Nedarí sa mi otehotnieť

malulienka
16. jún 2021

Ahojte
Pol rok sa pokúšame o babo a nedarí sa.Uživam duphaston, tretícyklus aj clostylbeghit, folikulu rastu ale aj tak sa nedari.Snažím sa na to nemyslieť ale ani to sa mi nedari.Nemám žiadne zdravotne problemy.
Jedno dieta už mam, druhe som potratila v 5.mesiaci.
Poradte ak mate skusenosti a podarilo sa Vam otehotnieť..

miadi
16. jún 2021

Trochu sa ukludni a neber to tragicky. Pol rok nie je dlho este by si nemusela nic brat okrem folic acid .Ked sa budes viac sustredit ze mas zdrave zive dieta a vsetko bude ok aj Keby si mala mat len jedno . Tak vtedy sa zadari ani nebudes vediet ako. ( staci sa snazit kazdy druhy den)

nafka0483
16. jún 2021

@malulienka Clostilbegyt ti uz 3. mesiac po sebe nasadil lekar?

malulienka
autor
16. jún 2021

@nafka0483 ano beriem polovicku tabletky rano vecer

nafka0483
16. jún 2021

@malulienka Snazite sa polrok a ty uz 3 mesiace beries clostil. Cize po 3 mesiacoch si isla k lekarovi a on ti nasadil clostil? Bez neho nemavas ovulaciu? Mas urobenu folikulometriu, hormonalny profil?

malulienka
autor
16. jún 2021

@miadi vieš ja som po prvom nemphla prirodzene nemohla, pomohol na druhy cyklus clostyl.
Ale v 5.mesiaci som potratila.Uz je tomu tristvrte roka a zase sa nedari.Tentokrat ani s clostylom😔je to ťazke

miadi
16. jún 2021

@malulienka ja som otehotnela 4m po porode v 18tt viem ako sa citis. Viem ako velmi chces dalsie teho, len to skus neprezivat non stop nie je to zdrave. Skus sa na ine veci sustredit a Bud optimista . Neplac ked dojde ms povedz si nevadi snad sa zadari nabuduce . Hovor si ze radsej si chvilku pockat na to zdrave babo.

malulienka
autor
16. jún 2021

@nafka0483 mam vsetky vysetrenia, folikulometriu 3 krat pocas ovulacie.Vsetko je v poriadku, folikul dorastie a nic
@miadi
@miadi ano viem.Snazimsa, chodim do prace, mame zahradu, aktivit mam dost.Len ked uz citim ze pride MS...tak s ňou pride aj depka ze zase nic z toho.Z liekov priberam a stale nič

mondolina
16. jún 2021

@malulienka
partner má vyšetrené spermie?

malulienka
autor
16. jún 2021

@mondolina k tomu sme sa este nedostali.Uvidim este skusim 1 cyklus s clistylom a potom uvidime

nafka0483
16. jún 2021

@malulienka Este jeden cyklus s clostilom znamena ze uz 2x si absolvovala 3 mesacnu liecbu a to by mala byt stopka - uz nikdy viac.
Kym nie je vysetreny partner, tak ty do seba uplne zbytocne mozes pchat take silne hormony, mozno je problem uplne inde.

mondolina
16. jún 2021

@malulienka
medzi základ patrí vyšetrenie spermií, ty sa môžeš dopovať liekmi keď problém môže byť niekde úplne inde.
spermiogram nebolí, je lacný, je rýchly.

malulienka
autor
16. jún 2021

@mondolina doktor mi to ani nespomenul.
A ako to funguje s odberom spermii? To musim priniest vzorku ku svojmu lekarovi alebo kam?

mondolina
16. jún 2021

@malulienka
gynekológ nevyšetruje spermie, vyšetruje ich urológ, ale radšej by som išla do centra asistovanej reprodukcie CAR, zisti kde máte najbližšie...držím palce

veronikaa006
16. jún 2021

@malulienka tiez som toho názoru že zbytočne berieš lieky ak nemáte vyšetrení spermiogram. Mne moja gynekologička nechcela robiť ani folikukometriu kým sme nemali spermiogram.

miadi
16. jún 2021

Dajte sa obaja vysetrit ale je dost mozne ze nepotrebujete ani jeden nic len spravne nacasovat. Pol rok este nie je dlho . Drzim palce.

malulienka
autor
16. jún 2021

@veronikaa006 v pondelok idem DR.tak mu to tam vsetko vyklopim a uvidim co povie.

malulienka
autor
16. jún 2021

@miadi v to pekne verím...snáď to vyjde❤

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre