198 to neviem, nepoznám, ale doktorov z plodar.sk vrelo odporúčam. Riešia NaPro technológiu. Osobne poznám v Žiline Wallenfelsa, ale sú aj inde.