@neluskas .ano mam .. ale ja som uz bola tehotna este minuli rok ale bohuzial som potratila :( uz rok preslo anic stale cakame ze budem ale nic .. neviem kdeje chiba
@mery123456 tak otehotnieť sa ti darí , len udržať ...
@stela01 hmm . Us preslo rok anic
@mery123456 skusila by som si urobit detox, poriadne precistit telo zvnutra, pretoze to je zaklad a potom urcite pridat vyzivove doplnky, ale urcite nie z lekarni. skusila by som skôr prirodne produkty. a krvne vysledky su v poriadku?
Ja som to iste mala snazili sme sa pottratila vyse roka sme sa zniva snazili az nakoniec som povedala ze dobre nedari sa ..bola som v strasnych debkach zacala som drzat dietu 1 mesiac cvicit no a a suo nedosiel menzes a uz tu mame nasu hviezdicku ❤
Skús brať kyselinu listovú alebo tabletky Inofolic, mne aj mnohým známym to pomohlo, do 2 či 3 mesiacov boli tehotné, ... stres robí veľa, skús vypnúť, nemyslieť na to, choďte na dovolenku alebo predlžený víkend a užívajte si tam, podarí sa len si udrž myseľ v pozitívnom myslení 🙂 Držím palčeky
@mery123456 ahoj,ja mam za sebou uz dva potraty,takze viem asi ako sa citis...osobne skusame teraz rozne vysetrenia...hadam zistia co je vo veci....
Je to strašne nespravodlivé. Také co chcú, majú dobrú rodinu muža a nemôžu mať dieťatko a také co nechcú alebo rodia deti len kvôli rodinným dávkam majú deti ako smeti. 😒😒😒 Smutný tento život...
@vierka112 my sme manzelia 3 roky, 2 roky sa snažíme a stale nic. Uz som bola na všetkých možných vysetreniach.. A moj problém mi zistili az v CAR a to, ze nemam dominantny folikul.. Nechapem ze to nezisitila moja dr., kde som pravidelne chodila na folikulometriu. Mne teda nepomohla ani kyselina listova :(, tak som musela nastimulovat vajecniky Clostilbegytom, aby dozreli vajíčka a čakáme, ci sa zadarilo 🙏
Budem držať palce, nech sa podari 🙂
@neluskas este som nebola u svojho gineloga ta neviem ci krvne visletky su dobre . Chistam sa nastivit kinologa uvidim co mi povie .
@lyduska13 ahoj premna jeto velmi taske som cakala prve mi cakali 2 roki ze kedi budem tehotna tak sme tesili :( a napokom sme onho prišli . Teras cakame a zase nic :(
Ja som taktiež užívala Inofolic, ale neskôr som sa už nechcela napchávať tabletkami. Pán doktor mi odporučil Kinderwunsch.. neviem či to niektora poznáte? je to lubrikacny gel, ktory podporuje prirodzene pocatie babatka a snad jediny ktory sme vyskusali a nepáli, práve naopak máte príjemný pocit po použití 🙂
@mery123456 my sa snažíme vyše rok a pol minulý rok v júni v 6tt som potratila od vtedy nič. Na reprodukčnuj imuno si bola? Mne práve prišli výsledky a mám zvýšené cytokiny tak aj keď otehotneniem telo s tým bude bojovať a potratim lebo mam ten zápal.
@butterfly333 :( tisi potratila jemi to luto .. rok sa snazite e ties nic .. jojs tak isto ak ja ties nemozem otehotniet ties preslo rok apol . Ati mas zapal tak prwto nemozes otehotniet ??? Kolko si mala tiznov ked si potratila ??
@mery123456 no ja už dve deti mám z predošlého manželstva. Teraz s manželom sa snažíme vyše rok a pol minulý rok v júni v 6tt som potratila boli sme v októbri aj na iui no neúspešne. Tak som bola na reprodukčnuj imuno zistili ze mam zvýšené cytokiny malo vit D beriem injekcie tak ak budem ôk snáď sa to podarí.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mery123456 ahoj, mas za sebou aj nejaké gynekologicke vyšetrenia?