Naštartuje trojmesačné užívanie antikoncepcie vaječníky?

sorca24
17. mar 2015

Dnes som bola u gynekologa, robil mi aj ultrazvuk , povedal mi že činnosť mojich vaječnikov už nieje dobrá a šanca na otehotnenie takmer nulová, mám 32 rokov, navrhol mi 3 mesiace uživať antikoncepciu a hned po vysadeni sa pokušať o otehotnenie. Je toto štandardný postup? Viem, že sa zvyknu uživať dajake hormony, ale antikoncepcia? JA som ju kedysi brávala,ale nebolo mi z nej dobre a nerada by som si rozhádzala cyklus a bola na tom ešte horšie ako som.

safranca15
17. mar 2015

Ja som 2x po vysadeni ostala tehu behom mesiaca

sorca24
autor
17. mar 2015

@safranca15 ale vy ste ju brali asi dlhodobejšie, či nie?

safranca15
18. mar 2015

3 roky som ju brala potom som vysadila po vva tristvrte roku som otehotnela no potratila potom som otehotnela po 3-4 mes len znovu potratila a potom po 10mes uzivania som otehotnela a znovu som ju zacala brat hned po 600 nedeli a uz ju beriem 1,5 r

charlie1980
18. mar 2015

A to je ake vysetrenie, ked na zaklade UZV. vie lekar posudit cinnost vajecnikov ? Ved na to sa robi hormonalny profil (odber krvi prvy den menzesu a myslim, ze Este nejaky stred cyklu) sledovanie ovulacie (niekolkokrat za sebou navsteva u gynekologa UZV, prefuk vajickovodov, prip. laparoskopia, tak neviem....mne toto vsetko bolo robene (okrem laparoskopie), nez sa k tomu lekar vyjadril. To "nastartovanie vajecnikov" bude zrejme nejaky pokus o nieco, Co ani on sam netusi.

charlie1980
18. mar 2015

A zabudla som dodat, ze takyto lekari, Co vsetko uz porozpravali....ach jaaaaaaj. Ak si na tom chces dat zalezat, daj si urobit tieto vysetrenia, ak by sa nedarilo, uzivaj popritom napr. Femibion (teh.vitaminy), mne sa pri takomto postupe podarilo otehotniet na 1.sup v 33r.

sorca24
autor
18. mar 2015

@charlie1980 ja nemienim brať antiku, až pokial budem mať naozaj problém otehotnieť

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre